Jump to content

Bir html dosyasindan E-mail adresi ayiklama..


qwert007

Recommended Posts

Arkadaslar elimde bir html dosyasi var. İçinde 15 20 tane e-mail adresi var link halinde. Bu adresleri ayiklayabilmem için Kaynak kodu göster'e gidip kod sayfasi icinde @ işareti arayarak tek tek kopyalamak zorunda kaliyorum. Ancak bu cok zaman alan ve zahmetli bir is.

Bu isi daha kolay nasil yapabilirim acaba? Mail collector programları belki ise yarar diye dusundum ve bir iki program indirip denedim ancak orada genel amac internet uzerindeki bir web sayfasindan email adreslerini toplamaymis. Yani link adresi vs yazıyorsun o web sayfaya orumcek gonderip e-mail adreslerini topluyor. Benim istedigim bu değil, lokal olarak harddiskimde kayıtlı bir html (veya .doc) dosyasi icerisindeki e-mail adreslerini bir liste halinde almam.

Ayrica mail'den bcc kismina birden cok adres girdigimde alicilar bu mailin birden cok kisiye gittigini ve kimlere gittigini gorebiliyor mu? Benim yapmak istedigim birden fazla kisiye mail atıp karsı tarafın bu mailin coklu mail oldugunu anlamamasi. Bu hususta yardimci olmanizi rica ediyorum.

Tesekkur eder, iyi calismalar dilerim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...