Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Dvb Dream Full Yapma Sorunu


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

dvb dream full yapma sorunu

dvb dream kullanıyorum usb dvbsky s960 tv kartım için. sürüm 3.2.1 serial giriş yeri kapalı. craa ck var onu da dvb dream klasörüne atıp değiştiriyorum ama yinede trial versiyon kayıt olun diye ingilizce uayrı veriyor. birde bu defender i komple kapatmanın yolu varmı? herşeyi yakalayıp karantinaya alıyor. kapatıyorum, sonraki pc açışımda yeniden açılıyor galiba yine tüm crac k leri yakalayıp kaarantinaya alıyor. defender güvenli diye başka virüs programı kullanmıyorrum. ama dediğim gibi komple kapatıp eset ss falanmı kursam dahamı iyi olur ? hep eset ss kurarım. ama iki temiz formattır yani bir yıla yakın virüs programı kullanmadım hiç. evet dvb dream ve defender hakkındaki yardımlarınızı rica ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Extended, 30 dakika önce yazdı:

Ben son sürümüne bi kırma işlemi yapmıştım trial uyarısını kaldırıyor kayıt özelliğini açıyor deneyin isterseniz.

 

Please register to see this content.

 

evet dediğiniz gibi oldu. şimdi de serial lazım :) arayayım bakalım. geçen bir yerde bulmuştum ama nereye koyduğumu u nttuum.

edit: bunu dizine atıp değiştirdim. ama sürüm 3.4 oldu kayıt yeri beyaz oldu ama yine giriş yapılmıyor..? yeni bir versiiyon yüklücem kanal taraması uzun sürüyor diye üşeniyorum. :) 

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Extended, 17 dakika önce yazdı:

Önce orijinal 3.4 sürümünü kurun sonra crack yapın. Güncelleme yapınca kanallar gitmez zaten.

Üstüne mi kurucam yani 3.4ü? O verdiğini mi kurucam 3.2üzerine yoksa o verdiğini crack olarak mı kullanıcam? Sizin verdiğiniz 3400kb öteki 1250kb.

Link to comment
Share on other sites

gardaş seninkinide kurdum kurup izleyin demişsin ama kanallar yok.  kanal arama uzun sürüyor diye hazır listeli rica etmiştim. malesef kanallar yok yada benmi ekleyemedim bilmiyorum. gerçi eklenecek falan diye bilgide vermemişsin. kurun ve izleyin demişsin. ama dediğim gibi kanal yok hiç.  yani sahura kadar biraz yatağa kafayı koyayım diye kanal aramaya üşendim.  galiba en iyisi sınırsız yapma ve kanal aramayı uzun sürmesini falan bir yana bırakıp onudamı kendim yapayım. bilemedim. çünkü dediğim gibi malesef olmadı.

@forjest inkide kanallar var görüntü yok sees yok siyah ekran var. neyse sağolun.

Link to comment
Share on other sites

@wendor11 kardeş sağolasın. Bilgilerini arşive atarım. Ama solidshare den 3.1 indirdim. Tek tıkla kurdum. Kanal tarama gelince onuda yaptım. Pro olarak kuruldu. Birde defender exe leri falan siliyor. Defender i kapatmak yerine  programı tarama dışı bıraktım.  Şu anda sorunsuz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...