Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Telefon Un Wifi Bağlanmıyor


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

Telefon un wifi bağlanmıyor

Herhangi bir problem görünmüyor. Oturma odasında menzil genişletici var. Tplink extender r200  3 tane bağlantı var wifi olarak 1 modeminki. 2 extender in 2ghz lik olanı ve üçüncü extender in 5ghz lik olanı. Extender ı ayarlarken 5 ghz lik bulunamıyor. Statusta var ama disconnet görünüyor.  Ben de 2ghz lik olanı kaydetip çıkıyorum.

Extender ın yanına oturma odasına gittiğimde telefonda 5ghz lik olan dahil  3 wifi hesabı çıkıyor ve hepsi nerdeyse 22 mb hızla çalışıyordu. 

Geçen şifreyi bilenlerin kullandığını düşünüp şifreyi değiştirdim.

Ondan sonra her şey normal görünürken bağlanmadını bağlansada hızın onceki kadar hızlı olmadığını gördüm. Bunlar neden oluyor.?

Link to comment
Share on other sites

Hocam menzil genişletici ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Aynı sorun bende de wifi dağıtıcı aldıktan sonra başladı. İlk başlarda sorun yoktu. Sonra cep telefonlarından modeme bağlanmıyor. Wifi dağıtıcıya bağlanıyor sadece. Arada düzeliyor sonra tekrar modeme bağlanamaz hale geliyor. Aşağıdaki forumda kesin çözüm demişler bir incele istersen...

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

bağlantıdanmış. modemden yani. geçen süperonline den bir temsilci aradı Millenicom ISS kullanıyorsunuz ve sık kopmalar oluyor dedi. yav dedim kopma falan olduğu yok git sen kendini geliştir dedim. lafı ağzına tıktım ve telefonu kapattım. bu ara  millenicom da böyle oluyor. demin arıza kaydı oluşturdular. bi halt yapmadılar. bende modemi yeniden başlattım internet geldi. yalnız hızda baya düştü. extender ın yanında daha düşük eskisine göre. demin bilgisayarın başında denedim ama o modemin wiffi hesabı idi. ve 23 mb a sabit hızımı 22.60 olarak verdi. iyi fena değil.

neyse temsilci adeta geleceği görmüş. bir daha ararlarsa ve benim bu Millenicom aynı olursa süperonline nasıl bilmiyorum ama cazip bir şey olursa kabul edebilirim.

seninki wifi dangle mış. o yüzden aynı şey olduğunu söyleyemeyiz. yani kurulumu bile farklıdır. benim bir modeminki var birde 2 ghz lik exterınkini ayarlıyorum. statusta extender ın 5ghz likte var ama aratmada çıkmıyor. türkiye yazarsan zaten hiç çıkmıyor unated state yi seçecen. 5ghz var ama hesap oluşturulamıyor. 5 ghz lik modemin mi yoksa exteenderın mı bak şimdi muallakta kaldım. :) neyse bir ara bakarım. aamaa bulamıyor 5 ghz liği. ama statusta disconnect olarak çıkıyor. telefonda da aynı 5  ghz lik bazan görünüyor bazan görünmüyor. birde extenderin kurulumunda 2 ve 5 aynı hızda olabilir, iki tanede 5 veya 2 seçebilirsiniz birini hızlı olması için diyor. denedim hiç bir şey farketmedi. bende geri ayara aldım yani ikiside eşit hıza.

neyse linke bakarım yine.. sağol.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...