Jump to content

C'yi Bicimlendiremiyorum :(


ul@$

Recommended Posts

Selam arkadaslar, xp kurulumunda sıkıntılarım var, simdi orjinal iki cdim var xp home ve xp pro ama promun keyi yok digerinin var orjinal cdlerden yuklemede etkinlestirme cikiyor onun icin gittim bi cd yaptirdim xp pro ona key gidip kurdugumda etkinlestirme istemiyor ama soyle bir sorunum var.

cdyi takip reset attigimda ne orjinal cd ne sonradan yaptirdigim cd bootable olmuyor o yuzden sistem acikken cd takip kurulumu gelismis yapip key girip devam ediyorum o ztn otomatik baslatiyor sonra xp pro kur cikiyor kuruluma basliyor soru ve sorunum burda basliyor,

simdi normalde booatable ettigimizde soyle olmasi lazim

Kur'a Hoş Geldiniz

• Windows XP' yi kurmak için ENTER' a basın

• Kurtarma konsoluyla Windows XP yüklemesini onarmak için “R” tuşuna basın

• Windows XP yüklemesinden çıkmak için F3' e basın

enter diyip kura devam edicem, sonra

• Onarım yapmadan yeni bir Windows XP yüklemek için ESC' ye basın diye devam edicem,

• Seçili öğede Windows XP kurmak için ENTER' a basın diyip devam etmem gerekiyor,

sonrada • Bölümü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendir. diyip c ye format atip kurumaya baslicam yani ama burdaki problemim biçimlendirme çikmiyor yani direk gidiyor ustune kuruyor yani zaten c de benim xp home ve xp pro kurulu ben bunu bicimlendirmek istiyorum bir turlu bicimlendiremiyorum ama dyi bicimlendirebiliyorsun dye pro kurdum suanda acilista xp pro xpro xp home diye 3 tane secenek cikiyor yani, benim amacim simdi c yi bicimlendirip oraya xp pro kurmak dyi bosaltmak programlarimi kurup deep freeze ile kilitliyip devam etmek hersey birbirine girdi nasil bicimlendirebilirim fikri olan var mi? simdiden tesekkurler uzun yazmis olabilirim vakit ayiranlara ayrica tesekkur ediyorum...

Link to comment
Share on other sites

Merhaba..

Öncelikle etkinleştirme sorun değil.LegalXP gibi küçük programla kısa sürede yapılabilir.

Sanırım kurulum ekranında "L" ye basıp öncek Windows yüklemesini silmeni vs... söylüyor.

Öyle bir XP Pro SP2 li CD bende de var.Onunla biçimlendirme olamaz.Çünkü CD nin özelliği o.Biçimlendirmeden direkt sistemi yüklüyor.

Yapman gereken, biçimlendirerek XP sistem yükleyen bir CD bulman.Normal C: ye biçimlendirerek XP Pro kurmak.Ya da forumdaki normal veya modifiyeli XP PRO lardan indirip kullanabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...