birtane 1 Report post Posted February 8, 2018 yüzde 89 kurulumda hata alıyorum, hata aynı şu şekilde windows yüklenesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın. hata kodu: 0xC0000005 Share this post Link to post Share on other sites
Alphonso_Elric 1542 Report post Posted February 8, 2018 birtane, 39 dakika önce yazdı: yüzde 89 kurulumda hata alıyorum, hata aynı şu şekilde windows yüklenesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın. hata kodu: 0xC0000005 Konu ile ilgili üst yazılarda yazışma yapılmıştı bir onları deneyiniz, birde makinanızda win kurulacak hdd fare ve klavye (harici hdd, kasadaki fazla hdd gibi, ram slotlarında ram takılı ise 1 tanesi kalacak şekilde deneme yanılma yöntemi ile denemeler yapabilirsiniz.) dışında birşey takılı olmasın çakışma meydana geliyor olabilir, donanımdan kaynaklanan bir sorununuz mevcut gibi görünüyor. Çalışmada sorun olmadıgını bilmenizi isterim. İyi günler efendim. 1 Share this post Link to post Share on other sites
AdnanG252m252351 25 Report post Posted February 8, 2018 Alphonso_Elric Kardeşim tesekkür ederim yine döktürmüşsün bugun gordüm indikten sonra yarın kuracam su anda hala exotic i kullanıyorum 1 Share this post Link to post Share on other sites
menelan21 1 Report post Posted February 8, 2018 (edited) teşekkürler. Daha önce de bir sürümünü kullanmıştım, gayet hoştu. Bundan da şüphem yok.. Edited February 8, 2018 by menelan21 Share this post Link to post Share on other sites
AdnanG252m252351 25 Report post Posted February 9, 2018 Alphonso_Elric Kardeşim tekrar teşekkür ederim sanal pc de denedim çok güzel olmuş arkadaşıma film indiriyorum bittiğinde hemen kuracağımm senin çalışmaların 1 numara ***** yıldız eline klavyene saglık kolay gelsin allaha emanet ol Share this post Link to post Share on other sites
Celest 37 Report post Posted February 9, 2018 ESD siz versiyonu gelecekmi acaba? Share this post Link to post Share on other sites
awengers44 279 Report post Posted February 9, 2018 Celest, 3 saat önce yazdı: ESD siz versiyonu gelecekmi acaba? Böyle bir seçenek neden olsun. Siz sadece bios ayarlarından boot kısmından uefi,yi legacy yapacaksınız. Share this post Link to post Share on other sites
AdnanG252m252351 25 Report post Posted February 10, 2018 hayredin, 07.02.2018 - 03:52 yazdı: indirdim ve kurulum yaptım çalışması güzel görsellikte harika sadece bi sorun var Windows media player açılmıyor böyle çıkıyor s.a hayrettin ilginc bi olay windosw ozelliklerini ac veya kapat burdan media ozellikrini kaldir sonra bidaha aynisini yap duzeliyor kolay gele Share this post Link to post Share on other sites
fatobey 0 Report post Posted February 10, 2018 ne internete bağlanabiliyorum ne de usb portlar çalışıyor hiçbir şey yüklenmiyor Share this post Link to post Share on other sites
nadas21 148 Report post Posted February 10, 2018 (edited) Alphonso_Elric ,öncelikle teşekkür ederim görsel olarak, hız olarak güzel bir çalışma olmuş,elinize sağlık,sistemle ilgili sadece windows Media Player problemi dışında hiç bir sorun ile karışılaşmadım.Zaten onuda hallettim.Bazı oyunlarda testleri gerçekleştirdim sorun olmadan gayet stabil bir şekilde oyunları açtı sistem boştayken düzgün optimizasyon ayarlarıyla gayet harika işliyor. Edited February 10, 2018 by nadas21 3 Share this post Link to post Share on other sites
fenerli17 2 Report post Posted February 10, 2018 sevgili alphonso öncelikle emeğine sağlık. indirip kurulum yaptım sıkıntı sadece aktivasyonda oldu ne kurulumdaki nede sonradan denediğim aktivasyon araçlarından sonuç alamıyorum yani aktivasyon olmuyor . verdiği hatada An error has been logged to the systems event log yazısı çıkıyor. nasıl yardımcı olabilirsin ? Share this post Link to post Share on other sites
ddarknes07 3 Report post Posted February 11, 2018 Çalışma için teşekkürler. Elinize sağlık ben kurulumda sorun yaşadım bir hata aldım windows dosyaları kopyalanıyorda sürekli " 0XC0000005 " hatası aldım 3-4 kez kapandı eski işletim sistemide silindi sabah arka arkaya denedım şansa kuruldu nette gezinirken baya yavaş. Yükleme sırasında bölümleri silemedım . Sizce yenıden format atmak gerekıymı sorun olurmu ? Share this post Link to post Share on other sites
Alphonso_Elric 1542 Report post Posted February 11, 2018 nadas21, 14 saat önce yazdı: Alphonso_Elric ,öncelikle teşekkür ederim görsel olarak, hız olarak güzel bir çalışma olmuş,elinize sağlık,sistemle ilgili sadece windows Media Player problemi dışında hiç bir sorun ile karışılaşmadım.Zaten onuda hallettim.Bazı oyunlarda testleri gerçekleştirdim sorun olmadan gayet stabil bir şekilde oyunları açtı sistem boştayken düzgün optimizasyon ayarlarıyla gayet harika işliyor. Begenmenız sahsımı sevındırmıstır, size ayrıca tesekkur eıyorum ayrıntılı olarak ekran alıntıları paylaşmanız çok hos bır davanıs olmus, güle güle kullanınız emınım bır sorun yaşamayacaksınız, bundan emınım. fenerli17, 11 saat önce yazdı: sevgili alphonso öncelikle emeğine sağlık. indirip kurulum yaptım sıkıntı sadece aktivasyonda oldu ne kurulumdaki nede sonradan denediğim aktivasyon araçlarından sonuç alamıyorum yani aktivasyon olmuyor . verdiği hatada An error has been logged to the systems event log yazısı çıkıyor. nasıl yardımcı olabilirsin ? Efendim öncelikli olarak çalışmada sorun olmadıgını bilmenızı ısterım kendımde kullanıyorum zaten, takdır edersınızkı donanım çeşitliliği çok fazla, bazen olabiliyor malesef. Size yardım su sekılde olabılır hangı aktıvasyon araçlarını kullandıysanız yazbılırsenız belkı kullanmadını bir aktıvasyon aracı ıcın sıze onerı sunabılırım. ddarknes07, 26 dakika önce yazdı: Çalışma için teşekkürler. Elinize sağlık ben kurulumda sorun yaşadım bir hata aldım windows dosyaları kopyalanıyorda sürekli " 0XC0000005 " hatası aldım 3-4 kez kapandı eski işletim sistemide silindi sabah arka arkaya denedım şansa kuruldu nette gezinirken baya yavaş. Yükleme sırasında bölümleri silemedım . Sizce yenıden format atmak gerekıymı sorun olurmu ? Efendim ust konularda hata kodu ile ilgili paylaşımlar yapılmıştı bir kontrol edersenız ıyı olur, format atarken olabildigince donanımlarınızı cıkarınız birde öle deneyiniz. (harıcı hdd vs..) Yıne olmaz ise sızden özur diliyorum degerlı zamanınızı aldıgım ıcın. Lütfen dogrudan MSDN kalıp windows kurunuz veya 8.1-10 da olabilir. (sistem özelliklerine göre) SAYGILARIMLA.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
fenerli17 2 Report post Posted February 11, 2018 sevgili alphonso sorunun paylaştığın sistemden olmadığını biliyorum. çünkü kendi pc mede kurdum oradan yazıyorum. uzun zamandan beri zaten senin paylaştğın sistemleri beğenerek tüm eşime dostuma da aynı sını kurarak formatlıyorum. demem o ki bazı pc lerde bu türlü aktivasyon sorunu olabiliyor. derdim buna sebeb olan nedir onu çözebilmek. mesela şu anda arkadaşımın oğlunun pc sine hem bunu hemde diğer tnc paylaşımlarından indirdiğim win 7 leri de denedim nedense yüklemede kullanımda sürücülerde vs. sıkıntı olmuyor . tek sorun ne otomatik aktivasyon nede sonradan denediklerim sonuç vermiyor. yani sıkıntı donanımsal mıdır. öyle olsa formattan önce bu pc de işletim sistemi vardı ve çalışıyordu ne oluyor da sadece aktivasyonda sorun oluyor bunu çözemedim. anakart asus p5b ram 2gb kinston ddr2 Hdd seagate barracuda 1000gb. ekran kartı zotac gt 630 synergy. dvd Lg gsa h55n başkada takılı donanım yok . yine diyorum ki sorun paylaştığın sistemde değil . haricen kullandığım aktivasyon aracı wloader V2.2.2. Share this post Link to post Share on other sites
DJ_xXx 0 Report post Posted February 11, 2018 uzun zamandır aradığım sistemdi. orta halli bir pc için özellikle kasma yapan fazlalıkların devre dışı bırakılmış olarak paylaşılması benim için önemli bir etken. Windows media player ile ilgili sorun yaşayanlar varmış. ben bir pc'ye format attıktan hemen sonra yaptığım ilk iş program ekle-kaldır/windows özelliklerini aç-kapa bölümüne girip direk kaldırıyorum wmp'yi :) hiçbir işime yaramıyor. sonuç olarak: teşekkürler. elinize sağlık. Share this post Link to post Share on other sites
fenerli17 2 Report post Posted February 12, 2018 olayı çözdüm teşekkür ederim . sıkıntı 32 64 mevzusu muş. bu anakartın 64 bit durumu yok demekki. tekrar emeğine sağlık alphonso. Share this post Link to post Share on other sites
kolega20 6 Report post Posted February 20, 2018 Arkadaşım eline emeğine sağlık, çok güzel bir sistem olmuş.. Kurulumda sıkıntı yaşamadım..Anakart sürücülerinden bazılarını yüklerken x64 hatası aldım, Sistem performans derecelendirmesi çalışmadı.. Şimdilik başka bir sıkıntı gözükmüyor.. teşekkür ederim sistem için.. Share this post Link to post Share on other sites
DJ_Rush 1609 Report post Posted February 21, 2018 Aktivasyon sorununa takılan arkadaşlar çalışan bir mak key yada retail key bulup offline etkinleştirme yapabilir. Aktivasyon araçları kesin işe yarayacak diye bir kural da yok. Bu arada çalışma güzelmiş emeğine sağlık. Share this post Link to post Share on other sites
yenerbalcı 3 Report post Posted February 21, 2018 hata veriyor şifre istiyor Share this post Link to post Share on other sites
amb_drivers 10 Report post Posted February 23, 2018 Bizim makinada da şöyle bir sorun var. Fat32 ve NTFS olarak ikiye bölünmüş usb belleğin NTFS bölümü disk yönetiminde gözükmesine rağmen aktif olmuyor. Share this post Link to post Share on other sites
Aytaszafer 17 Report post Posted February 23, 2018 hocam bu sağ tık eklenti seçenekeleri nasıl kapatabiliriz ''bilgisayarı kapat'' Share this post Link to post Share on other sites
asos34 2 Report post Posted February 24, 2018 hocam oncelıkle emeklerınıze saglık RUFUS pc de calıstırıp usb flash diski formatladım verdıgınız lınkten dosyayı ındırdım ve flashdısk ın içine attım sımdı pc ye format atacagım pcnın usb yuvasına flashdıskı taktım ve pc tekrar acıp aynen cd dekı gıbı baslayacak mı yoksa ufak tefek pc den ayarmı yapmak gerekıyor bu konuda bılgı verırsenız sevınırım saygılar Share this post Link to post Share on other sites
asos34 2 Report post Posted February 24, 2018 hocam benım pc 32 bit bu işletim sistemi pc me uyarmıx 64 yazmıssınız. Share this post Link to post Share on other sites
battal525 5 Report post Posted February 25, 2018 " İso Boyutu 3,70 GB dır" indirdiğimiz iso boyutu 3.29 gb dostum inşAllah yanlış değildir Share this post Link to post Share on other sites
Alphonso_Elric 1542 Report post Posted February 25, 2018 kolega20, 21.02.2018 - 00:45 yazdı: Arkadaşım eline emeğine sağlık, çok güzel bir sistem olmuş.. Kurulumda sıkıntı yaşamadım..Anakart sürücülerinden bazılarını yüklerken x64 hatası aldım, Sistem performans derecelendirmesi çalışmadı.. Şimdilik başka bir sıkıntı gözükmüyor.. teşekkür ederim sistem için.. Ben teşekkür ederim. DJ_Rush, 21.02.2018 - 14:36 yazdı: Aktivasyon sorununa takılan arkadaşlar çalışan bir mak key yada retail key bulup offline etkinleştirme yapabilir. Aktivasyon araçları kesin işe yarayacak diye bir kural da yok. Bu arada çalışma güzelmiş emeğine sağlık. Bilgilendirme için teşekkürler. yenerbalcı, 21.02.2018 - 22:17 yazdı: hata veriyor şifre istiyor Şifre belirtilmiş ve doğrudur efendim. amb_drivers, 23.02.2018 - 10:51 yazdı: Bizim makinada da şöyle bir sorun var. Fat32 ve NTFS olarak ikiye bölünmüş usb belleğin NTFS bölümü disk yönetiminde gözükmesine rağmen aktif olmuyor. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Bu konuda bir bilgim yok efendim, yardımcı olamadım kusura bakmayınız. Aytaszafer, 23.02.2018 - 15:25 yazdı: hocam bu sağ tık eklenti seçenekeleri nasıl kapatabiliriz ''bilgisayarı kapat'' Please login or register to see this link. bunu kullanınız. türkçe zaten istediginizi ekleyin veya çıkarın. asos34, 24.02.2018 - 10:50 yazdı: hocam oncelıkle emeklerınıze saglık RUFUS pc de calıstırıp usb flash diski formatladım verdıgınız lınkten dosyayı ındırdım ve flashdısk ın içine attım sımdı pc ye format atacagım pcnın usb yuvasına flashdıskı taktım ve pc tekrar acıp aynen cd dekı gıbı baslayacak mı yoksa ufak tefek pc den ayarmı yapmak gerekıyor bu konuda bılgı verırsenız sevınırım saygılar rufus ile flash yazmıs isenız bırsey yapmanıza gerek yok, biostan veya boot menu varsa oradan usb secınız beşletınız, o kadar. Kolay gelsin. asos34, 24.02.2018 - 11:07 yazdı: hocam benım pc 32 bit bu işletim sistemi pc me uyarmıx 64 yazmıssınız. Makinanız 32 ise olmaz efendim. battal525, 16 saat önce yazdı: " İso Boyutu 3,70 GB dır" indirdiğimiz iso boyutu 3.29 gb dostum inşAllah yanlış değildir Dogru efendın hata bende ben yanlıs yazmısım. SAYGILARIMLA. Share this post Link to post Share on other sites