Jump to content

Ağda İnternet Paylaşımından Hız Almak


zadi01

Recommended Posts

şimdi biz neti 3 kişi kulanıyoruz akşam geç vakitlerde bnden başka neti kulanan olmadığı için downland hızını artırmak istiyorum bunun için diğer kişilerden hız alabilirmiyim bunu herhangi bir downland programıyla veya baska bi şekilde yapabilirmiyim ?

şimdiden teşekurler

Link to comment
Share on other sites

Ağdaki diğer kullanıcılar neti kullanmıyorsalar zaten sen o anda tek başına kullanıyorsun bağlantıyı. Ek olarak birşey yapmana gerek yok. Sadece download yöneticisi kullanman indirme hızına artı yönde bir etki yapar.

Link to comment
Share on other sites

hızlimitini kontrol et biliyosun ki 1024mb 100kb ortalama max 110 görürsün ama bu BearShare Utorrent tarzı programlar ile tabi bunları etkileyen seed Edenleri sayısı rapid de Idm Kullan bence işini görür..

Link to comment
Share on other sites

Diğer ağdakilerin derken?? Başkasının interneti kullanmaktan bahsediyorsan önce internetini kullanacağın kişinin modemine bi şekilde bağlı olmaz lazım (o biraz zor), bağlandıktan sonra o kişinin internet hızı senden hızlıysa kendi internetinden daha hızlı bir bağlantın olur. Evdeki interneti zaten 3 kişi ortak kullanıyorsanız kimin daha çok abanırsa o daha hızlı indirir :)

Link to comment
Share on other sites

Aynı ağda senden başka o onda dosya indiren yoksa zaten dowload yöneticileri ile örneğin flashget, orbit,ıdm... gibi bulunduğun ağı sömürürsün bulunduğun ağda diğer kullanıcıların internet hızını kullanma diye bişey yok bilmem yeterince açıklayıcı oldumu_? selametle

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...