mjozzy Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 ssd hdd win 10 onarım otomatik onarma olayı Arkadaşlar slm Laptopu akşam açtığımda otomatik onarma diye mavi ekran geldi hiç bir şekilde masa üstüne dönmüyor hard disk ssd. Ne yapmam lazım acaba hiç olmassa içindeki bilgileri kurtarayım. Yardımcı olursanız sevirinim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 mjozzy, 21 dakika önce yazdı: ssd hdd win 10 onarım otomatik onarma olayı Arkadaşlar slm Laptopu akşam açtığımda otomatik onarma diye mavi ekran geldi hiç bir şekilde masa üstüne dönmüyor hard disk ssd. Ne yapmam lazım acaba hiç olmassa içindeki bilgileri kurtarayım. Yardımcı olursanız sevirinim. Sende muhtemelen win10 1803 sürümü kurulu bu sürümde bu sorunla bende karşılaştım onarım ekranı bittikten sonra gelen ekranda çık ve win10 devam et seçeneği ile birden fazla deneme yap çünkü 3-5 denemeden sonra açılıyor açtıktan sonra C sürücüsündeki verilerini yedekle ve 1709 sürümle temiz format at yada yeni çıkan 1804 sürümü temiz formatla bu sorunla karşılaşmazsın olduya bilgisayarı açamaz isen karadurak hocanın winpe si ile C sürücüsündeki verilerini kurtar ondan sonra formatla https://www.tnctr.com/topic/440528-kmpe-8-10-x86x64-nativex86-20042018/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 tamam kardeşim sağol deneyeyimde kurtaracağımı kurtarayım bu senin verdiğin linktekinimi indirim kurim kardeşim bide usb den kuruluyormu verdiğin link acaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) mjozzy, 14 dakika önce yazdı: tamam kardeşim sağol deneyeyimde kurtaracağımı kurtarayım bu senin verdiğin linktekinimi indirim kurim kardeşim bide usb den kuruluyormu verdiğin link acaba bu kurulumsuzdur konu altında belirtiliyor rufus veya başka bir program ile usb ye yazdır boot ekranını usb ile başlat ve sistemi aç sonra C sürücüsündeki dosyalarını yedekle sitede win10 versiyonları var onlardan birisi ile temiz format atarsın (siteteki veri kurtarma vb. için kullanılabilir yükleme iso su değildir) kolay gelsin Format atmak için Win10 un en yeni versiyonu olan şunu kullanabilirsin Edited April 30, 2018 by fingerprint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 kardeşim çok sağol bilgiler için akşam evde yapmaya çalışıcam zaman ayırdığın için Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 kardeşim valla şimdi evde baya bi denedim devam win 10 geri dön diye ama bişey olm uyor hep mavi ekrana dönüyor. bide ben sdd cıkardım başka bi harici hdd kutusuna takıp kabloyla bağladım ama gene göstermiyor içini ssd nin. Sence ne yapmam lazım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprice77 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 disk yönetiminde veya bilgisayarımda diski görebiliyormusun ssd ye harf atanmışmı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 caprice77, Bir saat önce yazdı: disk yönetiminde veya bilgisayarımda diski görebiliyormusun ssd ye harf atanmışmı ? tabi kardeş zaten şu andada takılı laptopa eski hdd takılı ama görmüyor yani eski hdd win 10 yükledim onu hdd 1 boot ettim ssd 2. oldu gene görmüyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprice77 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 cek disk yaptınmı cmd komut ile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 yok kardeş nasıl olluyor o söylermisin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprice77 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) linkteki anlatımı deneyebilirsin, Please register to see this content. yönetici olarak cmd yi çalıştırın, komut satırına chkdsk !: /f /r ünlem olan yere disk numarasını yazıp entere basın Edited April 30, 2018 by caprice77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprice77 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) Spoiler C yerine sizin sürücü isminizi yazın Edited April 30, 2018 by caprice77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) Disk görünmüyor :doğru mu anladım. Garantisi var mı SSD nin. Edited April 30, 2018 by efe34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprice77 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 mjozzy, 22 dakika önce yazdı: tabi kardeş zaten şu andada takılı laptopa eski hdd takılı ama görmüyor yani eski hdd win 10 yükledim onu hdd 1 boot ettim ssd 2. oldu gene görmüyor efe34, 1 dakika önce yazdı: Disk görünmüyor :doğru mu anladım. Disk yönetiminde dahi. Öyleyse o komut çalışmaz sanıyorum sorduğumda gözüktüğünü yazmıştı, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozzy Posted April 30, 2018 Author Share Posted April 30, 2018 efe34 kardeşim evet var garantisi. caprice77 kardeşimin son dediğinide yapim bakalım olacakmı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts