Jump to content

Benim De Web Sitem Var Kampenyasi


Recommended Posts

Bu Kampanya İle İlgilenen Bizzat Emeklerini Esirgemeyen Arkadaşımız ORCUN kampanye yetkilisi olmuştur.Saygılarımla.Teşekkür ediyoruz kendisine tekrar.

Evet arkadaşlar bu uygulamayı ben başlatıyorum ama tabiki başta şunu söylemeliyim ki sınırlı sayıda bu konuya katılımcı alabileceğim.

Projem şudur:

Herkes kafasına göre belli belirsiz free hostlardan yararlanarak site yapıyorum diyerek görüntü kirliliği oluşturuyor.Amacım ise böyle acemi olup da site yapamayan ama benim de böyle anketli, galerili, üyelikli vs. ayrıntılı bir sitem olsun diyorsunuz, fakat acemisiniz bilginiz yok, düzenli yapamıyorsunuz. O zaman bizzat ben (Sonradan yardım edebilecekler olabilir.) bu türlü bir site yaptırmak isteyen arkadaşlara

free hostdan tutun da diğer tüm unsurlarını hazırlayacağım.

İş bu iletiyi okuyup ben yaptırmak istiyorum diyen arkadaşlar (ki bunlar belirli sayıda olacak tabiki vakit=yok) konu altına belirtirlerse özelden görüşülecektir kendileriyle. (Bilgilerini almak için tabiki..)

Bu hizmet tamamen ücretsizdir.Ve TnC.Team Hizmetidir. TnC Belediyesi

Not: Lütfen şu soruları ya da cevapları vermeyiniz:

-Niçin bunu yapıyorsunuz?Amacın nedir?

-Ooo güzel olmuş iyi fikir. Teşekkür vari postlar...

-Yani kısacası konu dışı post atmayınız.

Teşekkürler...

(Joomla kullanılacaktır, free host ise funpic.org)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

İlk kurulum gerçekleşmiştir. Shadow kardeşimizin sitesi hazırlanıp teslim edilmiştir. İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

ziyaret için:

shadow a yapılan site:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Projeye bende yardımcı olabilirim! Hatta şuan msn dende yardımcı oluyorum arkadaşlarıma ama inanın okadar kurduktan sonra o sitenin öylece bomboş durduğunu görünce keyfim kaçıyor. Şimdi burdada böyle olacak ki olmuşta :p bence kurup vermek yerine; ftp denirden başlayıp funpicden host alma ile devam eden ve sonundada joomla veya webwiz birkaç hazır hazır script kurulumu ile biten bir ders olsa çok daha iyi olur.. Ama genede görev verilirse yardımcı olurum. Saygılar..

Link to comment
Share on other sites

akılıma gelmisken belirteyim biraz flood olcak ama uni.cc alan adı alarak dns sunucusu ilede tam bir gercek web sitesi sahibi olabilirsiniz bu domain gercek domaindir yani mesela adı[email protected] email adresine bile sahip olabiirsin elimden geldgince yardımcı olurum hatda Tabele kardesimizd euygun goruruse baska sitemlerde kurabilirim asp php her turlu sitemde bilgim vardır

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...