Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Sanal Pc Ip Yapılandırması Yardımı


sanal_alem
 Share

Recommended Posts

sanal pc ip yapılandırması yardımı

merhaba arkadaşlar.

bilgisayarıma vmware kurdum. bilgisayarımın ip ile sanal pc min ip sini aynı olmasını istemiyorum. sanal pc nin ip sini ile bilgisayarımın ip sini nasıl farklı kılabilirim. bunu bir sebepten dolayı istemekteyim. sanal pc ye oyun kurdum. ama oyunu başlatmak isteğimde oyun başlamıyor. oyunu koruyan bir program var (x-trap). bu x-trap oyunun bağlanmısına izin vermiyor. hani diyorum acaba bu x-trap kandıramaz mıyız, yani sanal pc sanki 2.bir gerçek pc gibi gösterip farkıl bir ip kullanıyormuş gibi gösterip oyuna bağlantı yapamaz mıyız? yani modem hem bilgisayar için hemde sanal pc için farkıl ip atasın ve oyuna bağlantı yapsın. (internet cafe lerde her bir bilgisayar aynı oyuna bağlanabiliyor) bende bunun gibi yapabilir miyim sanal pc de. farklı ip atayıp oyuna bağlantı yapabilir miyiz?

Link to comment
Share on other sites

şimdi bu x-tarp oyunun sanal pc de kurulu olduğunu anlıyor ve oyunu başlatmıyor. peki bu x-trap nasıl oluyor da oyunun sanal pc de kurulu olduğunu anlıyor. sanal pc de nereye bakıyor ki biliyor. bu baktığı yerden bir ayar yapılamaz mı? sanal pc de çalıştığını değilde gerçek pc de çalıştığını anlasın

Edited by sanal_alem
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
artal73, 18.03.2018 - 20:04 yazdı:

Programın, kurulu sistemin sanal mı gerçek mi olduğunu anlaması için sistemin çalıştığı bilgisayarın donanım özelliklerine bakması yeterli.

konuyu biraz açar mısın. hangi ayarları yaparsak sanal sistemi gerçekmiş gibi gösterebiliriz?. böyle bir ayar olabilir mi?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...