deli_petro06 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 0xc000021a mavi ekran hatası... Yeni bir sorunla merhaba. Asus laptopla dün itibari ile 0xc000021a mavi ekran hatası veriyor. Tüm diskleri silerek format atıyorum ancak windows açılış ekranına geldiğinde mavi ekran hatası veriyor. format öncesinde windows ekranı açılıyordu ancak işlem yapılamadan restart atıyordu. Format atmama rağmen windows açılış ekranına geldiğimde mavi ekran hatası alıyorum. Laptop markası Asus x556u. Sistem geri yükleme olmuyor, Usb format diski oluşturdum. Onar diyorum ancak onarma işlemi yapmıyor, windows geri yükleme yapmıyor. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Sürekli mavi ekran veriyor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 deli_petro06, 25 dakika önce yazdı: 0xc000021a mavi ekran hatası... Yeni bir sorunla merhaba. Asus laptopla dün itibari ile 0xc000021a mavi ekran hatası veriyor. Tüm diskleri silerek format atıyorum ancak windows açılış ekranına geldiğinde mavi ekran hatası veriyor. format öncesinde windows ekranı açılıyordu ancak işlem yapılamadan restart atıyordu. Format atmama rağmen windows açılış ekranına geldiğimde mavi ekran hatası alıyorum. Laptop markası Asus x556u. Sistem geri yükleme olmuyor, Usb format diski oluşturdum. Onar diyorum ancak onarma işlemi yapmıyor, windows geri yükleme yapmıyor. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Sürekli mavi ekran veriyor... kardeşim donanımında bir sıkıntı olabilir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deli_petro06 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 akillialtay1995, 9 dakika önce yazdı: kardeşim donanımında bir sıkıntı olabilir Banada öyle gibi geliyor. Windowsa format atmadan önce bir windowsa girdik ama işlem yaptırmadan hata veriyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts