Makululinux 2019.01.25 (core,lindoz,flash)
- makululinux
- makululinuxcorelindoxflashnewisopack
- makulu latest 2019 new custom cinnamon mate xfce iso
- makuluondebiansystemnewiso2019
- makululinuxdualdock3dsystem
- makululinuxdebiantürkçeindir
- makuluücretsizaçıkkaynaklinuxmultilanguageturkish
- debiantabanlıgelişmişlinuxsistemimakulu
- linuxondebianx86x64bitmakulu2019uefiandlegacybiosinstall
- amd64biti386allinoneisomakulutr
- makululinuxsoftwarecenterdeepindesktop
- makululinux2019googlefgacebookhowtoinstall
- videotutorialmakululinuxx86x64bitisonewlatest
- 32ve64bitmakululinuxisokalıpları
- makululinux3farklımasaüstühızlıatakopensourcesystem
- makululinux2019yeniçıktı
-
Similar Content
-
By KaYRa
İşletim Sistemi Türü: Linux Temel: Debian (Testing), Ubuntu (LTS) Kökeni: Vietnam Mimari: x86_64 Masaüstü: Cinnamon, GNOME, Xfce Kategori: Desktop, Live Medium Durum: Etkin 16 farklı masaüstü seçeneği ile harika bir deneyim sizi bekliyor...
Link ==> https://drive.google.com/file/d/1lsnN4PklwMa9GYGdN0Yb_AvfpYQ-nHZa/view?usp=sharing
-
By forjest
MakuluLinux 2022-07-18 Final Released!
Güncellenme tarihi: 20 Temmuz 2022
İşletim Sistemi Türü: Linux
Temel: Debian (Testing), Ubuntu (LTS)
Kökeni: Vietnam
Mimari: x86_64
Masaüstü: Cinnamon, GNOME, Xfce
Hakkında?
Microsoft Windows’un masaüstü arayüzüne benzemek üzere özelleştirilmiş bir Cinnamon masaüstü ortamı içeren bir masaüstü GNU/Linux dağıtımı olan MakuluLinux‘un 2022-07-18 sürümü duyuruldu.”Shift” kod adıyla kullanıma sunulan sistemin yazılım merkezinin hem Flathub hem de Snaps’i tam olarak desteklediği, kullanıcıların birkaç kolay tıklamayla binlerce ve binlerce güzel yazılım ve oyun arasından seçim yapabildiği söyleniyor. Ubuntu tabanlı olarak gelen sistemde, yükseltilebilir 5.13.xx serisi Linux çekirdeği kullanılmış. GPU’lardan USB aygıtlarına ve Yazıcılara kadar çok sayıda önceden yüklenmiş sürücüye sahip olan sistem; GNOME çerçevesi üzerinde tasarlanmış bulunuyor ve GNOME uzantılarının kullanımını destekliyor. 8 benzersiz masaüstü stili ve onlara uygun temalar ve duvar kağıdı yer alıyor.
İNDİRME LİNKİ
TANITIM VİDEOSU
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts