Jump to content

birsorusor.com


CaVeLL

Recommended Posts

logo.gif

Paylaşarak sıkıntıları giderme platformu: bisorusor.com

Yaklaşık 3 hafta önce beta yayınına başlayan projenin bir DreamVenture.biz girişimi olduğunu, görselerinin Brands-Ideas.com, yazılım altyapısının ve bakımının ise Erkyazılım tarafından sağlandığını hakkında sayfasından öğreniyoruz. Ülkemiz internet sektöründe bu tür projelerde Dream Venture gibi oluşumların yatırımcı konumunda bulunması gerçekten çok önemli, sektörümüzdeki yatırımcı eksiğinin kapanmasına katkı sağlaması açısından Dream Venture'u takir ediyor, bir girşiminiz varsa web sitesini incelemenizi tavsiye ediyorum.

bisorusorNeYapar470.jpg

bisorusor.com'da soruları puanlayabiliyor, takip edebiliyor, dahası bir blog/site sahibiyseniz soruları sitenize widget olarak ekleyebiliyorsunuz.

bisorusor_blog.jpg

Dikkat çeken ve hoşuma giden bir ayrıntı da; sorulara cevap verirken kullanılan parametrelerden biri olan "Cevap Modu", gerçekten ince bir detay ve güzel düşünülmüş. Cevap modu sayesinde sorulara hangi psikoloji ile cevap verildiğini görebiliyorsunuz. Bu da etkileşimi canlı hayata yaklaştırarak daha da üst seviyeye çıkarıyor.

bisorusor.com'da bütün bunları yaparken en güzeli de; her an yeni şeyler öğrenebilmeniz, tabi başkalarının bilmediği sorulara cevap yazarak öğrenmelerine katkıda bulunmak da ayrı bir pozitif duygu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...