Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Anakartin Ram Slotunda 1.2v Yazıyor 1.35v Ram Kullanabilir Miyim?


SENTENZA
 Share

Recommended Posts

  • 2 hafta sonra ...

Anakart üzerinden ram voltajını arttırın çalışır daha evvel defalarca bu tip voltaj arttırma işlemi yaptım hiç sorun yaşamadım.Değerli arkadaşlarında yorumunda belirtilen anakart fonksiyonlarında detay voltaj ayarlarının desteği bulunması mutlaka vardır.Voltajı düşük olanını ilk olarak takıp voltajı anakart üzerinden,yüksek olanını takmadan bu ram'e göre voltajı arttırın ayarladıktan sonra,2 ram'i takarak devam edin (yada işlemlerin tam tersi 1.yüksek voltj.olanını2.düşük voltj.olanını takarak deneme) herhangi bir sorun oluşturmaz.

Genel  bilgiler düşünceler vs. :) 

- Anakart bios yazılım güncellemesi (Normal şartlarda gerek duyulmaz ancak,yeni özellikler hız uyumluluk vb. gereksinimlerde bazen sorunları kaldırır.)

- Windows 7 ve üzeri sistemler yada Linux işletim sistemleri (en ufak donanım değişikliklerinde sorunsallarıda eski sistemler gösterebilir bu,sorunsuz normal bir donanım için tarayıcı yazıcı yada bir flash bellek dahi olabilir.) mantığı donanımsal ayrışımlarda sistemin bu gibi değişim ve döngüleri dengelemesi vs.

- Anakart üzerinde donanımsal  dengelerin,hız aşırtma ram,işlemci ekran kartı vb.ayarların uygun kriterlere göre ayarlanması sonucunda bir çok etkili hız ve beklenen ayarlar hatalarında önüne geçer sistemlerin çalışmasında stable frekanslara ulaşılır.örnekle hızlı bir sistem bile bu ayarlamalar olmadan bazen vasatın altında çalışır gerçek hızı ortaya çıkmaz.

- Anakartın gelişmiş özellikleri varsa istifade etmek,ön bellek,işlemci,ram ekran kartı,güç vb.kullanım ayarlamalarını marka model ve yüklü olan sisteme göre uyarlanması manuel olarak akıllı şekilde uygun müdaheleler ile şüphesizki en kaliteli ayarları yakalamakta kaçınılmaz olacaktır.

- Gerekli araştırmaları mutlaka yapmalı ve sistem + donanımın sistemin uygunluğu birbiri ile örtüşmüyorsa bu hususta da,kanaat getirilmişse eğer,ısrar edilmeden cihazda gelişebilecek kötü sürpriz olabilecek sorunlarıda getireceğinden bu tip girişimler yapılmamalı hatta hemen vazgeçilmelidir Saygılarımla.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...