BastardBee Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Diablo 3 arıyorum. Merhaba arkadaşlar internet üzerinden aradım fakat crack bulamadım. Bu oyuna crack yapamadılar mı ne oldu bilmiyorum bilgisi olan varmı? Almak isterdim fakat 2012'de çıkan bir oyun için 100-150 lira vermek istemiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C252neytAlacao287lu Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Diablo 3 oyuncusu olarak söyleyebilirimki Online bir oyundur Crack olmaz ve ne alaka siz hiç knight online de crack duydunuzmu ? Ama hack and slash oyun seviyorsanız ve para vermek istemiyorsan POE oynayabilirsiniz. Ama çok karışıktır söyliyim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenanK Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 ilk 3 gorev icin crack var sadece gerisi arkadaşında dediği gibi Online oldugundan maalesef crack yok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C252neytAlacao287lu Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 (edited) 2012 çıkışlı olabilir. Ama patchler geliyor. geçen yıl Necromancer karakteri eklendi. ve 3 ayda bir yenilenen sezonları var. Hadi Craklisini buldunuz diyelim story kısmını oynadınız 2 günde bitirdiniz. İlk diablo yu kestiniz sonra Mathael i kestiniz bitti. Online ? Yok. Sezon questleri ve verilen Ödüller ? yok. Şunu da söyleyebilirim çoğu oyuncu hikayeyi oynamıyor bile. Sadece Bounty yapıp partiler kurup hep daha yüksek GR lere çıkmaya çalişiyorlar Edited December 12, 2018 by C252neytAlacao287lu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 multi oynayacaksan crack söz konusu olamaz..single oynarsın ancak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts