Instagram Uygulaması
-
Similar Content
-
By Abdullah 37
Merhaba arkadaşlar.
Visual Studio kurmak istiyordum. İnternete bağlıyken çok uzun sürüyor kurulması sanırım güncelleme yapıyor. Bende bundan dolayı interneti kapatarak kurulum yaptım ama aşağıdaki hatayı verdi en sonunda. Program çalışıyor ama verdiği hata aklımı kurcalıyor. Bu hatayı neden vermiş olabilir, çözümü nedir, programın çalışmasında eksiklik olur mu?
Sistemim Windows 10 Home Single Language 64 Bit
-
By lavkayoll
Arkadaşlar merhabalar sistem geri yükleme yaparken şu hata ile karşılaşıyorum (gerekirse caps veririm ayriyetten hatayı da tam göremediğim için yarım yazdım, hata kodu yeterlidir umarım):
C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\SwReporter/6.42/Chrome_reporter.exe dosyası orjinal kopyasıyla değiştirilemedi (0x80070003)
Sİstem geri yükleme ile ilgili bu hatayı almamın nedeninin yanısıra çözümü ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
-
By yesilaygunes
Facebook Gelişmiş Sohbet Ayarları yapmaya kalktıgımda kaydet tıkladığımda kaydetmiyor. Başka hesablarda denedim oluyor. Sorun nerede?
-
By ciguli
Sysprep aldığım bir makinem var. O günden sonra dokunmamıştım ama yeni birkaç güncelleme ve program eklemem gerekti. Makineyi açtım kullanıcı falan oluşturdu. Sonra değişiklikleri yaptım. Tekrar sysprep almak istedim ama her seferinde "Sysprep ile sistem görüntüsü almaya çalışırken önemli bir hata oluştu" diyor. Devam etmiyor.
Tekrar Sysprep yapmam için gereke bişey mi var?
-
By conqu3ror
Merhaba, profesyonel bir kullanıcı değilim web arayüzlü bir program geliştiriyorum autoplay ilede windowsta tarayıcız çalışmasını sağlıyorumancak autoplay içinde bulunan explorer butonu js uzantılı dosyalarda komut dizisi hatası veriyor sürekli bu sorunu aşmak mümkünmü yoksa farklı yollara mı baş vurmalıyım. Bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts