TimeShift Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 (edited) Ne yaptıysam fayda etmedi bu sorunlar yüzünden format bile attım. 1-) Chrome her kapatıp açmamda gmail ve bütün forumlarda ki oturumlarımı kapatıyor. 2-) G103 klavyem de game mod kapanmıyor Edited January 29, 2018 by TimeShift Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 1.(Yönetici olarak) > Please register to see this content. dosyasını çalıştırın genel sistemi ve çöp yığınları temizler kendim kullanıyorum. 2.Google chrome'u sıfırlayarak denedinizmi? denemediyseniz eğer chrome'un menüsü üzerinden ayarlar,gelişmiş sekmesine geçiş yaparak sıfırla yolu ile,varsayılan ayarlara alarak hesabınıza tekrar girerek deneyin yüksek ihtimal düzelir.Bu (İşlemler öncesinde chrome'da kullandığınız adresler varsa yedekleyin) Kolay gelsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeShift Posted January 28, 2018 Author Share Posted January 28, 2018 Yaptım hala aynı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Spoiler Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeShift Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 Hala aynı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenekecezve Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Öncelikle başlığı içeriğe uygun olarak düzenlerseniz sevinirim. Temp vs. temizliği @forjest 'in dediği gibi var olan bu sorunları çözmesi lazım. Ancak format attığınızı da söylüyorsunuz. Format bilgisayarı sıfırlar. Attığınız format varolan bir imajı yüklemek ise imaj aldığınızda olan sorunları da devam ettirir. Çalıştığını düşündüğünüz bir zamana geri yükleme yapabilirsiniz ya da sıfırdan hap windows kurarak sorunu çözebilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 merhaba mailinize virüs bulaşmış gibi acaba aynı bilgisayarda; başka bir arkadaşın yada farklı bir mail açtığınızda da durum aynı mı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeShift Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 tenekecezve, 3 saat önce yazdı: Öncelikle başlığı içeriğe uygun olarak düzenlerseniz sevinirim. Temp vs. temizliği @forjest 'in dediği gibi var olan bu sorunları çözmesi lazım. Ancak format attığınızı da söylüyorsunuz. Format bilgisayarı sıfırlar. Attığınız format varolan bir imajı yüklemek ise imaj aldığınızda olan sorunları da devam ettirir. Çalıştığını düşündüğünüz bir zamana geri yükleme yapabilirsiniz ya da sıfırdan hap windows kurarak sorunu çözebilirsiniz. Daha önce sorunsuz kullandığım imajın böyle bir sorun yapması mümkün mü ? yineben, Bir saat önce yazdı: merhaba mailinize virüs bulaşmış gibi acaba aynı bilgisayarda; başka bir arkadaşın yada farklı bir mail açtığınızda da durum aynı mı Farklı mail kullandım yine aynı sorun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lediod Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 forjest, 13 saat önce yazdı: 1.(Yönetici olarak) > Please register to see this content. dosyasını çalıştırın genel sistemi ve çöp yığınları temizler kendim kullanıyorum. 2.Google chrome'u sıfırlayarak denedinizmi? denemediyseniz eğer chrome'un menüsü üzerinden ayarlar,gelişmiş sekmesine geçiş yaparak sıfırla yolu ile,varsayılan ayarlara alarak hesabınıza tekrar girerek deneyin yüksek ihtimal düzelir.Bu (İşlemler öncesinde chrome'da kullandığınız adresler varsa yedekleyin) Kolay gelsin. @forjest .bat dosyasını yönetici olacak çalıştırdım fakat cmd ekranı açıldı kaldı öyle bir işlem yapmadı. eksik birşey mi yapıyorum. ve içeriği tam olarak neleri temizliyor ? yanlış birşey sildirmeyelim sonra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Son isteğim kendi mailinizi farklı bir bilgisayarda açın orada aynı sorun var mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted January 29, 2018 Administrator Share Posted January 29, 2018 DİKKAT: Konu Başlığını forum Kurallarına gore yeniden düzenleyiniz. Aksi halde cope tasınacaktır. Please register to see this content. - [ Madde 10-16 ]Konu düzenlenene kadar yazılan tüm iletiler silinecek, ileti yazanlar uyarı alacaktır. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1versum Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 sorununuz tek sebebi chromenin yeni sürümü bir önceki sürüme dönün güncellemeleri tamamen kapatılmış katılımsız yapan arkadaşlar var onlardan birini tercih edinki chrome kendini güncellemesin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeShift Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 uN1versum, 5 saat önce yazdı: sorununuz tek sebebi chromenin yeni sürümü bir önceki sürüme dönün güncellemeleri tamamen kapatılmış katılımsız yapan arkadaşlar var onlardan birini tercih edinki chrome kendini güncellemesin Hocam sen adamın dibisin varya eski sürümlerden birisini indirdim katılımsız olarak şuanda sorun yok gibi duruyor ama güncellemeleri kapalı mı bilmiyorum.Ona nasıl bakabilirim ? Birde şu klavye için bi çözüm bulsak çok iyi olucak windows tuşunu kullanamıyorum kanser etti beni işlerimi zorlaştırıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts