Jump to content

Magix Xtreme Photo Andgraphicdsngr E-vrs 2.1.0.22


YAGMURADAM

Recommended Posts

MAGIX Xtreme Photo and Graphic Designer e-version v2.1.0.22

51x9oeFCNhL._SS500_.jpg

Program hakkında bilgiler:

Fotoğraf yazılımları sınıfının en genç katılımcısı Magix'in geliştirdiği Xtreme Photo & Graphic Designer. Yazılım paketinin parçaları oldukça tanıdık: Resim optimizasyon araçları Magix Photo Clinic'i, grafik bölümü ise Xara Xtreme Pro'yu andırıyor. Magix, grafik yazılımları uzmanı Xara'yı geçtiğimiz yıl satın almıştı.

Magix Photo Manager CD'sinin içinde resimlerinizi düzenlemek için değişik online servisler sunulmuş. Bunların içinde bir online albüm de yer almakta. Photo Designer ve Graphic Designer yazılımlarının birbirinden bağımsız çalışıyor olmaları, kullanımda bazı zorluklara yol açıyor. Xara ve Magix'in ifadelerine göre bu iki firma, iki modülü tek bir arayüz üzerinden bir arada çalıştıracak yeni bir sürüm üzerinde çalışıyor.

Photo Designer'ın arayüzü rakiplerinden farklı değil: Araçlar sol bölümde, nesne ve katman yöneticileri sağ bölümde yer alıyor. Önemli optimizasyon araçları programda mevcut olmasına karşın, rakiplerine göre daha kısıtlı kontrol imkanı veriyor. Kayıpsız RAW formatlı dosyalar ise yazılım tarafından desteklenmiyor.

Görüntü düzeltme fonksiyonları ilginç bir şekilde "Görüntü" (Image) menüsü yerine, filtrelerin içine gizlenmiş. Aydınlık değerinde değişiklik yapmak için bir tonaj eğrisi ve katmanların aydınlığını eşleyen araçlar mevcut. Ancak ton değerlerini gerçek zamanlı izleyebileceğimiz histograma ancak ayrı bir modülden ulaşılabiliyor. Buna karşın, filtrelerin doğrudan resim üzerinde görüntülenebilmesi oldukça güzel. Amatör kullanıcılar için 'görev yardımcısı' aracı, fotoğrafta yapacağınız düzeltmeler ve ekleyeceğiniz efektler için size adım adım metin bazlı yardım sunuyor.

Yazılım paketinin can alıcı noktası ise Graphic Designer. Xara Xtreme olarak da adlandırabileceğimiz bu modül, vektör tabanlı çalışıyor ve buna bağlı olarak yollar (path) ve Clipart görüntüleri üzerine uzmanlaşmış. Kendi fiyat sınıfındaki rakipleri böyle bir olanağa sahip değiller. Vektör yerine piksel tabanlı olan fotoğrafları yükledikten sonra gelişmiş fotomontaj projelerinde kullanmanız mümkün. Hızlı yakınlaştırma (zoom) ve gölge araçları, fotoğraflarınızın saniyeler içinde başka bir kimliğe bürünmesini sağlıyor.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:100mb + 38.6 mb = 138.6 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/109240646/MAGIX.Xtreme.Photo.and.Graphic.Designer.e-version.v2.1.0.22.READ.NFO-TE.part1.rar

http://rapidshare.com/files/109240003/MAGIX.Xtreme.Photo.and.Graphic.Designer.e-version.v2.1.0.22.READ.NFO-TE.part2.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...