Jump to content

Cd Siz Kurulum Yapmak


hacer41

Recommended Posts

TncXP yi kurdum ve kullanıyorum, gayet güzel bir çalışma, emeği geçenlere saygılarımızla. Bir sorum olacak TNCXP yi cd siz bir bilgisayara nasıl kurarız. Bende bir notebook var cd romu yok. harddiske usb üzerinden kurulum dosyalarını atıyorum ama setup seçeneği olmadığından boot etmiyor.

Link to comment
Share on other sites

ilk önce xp cd sinin imajını alıp flash bellekle harddiskine at oradan daemon tools ile sanal sürücü oluşturup o cd yi aç.. ancak windowsun üzerinden onarma işlemi yapabilirsin..cd rom olmadan boot yapmazsın.. harici cdromlar var onları dene fakat bios ayarlarında boot seçeneği olarak usb varmı ona bak yoksa yine işin zor..sen en iyisi windowsu onar.. daha sonra bütün sürücülerini kurup ghost ile yedek al hardiskin 2 bölümse tabi ikinci bölüm varsa ghost yedeğini at.. şimdi sende cd romda yoktu. sen norton gostun son versiyonu kullan windows üzerinden bir yedekleme yapabiliyorsun.. secenekler bunlar.. ama en sağlamı bir cd rom almak.. :S

Link to comment
Share on other sites

Bunları zaten biliyorum. Harici cd romum var ama pcimcia dan çalışıyor oda windows çalışırken görüyor ilk açılışta görmüyor. bios un usb üzerinden de desteği yok. tek yol harddiskten kurmak ama setup dosyası yook. neyse artık normal xp kurucaz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...