Jump to content

1500 Tl Kadar Televizyon Tavsiyesi


MaDTuRk
 Share

Recommended Posts

1500 TL Kadar Televizyon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar;

 

Babaannem için 1500 TL'ye kadar içinde uydu alıcısı olan, ekran çözünürlüğü hd olan tv arıyorum tavsiyelerini nelerdir ?

Edited by MaDTuRk
başlık düzeltme
Link to comment
Share on other sites

MaDTuRk, 6 saat önce yazdı:

1500 TL Kadar Televizyon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar;

 

Babaannem için 1500 TL'ye kadar içinde uydu alıcısı olan, ekran çözünürlüğü hd olan tv arıyorum tavsiyelerini nelerdir ?

boyut olarak hangi aralık? ( 32", 42" vs. )

Link to comment
Share on other sites

Spoiler

 

 

Please register to see this content.

Bütçeye uygun olarak değerlendirilebilir.Vestel'in LG panelleri ve teknolojisini kullandığını biliyorum dünyada da aynı şekilde zaten bir çok marka ürün birbirlerinin tedarikçileri ile telif hakları gizliiikleri çerçevesinde gemilerini yürütüyorlar.Özetle avrupa markalarına şişirilen vergiler,girdi maliyetleri ve döviz kurlarının güdümünde fazla paralar vermek genel olarak çok akıllıca gelmiyor bana.Evvelinde müşteri hizmetleri,garanti vb.durumlarıda gözeterek kısa bir değerlendirme yaparak zevke uygun olanına karar verip herhangi biri alınabilir.

Diğer taraftan alınabileceği katii güvenli sağlam bilinen yerler varsa eğer dükkan garantisi kapsamında 2.el,teşhir ürünler,kampanyaları  iyi olan herhangi biryer,sıfır fiyatının yarısına ihale ile satış yapılan mezadlar yedieminlikler vb.yerlerde kalaçan edilerek iyi fiyatlarda ürünlerde bulmak mümkün.

Aklıma gelen bazı ayrıntılar:

Spoiler
  1. Markaya takılmayın beğendiğiniz taktirde sizin için en iyi o tv'dir önemli olan içinize sinmesidir gerisi teferruhattır.
  2. Televizyonu alırken,sıfır açılmamış güvenlik bantlarının üzerinde olduğundan emin olun,servis kurup inceleme yaparak teslim sonrası garantiyi günün tarihi ile kaşelettirin o gün baz alınsın.
  3. Sıfırda olsa son yıllarda bazı ünlü markaların  çok fazla sorunların çıktığı yer yer basına,forumlara teknoloji sitelerinde eleştiri konularına dahil olmuştu özetle sıfır ürünlerinde ekran,kumandası,uygu alıcısı,video izleyerek renklerin (çeşitli test videoları var bu işler için) tonları,ışık düzeyi,pixel ayarları renk derinliklerine dikkat edin beyaz bazen gri gibi görünür,yada Kırmızı turuncu gibi!
  4. Mağazaya girip tv vb.ürünlere bakarken tezgahtarların  etkisinde kalmayın elindekilerini tüketmek terfi  etmek,puan kazanmak,birilerinin k@rını daha fazla arttırma anlayışında sizi anlık manipüle edebilirler memnuniyetsizlere sağır kalırlar ilgi sadece alana kadardır aşağı yukarı bildiğimiz hikayeler hepsi.
  5. Üründe karar kılınmış olsada bir kaç firma  ve çevre mağazalara bakılarak kampayası varmı yokmu,ya da daha uygun fiyatlarda satan yerleride mutlaka gezip inceleyin internet zaten bunun için hızlı bilgi alma kaynağı olduğundan araştırmalardan daha hızlı sonuç alınabilir.
  6. ürün seri kodu,modeline göre (-) ya da,(+)'larına dair forum siteler üzerinden müşteri şikayetleri,satan şirketleri mağazaların Müşteri ilişkileri teknik destek vb.durumlarınıda mutlaka araştırın.

Üsteki bilgiler abartı diye düşünülebilir belki ancak,önemli olmadığınıda kimse söylemez her madde alınacan tv veya herhangibir ürün için nihai olarak kullanacak kişiye yarar getirir.

Saygılar. :) 

 

 

 

 

Edited by forjest
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

MaDTuRk, 4 saat önce yazdı:

Bekoyu gördünüz mü çok iyi gibi fiyatına göre

1,500. TL'ya kadar dediğin için A101'den link vermiştim. Beko her şekilde benim verdiğim TV'den iyidir. Elton kimdir necidir bilmiyorum arada A101'e Hi-Level gelir onunda arkasında Vestel var ama ne kadar/ nereye kadar bilmiyorum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...