Jump to content

Panosonic Sdr-s10 2 Yıl Garantili Sıfır Temiz


hakank06

Recommended Posts

ÜRÜN DÜNYANIN EN KÜÇÜK,SD KART İLE ÇALIŞAN CCD ENTEGTRE SİSTEMİNE SAHİP EN KALİTELİ KAMERA ÜNVANLIDIR.BU ÜRÜNÜ SATAN DÜKKANLARA GİDİP DENEYEBİLİRSİNİZ

ÜRÜN 1 KEZ DENEMEK SURETİYLE KULLANILMIŞTIR ORJİNAL PAKETİNDE VE AYRICA HEDİYELERİ

-ORJİNAL TAŞIMA ÇANTASI

YANINDA GÖNDERİLECEKTİR

ORJİNAL KUTUSU İÇERİSİNDE

:lol: :lol: :) :) :)

-PANASONİC SDR S10 KAMERA

-ŞARJ ALETİ

-BİR ADET Lİ-ON 1000 MHA PİL

-TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU

-PROGRAM CD Sİ

-USB PC BAĞLANTI KABLOSU

-2 GB PANASONİC SDHC HAFIZA KARTI

-ORJİNAL TAŞIMA ÇANTASI

icon13.gifDİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin 3090qz6.jpg Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.

SDR-S10 ile seyahat çantanız hafifliyor

Panasonic 'in yeni dijital video kamerası SDR-S10, SD/SDHC hafıza kartlarına kayıt yapma kolaylığının dışında, toza, suya ve elden düşürmeye karşı dayanıklı gövdesi sayesinde, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Sadece 182 gram ağırlığındaki SDR-S10 ile seyahat çantanız her zaman daha hafif olacak.

Tekofaks 'ın Türkiye pazarına sunduğu SD/SDHC kartlara kayıt yapan video kamera Panasonic SDR-S10 kompakt dizaynı ile sizi büyülerken, sağlamlığıyla da şaşırtıyor. Küçücük boyutları içinde, CCD sensör, 10X değişken hızlı optik zum, 700X dijital zum, 640 x 480 (4:3) formatında JPEG fotoğraf çekebilme, 2,7 inç LCD ekran gibi üstün özellikleri barındıran SDR-S10, toza, suya ve elden düşürmeye karşı dayanıklı gövdesiyle seyahatlerinizde yanınızdan ayıramayacağınız bir parçanız olacak.

11,43 x 6,35 x 3 cm boyutlarına sahip olan dijital video kamera, 4 GB kapasiteli SDHC (yüksek kapasiteli SD kart) medyalara 200 dakikalık video kayıt yapabiliyor. 2 Lux renkli gece görüşüne sahip olan SDR-S10, sadece 182 gram ağırlığında ve şarj edilebilen Lithium-Ion pille çalışıyor. Hediye 2 GB SD hafıza kartı ve panasonic kılıfı ile birlikte satışa sunulan SDR-S10, Stereo Zum Mic özelliğiyle, rüzgâr sesini de giderebiliyor.

Elinizden düşürseniz bile üzülmeyin!

SD ve SDHC hafıza kartlarına kayıt yapmasından dolayı birçok avantajı da yanında getiren SDR-S10, sürücü mekanizmasına sahip olmadığı için 1,2 metreden aşağıya düşse bile, kaydedilen medya da bir zarar oluşmuyor. Ayrıca SDR-S10’un suya karşı dayanıklı gövdesi sayesinde, yağmurlu ve karlı havalarda da çekim yapmak mümkün oluyor. Hızlı Başlangıç fonksiyonu sayesinde, hiçbir anı kaçırmamanızı sağlayacak olan SDR-S10, zorlu koşullarda kaliteli çekimler yapmak isteyenlere hitap ediyor.

hepsiburada.com fiyatı: 699 ytl

ben 430 ytl vercem ihtiyaçtan

ankarada elden teslim edilebilir düşünen arkadaşlar

icon13.gifDİKKAT: Forum İçerisinde Kişisel Bilgilerin Verilmesi YASAKTIR.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...