Jump to content

Görevimiz Tehlike 1-5 | 1996 - 2015 Türkçe Dublaj


 Share

Recommended Posts

Görevimiz Tehlike 1-5 | 1996 - 2015 TÜRKÇE DUBLAJ

Mission-Impossible-Collection-1-5-4-K-UH

Mission: Impossible I ( Görevimiz Tehlike 1 ) ( 1996 )

Cruise, casus Ethan Hunt rolünde bir gizli ajan olarak, takımındaki ölümleri araştırıyor. Hükümet suikastçılarindan kaçarak CIA’in en sağlam kasalarını kırarak, kurşun gibi bir hızlı trenin çatısına tutunarak Hunt, takipçilerinden bir adım önde kalabilmek ve şok edici gerçeğe bir adım daha yakın olabilmek için yanan bir füze gibi koşuyor.

Mission: Impossible II ( Görevimiz Tehlike 2 ) ( 2000 )

Sean Ambrose emekli bir IMF ajanıdır. Bilim insanları tarafından üretilen Chimera isimli ürkütücü bir virüsü elde etmeye çalışmaktadır. Bu virüsün piyasadaki paha biçilmezliğini kullanıp milyarlarına ulaşmak ise tek hedefidir. Dünyanın en ünlü ve en gizli ajanlarından biri olan Ethan Hunt ise Ambrose'nin peşine düşer. Ambrose, Ethan'ı etkisiz kılabilmek adına onun eski sevgilisi olan Nyah Hall'u işin içine sokmaya karar verir. Planı tutacaktır... En azından bir süreliğine..

Mission: Impossible III ( Görevimiz Tehlike 3 ) ( 2006 )

Gizli ajan Ethan Hunt beyazperdeye geri dönerken, bugüne kadar karşılaştığı en amansız rakibini de yanında getirdi. Hunt ile ekibi bugüne kadar izini kimsenin takip edemediği silah satıcısı ve bilgi sağlayıcısı Owen Davian'a karşı zor bir göreve soyunuyor. 60'ların ünlü dizisinden günümüze kadar popülaritesini kaybetmeyen Görevimiz Tehlike'nin beyazperdedeki üçüncü macerasında yönetmen koltuğunu J.J.Abrams devraldı. Lost ve Alias dizilerini yaratarak TV dünyasında büyük sükse yapan, kendine has ciddi sayıda bir hayran kitlesine sahip Abrams'ın beyazperdeye attığı bu dev adımı heyecanla karşılamamak mümkün değil. Üstüne üstlük genç yönetmen, arkasına Tom Cruise gibi bir starla, Capote'yle, uzun yıllardır hak ettiği Oscar'a kavuşan Philip Seymour Hoffman'ı da almış durumda.

Mission: Impossible IV - Ghost Protocol ( Görevimiz Tehlike 4 ) ( 2011 )

Tom Cruise, Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor.

Çekimleri Prag, Moskova, Vancouver ve Dubai'de yapılan ve dünyanın en yüksek binası olan Dubai'deki Burj Khalifa / Burç Halife'yi de ziyaret edeceğimiz bu filmde, işler daha da sarpa saracak. Oscar ödüllü yönetmen Brad Bird'in çektiği filmde Tom Cruise'a, yanındaki genç ajan rolünde Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway ve Ving Rhames gibi isimler eşlik ediyor.

Bir bombalama olayının tüm IMF takımına yıkılmaya çalışılmasının ardından, Ethan Hunt ve ekibi sıra dışı bir göreve çıkıyor. Tehlike hiç bu kadar yüksek, aksiyon hiç bu kadar hararetli, Görev hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı!

Mission: Impossible V - Rogue Nation ( Görevimiz Tehlike 5 ) ( 2015 )

Ethan Hunt ve ekibi; bu zamana kadar karşılaştıkları en büyük düşmana karşı mücadeleye girmeye hazırlanıyor. IMF’i ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası bir dolandırıcılık örgütü olan Sendika’nın tehlikeli faaliyetlerinden kurtulmayı hedefleyen ve bu yasadışı örgütün kökünü kazımak için yola çıkan ekip; kısa bir süre sonra bu son derece tehlikeli organizasyonun hedefi haline geliyor. Bu kovalamaca hem Hunt hem de maharetli ekibini; en zor görevlerinden biriyle karşı karşıya getiriyor.

Tom Cruise'un artık bir aksiyon ikonu haline gelen Ethan Hunt karakterine geri döndüğü, Görevimiz Tehlike serisinin 5. filminin başrolünde ayrıca Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames,Paula Patton ve Jeremy Renner gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise; Jack Reacher filminde de Cruise ile birlikte çalışan Christopher McQuarrie oturuyor.

1dlzVb.png
232d321002153634.png
a915131002153754.png
2be71f1002157944.png
f0d9e81002158004.png

OMpQV3.gif
1080p
https://turbobit.net/download/folder/2183273

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...