Jump to content

Web sayfası yaptırmak istiyorum


ressamsikar

Recommended Posts

Esas adı - diamond brasel section olan fakat şimdi diamond street band adı ile devam etmek isteyen gurup için (streetband) başlıklı tasarımı alanı ile her şeyi ile güzel bir web sayfası yaptırmak istiyorum. Bu gençler 6 bazende 7 kişiden oluşan bakır sazlarla caz- bluz-klasik tarzda müzik yapıyorlar yıldızlı otellerde yada firmaların promosyon tanıtımlarında çalıyorlar.Klas bir gurup olduğunuda eklemeliyim!Önerilerinizi tekliflerinizi bekliyorum . Sayfada youtube bağlantılı tanıtım videosu konulabilmeli, flash tarzındamı olur bilemem ama resimleri ile ilgili bir slayt gösterisi yer almalı ,Birde müzik üzerine söyleşiler önerilerin paylaşılabileceği küçük bir forum olmalı diye düşündük! Teması müzik olduğuna göre Fonda açılışta kendilerinin seçip bazen güncelleyebilecekleri birde müzik çalmalı .Cehaletimi hoş görünüz bu konu ile ilgili hiç bir bilgim ve altyapım yok. anlatabildimmi bilmiyorum. böyle bir şey maliyeti ne olur . ve de sayfa nasıl bir şey olur bir kaç örnekte gösterebilirseniz teşekkür ediyorum şimdiden . Sevgi ve saygılarımla vede heyecanla yanıtlarınızı bekliyorum.

1982es0.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra...

Merhaba beyefendi,

Öncelikle oğlunuzun uğraşı için ona verdiğiniz desteğin çok hoşuma gittiğini söylemek isterim.

Ben de desteklemek isterim. Oğlunuzun dilediği zaman içerik ekleyip çıkarabileceği, anketler ekleyebileceği, sitesine girenlerin yorum bırakabileceği ve daha bir çok özellikleri kullanabileceği profesyonel bir web sitesi yapabilirim.

Oğlunuzun ve grubunun ihtiyacını fazlasıyla görecektir. İstedikleri zaman içerik ekleyip çıkarabilmeleri de , siteyi güncellemek için kapı kapı dolaşmaktan kurtulamalarını sağlayacaktır.

Görsel olarak muhteşem ve kullanım kolaylığı bakımındam en üstün düzeyde bir web sitesini sadece 300 YTL karşılığında kurabilirim.

Web sitemde bu hizmeti 650 YTL'ye verirken size bu fiyatı verdim, çünkü oğlunuzu desteklemeniz çok çok hoşuma gitti. Ben de babamın desteğiyle bu günlere geldim.

İyi çalışmalar efendim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...