Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Hotspot Shield VPN [Elite] v6.1.0 build 61020


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor
Hotspot Shield VPN [Elite] v6.1.0 build 61020

Hotspot Shield VPN [Elite] v6.1.0 build 61020 

Android

https://www.hotspotshield.com/video/android/android_16_18.webm

Anasayfa: https://www.hotspotshield.com/tr/

Access media, video and messaging apps from around the world | Unblock social networks | Keep your mobile activities safe & private | Enjoy unlimited VPN bandwidth. Hotspot Shield VPN for Android offers Wi-Fi security, Internet & online privacy, as well as access to blocked content & apps such as Facebook, Netflix, BBC, Skype and YouTube. Activate with 1 simple click, then you’re safe.
General Features

AutoShield: Detects unsecured Wi-Fi to automatically enable HTTPS protection, as well as it automatically unblocks content when you access certain apps or sites. At other times, the VPN is kept off (currently, this feature is available for part of users only)
Full protection: Encrypts traffic in and out from your device for ultimate privacy
Secure your Wi-Fi connections with banking-level HTTPS encryption; your Wi-Fi network can be vulnerable even if the device is secure
Prevent hackers from stealing your private information
Mask your IP address to browse the web privately & anonymously
Switch countries with ease; dedicated servers in US, UK and Japan
Unblock websites or apps such as Facebook, YouTube, BBC, Netflix and Hulu at work, school, while traveling or even through airplane Wi-Fi spots
Give unrestricted access to mobile VOIP and messaging services such as Skype and Viber around the world
Works like a proxy but with richer functionality

ELITE Features

  1. Private browsing
  2. Unlimited bandwidth
  3. Virtual location
  4. Use on multiple devices
  5. Ads free
https://www.upload.ee/files/8861228/_Hotspot_.rar.html

 

Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to Hotspot Shield VPN [Elite] v6.1.0 build 61020

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By qxqx
      Betternet VPN Premium v5.3.0.433
      Type PC Software | Language English | Total size 7.47 MB
      Get the fastest, most secure VPN experience on the web right on your PC. Betternet’s unlimited VPN for Windows allows you to get started as soon as you download the app. Make sure your web browsing experience is a secure one.

      One-Click To Connect
      It only takes a single click to connect to Betternet’s servers. Start surfing the web securely in one click!
      Reliable, Speedy Connection
      Betternet is able to provide a high-quality, stable connection because we own all of the hardware and software we work with.

      Avoid Content Restrictions
      Avoid IP-based blocks and access video, streaming sports, and much more.
      Setup Made Simple
      The ease of setup makes Betternet stand out from the crowd. You can get connected to the web securely in just a few clicks.
      Server Location
      Our servers are located everywhere. With servers in several major countries around the world, you can count on our services to remain fast and reliable.
      TEAM-Full
      Betternet VPN Premium v5.3.0.433 TEAM-Full.exe    7.47 MB    4-09-2022
      https://mir.cr/10XAQBDD
      https://mirrorace.org/m/4uA23
       
    • By qxqx
      Psiphon VPN 3.174 Multilingual

      Psiphon VPN 3.174 Multilingual
      Psiphon rehberi
      1. Bölüm: Psiphon nasıl çalışır
      Psiphon Inc., 2006 yılından bu yana dünya çapında milyonlarca vatandaşa açık İnternet açık erişimi sağlamıştır. Psiphon, "Psiphon 2" olarak bilinen bir vekil sunucu sistemi ve Android, Windows ve iOS için bir uygulama olan "Psiphon 3" ile çalışır. Aşağıdaki belgeler, en yaygın kullanılan Psiphon 3 ağına odaklanmıştır. Psiphon ücretsiz, açık kaynaklı bir engellemeyi aşma uygulamasıdır. Kullanıcıların, engellenen uygulama ve içeriklere erişmesini sağlamak için güvenli iletişim ve gizleme teknolojilerini kullanır.
      İnternet
      İnternet, birbiriyle iletişim kuran milyarlarca bilgisayardan (veya "yönelticiden") oluşan küresel bir ağdır. Bu bağlantılı sistemler, kişilerin bilgileri başkalarıyla paylaşmasını (veya "hizmet vermesini") sağlar. İnternet, birden çok yol ve bağlantıya sahip bir ağ olarak düşünülebilir. Bir bağlantı kesilirse, ağ altyapısının çeşitliliği, kişilerin başka bir yol bularak bağlanmasını sağlar. Bir konumdan diğerine gitmek için web trafiği (internet üzerinden gönderilen iletiler) birçok duraktan geçer. Trafik, hedefine varmadan önce yönelticiden yönelticiye geçer. Bunu yapmak için, özel ağ oluşturma ve yöneltme aygıtları gereklidir. Bunlar, İnternet Servis Sağlayıcıları ("ISS") tarafından sağlanır. Bu hizmet sağlayıcıları internet kullanıcılarına, genellikle bir ücret karşılığında, içerik "hizmeti" sağlamak veya diğer sağlayıcıların içerik "hizmetine" erişim sağlamak amacıyla altyapılarını kullandırır.
      Süzme ve sansür
      Süzme işlemi, internet omurgası (genellikle uluslararası ağ geçidi), İnternet hizmeti sağlayıcıları, kurumlar (şirketler veya okullar gibi) ve hatta bir kişinin aygıtı (telefon veya masaüstü bilgisayar) gibi ağdaki bir veya daha fazla noktada yapılabilir.
      Sansür uygulayıcılar, herhangi bir düzeyde süzme yapan aktörlerdir. Bir İnternet hizmeti sağlayıcısının hükümetin emirleri doğrultusunda içeriği süzmesi gibi, başka bir kurum adına süzme işlemi yapabilirler.
      Yalnızca belirli trafik türlerini engellemek için, öncelikle trafiğin tanımlanabilir olması gerekir. Bir sistem, ağ üzerinden geçen trafik türleri arasında ayrım yapabildiğinde, potansiyel olarak o trafik hakkında kararlar verebilir. Süzme işlemi, belirli trafik türlerini inceleyen ve geçmesini yasaklayan aygıt ve yazılımlar aracılığı ile yapılabilir. Bazı yerlerde teknik engelleme günlük İnternet kullanımını etkiler.
      Engellemeyi aşma araçları
      Psiphon, engellemeyi aşma araçları olarak bilinen bir teknoloji kategorisinin parçasıdır. Engellemeyi aşma araçları, çevrimiçi engelleme tekniklerini atlamak için tasarlanmıştır. Engellemeyi aşma araçları genellikle web trafiğini yönlendirerek çalışır. Böylece trafiği süzen sistemlerden kaçınır. Ya da trafiği süzülmeyecek bir trafik gibi görünecek şekilde gizler. Psiphon her ikisini de yapar. Süzme teknikleri geliştikçe, engellemeyi aşma araçları geliştirenler de teknolojilerini güncellemelidir. Bu nedenle yöntem ve stratejiler sürekli olarak gelişmektedir.
      Psiphon trafiği
      Bir sansürü aşma aracı olarak Psiphon uygulamasının birincil amacı, İnternet ile kısıtlamasız bağlantı kurmaktır. Psiphon uygulaması, çeşitli yöntemler kullanarak bilinen Psiphon sunucuları ile bağlantı kurmaya çalışır. Psiphon trafiği bazen farklı veya daha az tanımlanabilir bir trafik türü gibi gösterilerek gizlenir.
      Sansür uygulayanlar şifrelenmiş olduğundan tünelden geçen trafiğin içeriğini göremez. Sansür uygulayanlar, iletişim kuralları gibi diğer özelliklere bakarak şifrelenmiş trafiği de engellemeye çalışabilir. İletişim kuralları, verileri yöneltmek ve istenilen konuma ulaşmasını sağlamak için kullanılan bir dizi kuraldır.

      Psiphon uygulaması, trafiği farklı iletişim kuralları üzerinden aktarabilir. Bir bağlantı kurulana kadar farklı iletişim kurallarını dener. Böylece, sansür uygulayanlar bir iletişim kuralını engelliyorsa, Psiphon yine de başka bir iletişim kuralını kullanarak bağlantı kurabilir.
      Psiphon trafiğinin belirlenemeyeceğinden emin olmak için, trafiğin dışarıdan bakan birine olabildiğince genel ve normal görünmesini sağlamak önemlidir. Psiphon uygulaması, belirli içerik türleri veya trafik süzülürken bile, bağlantı kurmak için birden fazla strateji deneyerek değişen ağ koşullarına uyum sağlayabilir.
      Psiphon trafiği
      Psiphon büyük bir sunucu ağı işletir. Her Psiphon uygulamasının, bağlantı kurmak için ulaşmaya çalıştığı sunucular hakkında bazı bilgileri bilmesi gerekir. Yeni indirilen Psiphon uygulamalarında, bağlantı kurmaya çalıştığı ağdaki bilinen sunucuların kısa bir listesi bulunur. Sansür uygulayanlar rutin olarak bazı Psiphon sunucularını engellemeye çalışabilir, bu nedenle çoğunun erişilebilir olması gerekir.
      Ağ sürekli değişir. Psiphon, dünya çapında, pek çok konumda sürekli olarak yeni sunucular devreye alır. Psiphon uygulaması, bunlara nasıl erişileceği hakkındaki bilgilerini günceller. Tek bir Psiphon uygulaması zamanla yüzlerce yeni Psiphon sunucusu hakkında bilgi edinebilir.
      Psiphon ile VPN arasında ne fark var?
      Sanal özel ağlar (VPN), kullanıcıların güvenli bir ağ tüneli üzerinden veri gönderip almasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. VPN ağları çok güçlü şifrelemeler bile kullanabilir. Ancak çoğu VPN ağı engellemeyi aşmak amacıyla tasarlanmamıştır. VPN ağları, normal ağ koşulları için oluşturulur. VPN araçları, trafiklerinin doğasını gizlemek ve tek bir iletişim kuralı üzerinden iletişim kurmak için özel bir şey yapmaz. VPN trafiği belirlenebilir. Böylece sansür uygulayanlar VPN trafiğini engelleyebilir. Birkaç ülkenin VPN bağlantılarını süzdüğü veya bozduğu bilinmektedir. Başka bazı ülkeler seçimler veya siyasi protestolar gibi olaylarda VPN ağlarını engellemiştir. Günümüzün modern sansür teknolojisi, sansür uygulayanlar için bu tür engellemeyi nispeten kolaylaştırmıştır.
      Psiphon, kullanıcıların güvenli bir ağ üzerinden veri gönderip almasını sağlarken, aynı zamanda aktarılan trafiğin türünü ve hatta nereden geldiğini gizler. Psiphon teknolojisi, Psiphon ağ trafiğine doğrudan müdahale etme girişimlerini de hesaba katarak, sansürü aşacak şekilde tasarlanmıştır. Psiphon uygulamaları tarafından kullanılan çok sayıda güvenli iletişim kuralının tümü sansür uygulayanlara farklı görünür. Böylece Psiphon trafiği ile diğer internet kullanım türleri arasında ayrım yapmak zorlaşır. Bir ağda bir trafik türü süzülüyor olsa bile, Psiphon başka bir iletişim kuralı üzerinden bağlantı kurabilir. Psiphon, diğer birçok aracın çalışmadığı yerlerde çalışır.
      Psiphon uygulamasına güvenebileceğimi nereden bileyim?
      Psiphon açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Yani herkes kaynak kodunu, sistemin nasıl kurgulandığını ve temeldeki şifreleme teknolojilerini inceleyip yorum yapabilir. Psiphon geliştirdiği kodu yalnızca kendi ekibi ile incelemekle kalmaz, çeşitli dış kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen düzenli olarak kod denetimleri ve sızma testleri de gerçekleştirir.
      2. Bölüm: Psiphon uygulamasını almak ve kurmak
      Psiphon teknolojisi, birden çok dağıtım yöntemi ile kullanıma sunulur. Bir yöntem ülkenizde engellenmiş ya da kullanılamıyorsa, uygulamayı edinmek için kullanabileceğiniz başka yöntemler bulunur.
      Psiphon Android, iOS, Apple Silicon kullanan Mac ve Windows sürümleri indirme sayfasından alınabilir.
      Ayrıca Android ve Windows için Psiphon sürümleri otomatik e-posta yanıtlayıcı ile alınabilir. [email protected] adresine boş bir e-posta gönderilmesi yeterlidir.
      Android:Google Play mağazasında "Psiphon" sözcüğünü arayın. Bölgenize bağlı olarak, bir abonelik satın alma seçeneğiyle birlikte Psiphon Pro indirme seçeneğini görebilirsiniz. Bu ücretli sürümde, hızı arttırabilir ve reklamları kaldırabilirsiniz.
      Android e-posta yanıtlayıcı kurulumu: Kısa sürede [email protected] adresinden bir e-posta alacaksınız. Bu e-postayı gelen kutunuzda göremiyorsanız gereksiz e-posta klasörüne de bakın. E-posta içindeki indirme bağlantısını açın ya da e-postanın ekindeki 'PsiphonAndroid.ap_' dosyasını indirin. Gerekirse bu dosyanın uzantısını “.apk” olarak değiştirin. Psiphon uygulamasını indirin. Telefonunuzdaki Psiphon simgesini bulun ve açmak için üzerine tıklayın. Uygulamayı doğrudan e-posta yanıtlayıcı ile alamıyorsanız, alıcı adresi olarak farklı bir e-posta hizmeti sağlayıcısı kullanmayı deneyin.
      Windows e-posta yanıtlayıcı kurulumu: Kısa sürede [email protected] adresinden gelen bir e-posta alacaksınız. Bu e-postayı gelen kutunuzda göremiyorsanız gereksiz e-posta klasörüne de bakın. E-posta ekindeki 'psiphon3' dosyasını indirin ve dosya uzantısını ".exe" olarak değiştirin. Uygulamayı doğrudan e-posta yanıtlayıcı ile alamıyorsanız, alıcı adresi olarak farklı bir e-posta hizmeti sağlayıcısı kullanmayı deneyin.
      iOS: App Store üzerinde “Psiphon” sözcüğünü arayın. Kurulum: App Store üzerinde bulduğunuz Psiphon uygulamasını indirip kurmak için 'İndir' üzerine tıklayın. Apple ID ve parola bilgilerini yazmanız istenebilir. Telefonunuzdaki Psiphon simgesini bulup açmak için dokunun.
      3. Bölüm: Güvenlik ve güvenirlik
      Bir İnternet aracı ya da hizmetine güvenmek, onu sağlayan kuruluşa duyulan güven ile başlar. Araç ve hizmetlerin güvenilirliğini ölçmeye yardımcı olacak birkaç önemli gösterge vardır. Bu belgede, Psiphon kaynak kodu, sürdürülebilirlik modeli ve dışarıya yaptırılan denetimler özetlenmiştir.
       
       
      Psiphon VPN v3.174 TR Multilingual TEAM-Full
      EXE
      CRC32: 5A01DBFC
      MD5: CE2FD903ED2E403982CB4C58FE98D131
      SHA-1: 4E1C65C9659C4DAD255A969091C7E9AAF7DC856A
      Psiphon VPN v3.174 TR Multilingual TEAM-Full
      Psiphon VPN v3.174 TR Multilingual TEAM-Full.exe (14.33 MB)
       
       
    • By qxqx
      F-Secure Freedome VPN 2.50.23 Multilingual


      F-Secure Freedome VPN 2.50.23 Multilingual
      F-Secure Freedome Katılımsız, ücretsiz, hızlı ve bitmeyen bir VPN. 5 günlük ücretsiz hak trial reset sayesinde sürekli sıfırlanır. Türkiye'ye yakın konumlar seçerek çok hızlı bir vpn elde etmiş olursunuz. Diğerlerine göre daha fazla lokasyon sağalr ve asla bitmez. Stabildir.
      F-Secure.Freedome.VPN.v2.50.23.TEAM-Full
      EXE
      CRC32: 266AC1F8
      MD5: 112421323581362AB6E1A0FC3B2889EF
      SHA-1: 23E37714CD383532C6ED739949D3AB985E114515
      RAR
      CRC32: 0BBBEDFA
      MD5: B814387E46E487D069C1E85A3B1DEEFB
      SHA-1: 49CC8F1E4EB51B03AC785D051933E08E5AC9FFF8
      F-Secure.Freedome.VPN.v2.50.23.TEAM-Full
      Download Full (50.47 MB)
      Uploadrar.com
      Usersdrive.com
      Mirrorace.org
       
    • By qxqx
      VPN.Update.14.05.2022

      VPN.Update.14.05.2022
      RAR
      CRC32: 7219B4A1
      MD5: EB89089EEE32FC72EBA9A9C2A5B61D58
      SHA-1: 6DCE46975AB015BCA63F2C48C511D16055F4001D
       
      VPN.Update.14.05.2022
      Download Full APK 671.0 MB
      Uploadrar.com
      Usersdrive.com
    • By artae
      Languages: English | File Size: 18.65 MB

      Windscribe VPN, encrypts your Internet traffic and hides your IP address from hackers and trackers, protects your privacy and security.

      Windscribe's Unique Features. See what makes Windscribe the most comprehensive privacy solution around
      General Features
      Large Network
      Servers in over 63 countries and 110 cities
      R.O.B.E.R.T.
      Blocks IPs and domains (ads) of your choice on all devices
      No Identifying Logs
      We can't personally identify you based on IP and timestamp
      Strongest Encryption
      We use AES-256 cipher with SHA512 auth and a 4096-bit RSA key
      Config Generators
      Generate OpenVPN, IKEv2, WireGuard, and SOCKS configs for all your devices
      ScribeForce
      Team Accounts with a cool name
      Simple Clients
      Minimalist clients for all platforms that will make getting started a breeze
      Use for Free
      Generous free plans are available for those who are on a tight budget
      Static IPs
      Some IPs are not meant to change, they just stay the same
      Port Forwarding
      Access internal resources securely
      Split Tunneling
      Choose which apps go over the VPN, and which don't
      Flexible Connectivity
      Connect via IKEv2, OpenVPN UDP, TCP or Stealth on a wide range of port
      Browser Extension Features
      Auto Pilot
      Automatically picks the best location for you
      Double Hop
      Proxy your connection through any 2 servers on the Windscribe network
      Ad Blocking
      Blocks ads and trackers that follow you across the web
      Time Warp
      Changes your timezone so appear to be in the country you're connected to
      Cookie Monster
      Keeps track of cookies that are set, and deletes them on tab close
      Split Personality
      Randomly rotates your user agent to reduce the chance of basic fingerprinting
      WebRTC Slayer
      Blocks WebRTC to prevent leaks outside of the tunnel
      Location Warp
      Spoofs your GPS to the location of the connected proxy
      Whats New
      Updates: official site does not provide any info about changes in this version

      HomePage:
      https://windscribe.com/
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/00240F4CC84403D/dpn4e.Windscribe.Free.VPN.2.3.16.rar



      https://rapidgator.net/file/cf80e5e06d987bad3637545e9c6e3e29/dpn4e.Windscribe.Free.VPN.2.3.16.rar


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...