mmakif Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited) Windows 10 Enterprise yüklü bilgisayarda normal kullanıcıyım. Yerel yönetici veya net grup yönetici şifresini öğrenmek istiyorum. Bilgisayar açılış şifrelerini silmek resetlemek istemiyorum. Sadece öğrenmek istiyorum. Nasıl yapabileceğimi bilen var mı? Edited February 6, 2018 by mmakif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PColik Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 mmakif, 15 dakika önce yazdı: Windows 10 Enterprise yüklü bilgisayarda normal kullanıcıyım. Yerel yönetici veya net grup yönetici şifresini öğrenmek istiyorum. Bilgisayar açılış şifrelerini silmek resetlemek istemiyorum. Sadece öğrenmek istiyorum. Nasıl yapabileceğimi bilen var mı? Windows Vista'dan sonra kullanıcı hesabına belirlenen şifreler SHA-256 veya buna benzer bir kriptolama yöntemiyle kriptolandığı için şifrenin ne olduğunu görmen imkansız. Bunu sadece XP ve öncesinde yapabilirsin. Vista ve sonrasında ise şifreyi öğrenemezsin, tamamen kaldırabilirsin ancak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmakif Posted February 6, 2018 Author Share Posted February 6, 2018 Teşekkürler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts