murathassoy Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Asus M5A97 EVO R.2 Format Sorunu Konuyu yanlis yere actiysam ozur dilerim. Bu anakarta windows 7 yukleyemiyorum yukleyen arkadaslar yardimci olabilirlermi. S.a benim.bi sorunum var m4a88td-v evo anakartima win 7 kurdum kardesime verdim. M5A97 EVO R.2 anakart aldim kendime windows 7 x64 yukleyemiyorum format win 7 logosu geliyor ama ilerlemiyor 20 dk bekledikten sonra kabul.etme sartlari geldi ozel kuruluma tikladim hdd olan bolumde dondu kaldi bir turlu ilerlemiyot hdd secenekleti gelmiyor normalde windows 8 kuruluyor ama.windows 7 kuramiyorum yardimci olurmusunuz bu anakarta nasil windows 7 yukleyebilirim ? Hardisk yeni hardiskde sikinti yok anakartla.alakali birsey galiba ne yapsam win7 formati atamiyorum win 8 de kurmak.istemiyorum.wind 7 daha iyi benim icin kullwnimi.kolay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathassoy Posted December 8, 2018 Author Share Posted December 8, 2018 windows 10 indirdim uefli gpt olarak yazdırdım rufusta bakalım olucakmı ınsallah olur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lori Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Bende de aynı anakart var windows 7 kuruluyor, uefi windows 10 kur tabiki win7 nedir :) ne yaptın oldu mu bu arada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts