Jump to content

Fbı Türk Hackerın Peşinde


Recommended Posts

elmuhammed.jpg

ABD Federal Araştırma Bürosu (FBI), ABD'de onlarca siteyi kullanılamaz hale getiren Türk Hacker'ın peşine düştü.

The Post-Standart Meghan Rubado haberinde, FBI'ın ABD'de Onondaga Eyaleti'nde başta şehir su idaresi olmak üzere onlarca kurumun internet sayfalarına saldıran ve bu siteleri kullanılamaz hale getiren EL-MuHaMMeD nickini kullanan Türk Hackerın peşinde olduğunu duyurdu.

Dreamscape Online şirketinin servis sağladığı onlarca siteyi kullananlar, sitelere girmek istediklerinde karşılarında siyah maskeli bir şahsın fotoğrafının yanı sıra Türkiye ve İslam'a atıflarda bulunan yazılarla karşılaştığı bildirildi.

Rubado'ya açıklamalarda bulunan Northland Communications'ın operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı Matt Dwyer, saldırıların FBI'a bildirildiğini belirterek, "Saldırı Hollanda'nın başkenti Amsterdam üzerinden gerçekleştirilmiş görünüyor. FBI, soruşturma başlattı ve araştırma sürdürülüyor" dedi.

Haberde, hacker sayfaları üzerindeki başlıkların Google'de taranması ile yaklaşık bin bağlantı bulunduğu ve bunların büyük kısmının ise 'Türk Hackerlarına' bağlı olduğu vurgulanıyor. EL-MuHaMMeD, hacker grupları arasında WoLfSeCuRiTy.ORG'un adminlerinden biri olarak gösteriliyor.

Kaynak : www.CyberHaber.com

Link to comment
Share on other sites

Türkler Geçmişte Dünyaya Savaşla Kök Söktürüyodu şimdide Sanal Alemde Kök Söktürüyo :):):D Helal olsun Valla Bende Bilsem Benimde ilk işim Gavurların sitesine Saldırmak Olur :):):)

Link to comment
Share on other sites

olabilir ama sadece biz mi yapıyoruz bunu?

Misal, Türkler veya Müslümanlar, Dinine düşkün insanlar olduğundan dolayı kimseni leke sürdürmesine izin vermez. Bu nedenle Siber savaş olur, Kimiside, Büyük bir sitenin güvenlik açığını bularak kendi gücünü ispatlar Örnek olarak Zone-h.org (Burası tüm dünyadaki defacer'lere (web sitesinin yüzünü değiştiren) açık bir katılım. Defacer'ler buraya defacelerini girer ve her defacer için log tutulur. Bir nevi hakemlik müessesesi. Deface edildiyse hanenize kaydedilir. Herkes bu tür bir işlem yaptıysa, kendisine seçtiği nick name ile giriş yapabilir.) Bu site Geçen yaz Cyber-Terrorist (Saudi Hackerları) Tarafından hacklenmişti hatta bir kaç defa üst üste index basmışlardı. bu grup aynı zamanda Microsoft'un belli ülkelerdeki sitelerinide etkisiz hale getirmişti. bu gövde gösterisidir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...