Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

S5 Batarya Değişimi


MaDTuRk
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar elimde Samsung S5 telefon var 4 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda kafayı yedi bataryası iyice şarj bi anda bitiyor şarja takıyorsun hızlı hızlı tak tak doluyor sonra hemen bitiyor aptala bağladı iyice daha önce hiç bataryası değişmedi, Hard format attım yine yok telefoncuya gösterdim bataryadan dır dedi 4 sene çünkü ömrü dolmuştur artık, yeni batarya almayı düşünüyorum hem cihazın eski olmasından dolayı bataryası az bulunuyor piyasada durum böyle olunca seçenek satıcı çok olmuyor almak zorunda kalıyoruz. Sizlerden öğrenmek istediğim şu alacağım bataryanın orjinal olup olmadığını nasıl anlarım bazıları tepesindeki 3 tane dişe bak şerit mi bişi oluyor orjinalinde diyor ve üstündeki kodu barkot okuyucuya okut o kod ile internette bilgisi çıkarsa ojinaldir diyor tam olarak nasıl anlarım bilgi verirseniz sevinirim. N11'de buldum bir tane batarya adam yorum filanda almış orjinal ürün gönderdi 2018 2017 üretimi batarya diye adama mesaj attım kesinlikle orjinal 6 ay garanti veriyoruz bişi olursa birebir değişimi sağlarız filan dedi. bende neden 6 ay garanti 2 sene değil dedim 2 sene garanti istiyorsanız bu fiyata bulamazsınız dedi 120 TL en az filan dedi harbiden de öyle bi sitede ve vatan pc buldum 120 ile 150 diyor. dedim garantinin önemi yok orjinal olsun sorun düzelsinde gerisi boş bide sorunum çözülmezse nolacak geri vericem dedim tamam ver dedi. satıcı tahtakalede dükkanı olan bi toptancı imiş zaten n11 den degilde bana direk eft yaparsan dedi 50 tl bırakırım n11 kar aldığı için orada biraz daha fazlaya satıyoruz sana kalmış tercih dedi daha sonrada whatsapp üzerinden bataryanın resimlerini gönderdi bende orjinali ile adamın gönderdiği bataryaları birleştirdim sizlere göstermek için.soldaki cihazın şuan üstünde olan 4 yıllık orjinal bataryası yazdım üstüne zaten diğeri de adamın gönderdiği.

 

ODgD45.jpg

GDVDM7.jpg

Edited by MaDTuRk
Link to comment
Share on other sites

50 TL için 20 30 TL fazla verip 10 TL'nin hesabını yaparsanız 1 ay sonra 1 daha alacaksınız.

 

aldığınız ürün 1 ay sonra çinize kesinkike sinmeyecek, 15 gün dolmadan iade işlemi başlatacaksınız,sonra N11 adam kullanılmış ürün diye hak talep edip iade almayacak. (3-5 Gün)

 

sonra diyeceksinizki lanet gelsin 20 TL fazla verseyd,m başım ağrımasaydı.

 

 

Olan Zamana Olacak.

 

50 TL ise 70 80 TL bakın N11 Takılıp Kalmayın. Farklı Sitelerde Yorumlara İstinaeden Alın.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...