Jump to content

Transformers 1-2-3-4-5 Boxset M1080p Dual Tr-eng Tek Link


 Share

Recommended Posts

Transformers 1-2-3-4-5 BoxSet m1080p Dual TR-ENG Tek Link

5aroER.jpg

Transformers 1-2-3-4-5 BoxSet m1080p Dual TR-ENG Tek Link

http://www.imdb.com/title/tt0418279/

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak ayrılmaktadırlar. Kendilerince başka amaçlar uğrunda mücadele eden bu transformerlar, gezegenin yakıtı biterken uzay ortamındaki diğer yakıt kaynaklarının arayışına girerler. Hal böyleyken bu arayış onları Dünya’ya kadar yönlendirecektir. İstedikleri anda arabaya, gemiye ya da uçağa dönüşebilen bu robotlar, bu kez Dünya’yı ele geçirmek için savaş açacaklardır. Elbete bu savaşı başlatanların tam karşısında iyi huylu robotlar baş rolde olacaklardır. Pearl Harbor, Ada gibi kült ve bütçesi büyük filmlerin üstesinden gelmiş olan Micheal Bay, bir başka unutulmazı izleyicisi ile buluşturmak üzere kolları sıvamış bir yönetmen konumunda.

http://www.imdb.com/title/tt1055369/

Sam Witwicky, Transformers’ın tarihçesini araştırmaktadır. Bu tuhaf makinelerin kökenleri ve dünya üzerindeki bulgularının tarihi konusunda yeni detaylar keşfetmektedir. Derlediği bilgileri ele geçirmek isteyen iblis ruhlu Deceptionlar ise ensesindedir! En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers’ın gişede muazzam başarı kazanması üzerine çekilen devam filmidir. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar ********ki mekanik savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini fantazmatik filmlerin hamisi Steven Spielberg yaptı. Başrollerinde Shia LaBeouf ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi de ziyaret ederek Türk hayranlarıyla buluşan Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak.

http://www.imdb.com/title/tt1399103/

Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde Shia LaBeouf, yeniden Sam Witwicky olarak beyaz perdede. İlk iki filmdeki kadroyu yüksek oranda koruyan serinin bu üçüncü filminde tek fire Megan Fox…Megan Fox’un yerine kadroya dahil edilen Victoria’s Secret mankeni Rosie Huntington-Whiteley’in ise bu rolle sinema dünyasına sağlam bir giriş yapması bekleniyor.

Yıl 1961, insanlığın uzaya adım atışından 8 yıl önce bir Cybertron uzay gemisi büyük savaştan kaçarak Ay’ın karanlık yüzüne inmiştir. Sentinel Prime’ın kullandığı bu gemi, Cybertronlar için hayati önem taşıyan bir teknolojiyi taşıyordur. Dünyada ise insanlığın uzaya çıkma macerası başlamıştır artık. Cybertron gemisini keşfeden NASA, Başkan John F. Kennedy’nin izniyle Ay’a ilk insanı gönderme projesine ‘start’ vermiştir. 1969’daki Apollo 11’in macerası da böylece başlar…

Günümüze geldiğimizde ise, bir görev sırasında işte bu çok gizemli Cybertron gemisini keşfeden Optimus Prime, insanların yıllardır bu konuda Autobot’lara yalan söylediğini anlar ve hayal kırıklığına uğrar. Bu gemiye ve içinde saklanan teknolojiye Decepticonlar’dan önce ulaşmak ve sırrını keşfetmek için büyük bir yarış başlamıştır artık… Transformers’ın son savaşı yaklaşırken mezun olan Sam Witwicky de hem kız arkadaşıyla hem de iş bulamama derdiyle başbaşadır.

http://www.imdb.com/title/tt2109248/

Autobot ve Decepticon’lar ******** yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile ********ki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA’de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas’ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager, eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime’dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime’dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime’ı Chicago’ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır…
Ehren Kruger’ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise bir kez daha Michael Bay’in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Nicola Peltz ve Jack Reynor yer alıyor.

http://www.imdb.com/title/tt3371366/

Son Şövalye, Transformers bu sefer serinin özündeki efsaneleri paramparça etme hedefini taşıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğie kalıyor. Sevilen fantastik serisi Transformers’ın 5. devam halkası olan Transformers 5: Son Şövalye’nin yönetmen koltuğunda serinin üünlü yönetmeni Michael Bay oturuyor. Filmin başrollerinde bir önceki filmin Cade Yeager’ı Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Josh Duhamel ve Santiago Cabrera yer alıyor

g6dOV3.png
8cec3edb9c701e471aab36c301b0f979.jpg
61e86b30cf02692b08028fdd870ce8ce.jpg
afcc848fe95b36f7908b211a4ba3c6c6.jpg
X6VPL7.png
https://turbobit.net/9rjj1yixj4dt/Transformers_boxset_m1080p_.dual.hdripfilm.com.rar.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...