burak0303 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Usb ve Taşınabilir Hdd'ler Açılmıyor Son 1 aydır Pc ye taktığım hiç bir usb yi yada taşınabilir hdd yi açamıyorum. Bilgisayarıma girdiğimde görünmüyor fakat taktığımda algılama sesi geliyor. Disk yönetiminden açmaya çalıştığımda ise Bu hatayı alıyorum. Günlerdir araştırmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOLGAHAN5 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) Hangi sürümü kullaniyorsun. Benimde basima gelmisti kullandigim sürümden kaynaklaniyordu. Yada Theme programi Yani dizayn programlari kullaniyorsan onlardanda kaynaklaniyor.. Edited January 28, 2019 by TOLGAHAN5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtina_limani Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 usb votaji dengesiz verdigi icin yani yetersiz verdigi icin yapiyordu ayirca güvenli mod da denermisin birde baska bilgisayar ile dene derim ayrica en son care kutuyu söküp düz sata mi yoksa direk usb hdd mi diye bakmak oluyor bazi hdd ler soketli satali oluyor kutu deyisince de düzelebilir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burak0303 Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 Problemim sokette olduğunu sanmıyorum farzı misal diyorum kasada 6 yada 7 giriş var fakar hiç biri 'hiç bir' usbyi yada hdd yi okumuyor TOLGAHAN5, 19 saat önce yazdı: Hangi sürümü kullaniyorsun. Benimde basima gelmisti kullandigim sürümden kaynaklaniyordu. Yada Theme programi Yani dizayn programlari kullaniyorsan onlardanda kaynaklaniyor.. Sorunu çözdüyseniz Teamviever den felan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOLGAHAN5 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) burak0303, 1 saat önce yazdı: Problemim sokette olduğunu sanmıyorum farzı misal diyorum kasada 6 yada 7 giriş var fakar hiç biri 'hiç bir' usbyi yada hdd yi okumuyor Sorunu çözdüyseniz Teamviever den felan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Sorun donanimsal degil yazilimsal. Yani kasanda birsey yok yükledigin versiyon yada programlar sonucu bozulma olmus. Bendede hicbir usb ve benzeri takilan aygitlarin hicbirisi calismiyordu. Ben sorunu format atmakla cözdüm. Orjinal temalar disinda da tema yüklemedim. Dizayn degistiren programlarda kullanmadim hepsi bukadar. Edited January 28, 2019 by TOLGAHAN5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burak0303 Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 TOLGAHAN5, 29.01.2019 - 01:18 yazdı: Sorun donanimsal degil yazilimsal. Yani kasanda birsey yok yükledigin versiyon yada programlar sonucu bozulma olmus. Bendede hicbir usb ve benzeri takilan aygitlarin hicbirisi calismiyordu. Ben sorunu format atmakla cözdüm. Orjinal temalar disinda da tema yüklemedim. Dizayn degistiren programlarda kullanmadim hepsi bukadar. Teşekkür ederim ilginiz için.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts