Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

2.el Fiyat Pc


StoneKing
 Share

Recommended Posts

2.El Fiyat PC

4 GB 1333mhz sdram
500 GB HDD
AMD HD5570 1 gb ekran kartı
Everest ATX-400 PSU(200-250W)
i5-650 3.20 GHz işlemci
İntel DH-55PJ anakart
Samsung syncmaster b2230-hyundai n19s lcd monitör 
Ekipmanlar;

a4tech op-620d mouse
Microsoft model 1031 keyboard
a4tech model pk-635m kamera
Creative mf-1630

İyi günler TNC ailesi. Bu sistemi en iyi ne kadara satabilirim ve en düşük ne kadara satmalıyım sizlere danışmak istedim. Monitörlerden birini elimde tutmayı düşünüyorum. Önerilen fiyatlarda monitörlerden kaynaklı fark fazla olmazsa size göre de hangisi daha iyiyse onu elimde tutacağım. 

Edited by StoneKing
ekleme
Link to comment
Share on other sites

bilgisayar kaç yaşında. birde monitörün diğerini bilmeden veya marka modelini bilmeden neye göre fiyat söyleyecekki söyleyecek olan kişi?  ben tam bilgiye sahip olmadığımdan bir fiyat veremem.  millet neye göre karar veriyor onuda anlamıyorum.  benim şu anki bilgisayarımın sıfırının değeri 3500 tl ben ise e 2.  el  olarak 1500 tl ye aldım. ama monitörsüz. zaten sıfır alırsanda monitörsüz. sadece kasa ve dandik bir klavye.  

Please register to see this content.
  2013 model şu an satışı yok belli başlı sitelerdeki sıfırı var ama hep tükendi yazmış ve fiyat vermemiş. Vatan zaten manyak bir mağaza ürün yok ama fiyatı 5300 tl yazmış. valla oradan hiç bir şey almam büyük söylemeyeyim. ben 2016 da 2. el aldım. çok güzelde monitör aldım yine asus. mx239 24 inç.

şahsen ben olsam bu benim bilgisayarı 2500 tl den aşağı vermezdim. ama aldığım çocuk genç bir çocuğa benziyordu. niye bu kadar ucuz verdi anlamadım. marka bilgisayarlar genelde belli fiyatta,  toplamalar ise belli ortalama fiyatta.  ama benim gibi didik didik ararsan böyle buluyorsun işte :)  şimdi diyeceğim şu; benimki gibi olup veya ikinci el toplama olup  çok değişik farklı fiyatlara verenler var özellikle biraz eski ve düşük donanımsa. işte bu yüzden burda anlayan arkadaşlardan fiyatı al ve onu koru. Çünkü özellikle kendimiz 2. el satış yaparken" özellikle kendi çevremizde" çok ucuza satabiliyoruz. bir an önce satılsın zaten başka fiyat verende yok hesabına. onun için internet üzerinden satarsan çok daha fazla alternatifin olur. tabi senin bileceğin iş para mara gelmez vebal kalmasın. :) kabul etmem. şahsen ben hiç bir sıkıntı yaşamadım sorun sayılmayacak şeyler dışında. aldığım herşey yani bilgisayar aksamı nerdeyse hep 2. eldir. hatta sadece bilgisayarda değil.

birde şu var. eğer benim gibi titizse müşteri bir sürü inceleyip favori listesine alıyor. ondan sonrada zaten favori iken birde boyuna fiyatı düştü diye bildiri geliyor. yani biraz borsa gibi oluyor. işte tüm bunları gözönüne alıp ona göre satış stratejisi uygulamalısın.

m3hm3t1991, 7 dakika önce yazdı:

700 - 800 eder bence 

ben daha iyi anlayan arkadaşlar söylesin fiyat diye fiyat vermemiştim. ama bende tam olarak aynısını söyleyecektim. :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bilgisayar yaklaşık 5 yıllık. Monitörlerin marka ve modelleri yazıyor hocam gözden kaçırmış olmalısınız. Ayrıca 
a4tech op-620d mouse
Microsoft model 1031 keyboard
a4tech model pk-635m kamera
Creative mf-1630 hoparlörleri de yanında vermeyi düşünüyorum.
Dediğiniz gibi diğer arkadaşlarında fiyat tercihlerini bekliyor olacağım ki büyük ihtimalle pazartesi günü elimden çıkarırım ama bu süreçte fiyatını da tahmini olarak vermek istemiyorum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...