Jump to content

Hızlı Ve öfkeli Serisi 2001-2017 (boxset) M1080p Bluray Türkçe Dublaj


 Share

Recommended Posts

Hızlı Ve Öfkeli Serisi 2001-2017 (Boxset) m1080p Bluray Türkçe Dublaj

8a0gqa.jpg?w=550&h=550&p=0

 Hızlı Ve Öfkeli Serisi 2001-2017 (Boxset) m1080p Bluray Türkçe Dublaj

http://www.imdb.com/title/tt0232500/
http://www.imdb.com/title/tt0322259/
http://www.imdb.com/title/tt0463985/
http://www.imdb.com/title/tt1013752/
http://www.imdb.com/title/tt1596343/
http://www.imdb.com/title/tt1905041/
http://www.imdb.com/title/tt2820852/
http://www.imdb.com/title/tt4630562/

Hızlı ve Öfkeli 1 (2001) The Fast and the Furious

Domenic Toretto, arabaların pahalı aksesuarlarını çalan bir çetenin baş üyesidir. Çok değerli elektronik ekipmanların çalınmış olması üzerine de baş şüpheli haline gelmiştir. Peşinde ise bu suçun muhattabını arayan bir sivil polis vardır. Bu sivil polis, bir yandan suçu araşırmak üzere çete ile samimi hale gelirken diğer yandan Domenic Toretto’nun kızkardeşine aşık olmuştur. Artık ortada çözülmesi gereken birden çok mesele vardır.

Hızlı ve Öfkeli 2 (2003) 2 Fast 2 Furious

Hızlı ve Öfkeli, hız, heyecan, macera, güzel kadınlar ve muhteşem arabalar arasında akıp giden ve hiç düşmeyen temposu ile bir kez daha izleyicisi ile buluşuyor. Emekliye ayrılan Brian O’Connor, kendisini baştan çıkaran sokak yarışları ve yeraltı dünyasının kirli işlerine bulaşmadan duramaz. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takım kuran O’Connor, kirli para naklini gerçekleştirme operasyonu ile Miami’li tüccar Carter Verone’u yakalamanın peşindedir. Bu sırada el altından çalışan casus Monica Fuentes ile işbirliği yapar. Filmin yönetmeni John Singleton, heyecan ve macera ile izleyicisinin ayaklarını yerden kesiyor

Hızlı ve Öfkeli 3 (2006) The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell (Lucas Black) için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından bir nebze olsun kaçış gibidir. Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde sevimsiz bir genç yapmıştır. Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşayan sert mizaçlı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır. Artık Tokyo’da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez resmen “yabancı” olmuştur.

Twinkie adlı Amerikalı bir gençle (Bow Wow) arkadaş olduktan sonra Tokyo’nun drift yarışları dünyasıyla tanışır. Zikzaklı ve keskin dönemeçli kulvarlarda hız yapma ve süzülmenin soluk kesici dengesini gerektiren drift yarışlarına ilgi duyan Sean’ın başı bir kez daha belaya girmiştir. Amerika’da alıştığı basit sokak yarışlarının yerini araba lastiklerini yakacak kadar yüksek tempolu yepyeni bir yarış formatı almıştır. Üstelik böylesi Sean’in isyankar ruhuna daha uygundur.

Sean katıldığı ilk drift yarışında “Drift Kralı” olarak bilinen D.K.’ya (Brian Tee) karşı mücadele eder. Japon mafyası Yakuza’yla bağlantıları olan D.K.’ya karşı kaybetmesinin bedeli ağır olur. Borcunu ödemek için artık Han adlı eski bir şampiyonun (Sung Kang) gözetiminde çalışmak zorundadır. Sean’ı çevreye uyumsuz grubuyla tanıştıran Han, drift yarışlarının gerçek prensiplerini öğretmeye başlar.

Ancak Sean’ın, D.K.’nın kız arkadaşı Neela’ya (Nathalie Kelley) aşık olması üzerine herşey kontrolden çıkmaya başlar. Baş düşmanı D.K.’nın öfkesini doruğa çıkaracak bir adım atarak çıtayı yükseltmiştir. Bu yarışı kaybetmenin cezası bellidir: D.K.’nın amcası olan Yakuza’nın suç baronu Kamata (Sonny Chiba) tarafından sonsuza dek Tokyo’dan dışlanmak… Onur mücadelesinin verileceği ve yarış becerisinin ekstrem boyutlara çıkacağı bu yarıştan sadece tek kazanan çıkacak ve “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”in şampiyonu o olacaktır.

Hızlı ve Öfkeli 4 (2009) Fast & Furious

Los Angeles’taki illegal sokak yarışlarından Miami’deki para aklama amaçlı yarışlara ve tehlikelerle dolu Tokyo pistlerindeki “drift” yarışlarına kadar her yeni filmiyle dünya çapında ilgi toplayan bir film serisi… İlk kez dokuz yıl önce izleyiciyle buluşan “Fast & Furious – Hızlı ve Öfkeli” serisinin her yeni bölümü hız tutkunları arasında efsaneye dönüştü. Şimdi yeni bölümde ilk bölümün dört ana karakteri yeniden bir araya gelirken herşeyin başladığı yere, Los Angeles sokaklarına geri dönüyoruz.

Hızlı ve Öfkeli 5 (2011) Fast Five

Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Filmde Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler; Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtikten sonra Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundadırlar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil…

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda…

Hızlı ve Öfkeli 6 (2013) Fast & Furious 6

Dom (Diesel) ve Brian’ın (Walker) Rio soygunu bir liderin imparatorluğunu devirdikten ve ekibe 100 milyon dolar kazandırdıktan sonra, kahramanlarımız dünyanın dört bir tarafına dağılır. Ancak ülkelerine geri dönememeleri ve sonsuza kadar kaçak olarak yaşamaları hayatlarını olumsuz etkilemektedir.

Bu sırada, Hobbs (Johnson) ise 12 ülkede oldukça yetenekli bir sürücü örgütünün peşindedir. Bu örgütün başındaki dahi (Evans) Dom’un öldüğünü sandığı Letty’den (Rodriguez) yardım almaktadır. Bu suçluları durdurmanın tek yolu onları sokakta yenmektir. Bu nedenle Hobbs Dom’dan elit takımını Londra’da yeniden bir araya getirmesini ister. Karşılığında ise onlara af çıkaracaktır ki böylece evlerine geri dönüp ailelerine kavuşabileceklerdir.

Hizli ve Öfkeli 7 (2015) Furious Seven 7

Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti.
Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere’den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen’ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.
Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’ten oluşan kemik kadronun korunduğu filmde ayrıca Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi yıldızlar da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak Saw ve Insidious gibi ses getiren filmlere imza atan James Wan bulunuyor.

Hizli ve Öfkeli 8 (2017) Furious Seven 8

Suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiş ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istediklerine karar vermişlerdir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken Brian ile Mia da emekli olmaya karar vermiştir. Dünya turu yapan ekip her ekip üyesinin temize çıkmasıyla birlikte normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın olan Chiper, Dom8217;u hedef almış durumdadır. Dom’u tekrar suça bulaşmaya ikna eden Chiper, Dom’u sevdiği ve güvendiği insanlardan da ayıracaktır. Artık Dom’u durdurmanın tek yolu ekibin geri kalanının onun peşine düşmesidir…
Hızlı ve Öfkeli film serisinin sekizincisinin yönetmen koltuğunda F. Gary Gray’in oturuyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham,Charlize Theron, Lucas Black ve Kurt Russell gibi isimler alıyor. Filmin senaryosunu ise Chris Morgan kaleme aldı.

g6dOV3.png
8a2584574750413.png
37f8f7574749823.png
780d32574747993.png

X6VPL7.png
https://turbobit.net/hjyxzh2inpjt/Hızlı_Ve_Öfkeli_Serisi_(Boxset)_m1080p_Bluray_Türkçe_Dublaj_hdripfilm.com.rar.html

Ll7ooV.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...