Jump to content

Orgbusiness Orgscheduler Pro V4.0


YAGMURADAM
 Share

Recommended Posts

OrgBusiness OrgPassword v2.6

OrgPasswcart.jpg

Program hakkında bilgiler:

Mükemmel düzende kişisel bilginizi tutmak için gerektirilen, bütünüyle mi. O, birtakım kategorileri sağlar , bilginin [ purposed ] tut bir kesin tipi bu yüzden siz, sizin, bir gözün bir göz kırpmasında ne ihtiyaç duyduğunuz tamı bulabilirsiniz. Araç, izin vermenin, kolaylıkla verinizi yönetiyor olduğu bir efendi şifresiyle ve parlak bir arayüzle parlaklıklar korunur. Ehliyetlenin bir takımı kullanma, kalıpları organize etti , siz, 8 kategorilere bilgiyi ilave edebilirsiniz: Hesaplar , yazılım , kredi kartları , web sitesiteleri , işaretler , özel takvim , e-posta hesapları ve Newsgroup hesaplar. Her kategori, özel sütunları içerir ve siz hemene ne ihtiyaç duyduğunuz, bilgi sınıflamaya belirlemek için izin verir. Bir efendi-şifre, OrgPassword 'un içinde saklanan tüm bilgiye giren kolay biri sağlar.

Kısaca şifrelerinizi saklar

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:8.75 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/109845572/OrgBusiness_OrgPassword_2.6.rar

Rar şifresi:

www.softarchive.net

İmleçle üzerinden geçip belirginleştirip kopyalayınız

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

OrgBusiness OrgScheduler Pro v4.0

OrgScheduler is a universal scheduling system for your individual, offices, business events with unrivaled features and flexibility. Building upon the interface options introduced in Microsoft Outlook, OrgScheduler includes importing from Outlook, exporting to Outlook, Text, Html, Xml, Excel formats..

Download

http://www.orgbusiness.com/download/ORGSetup.exe[/CODE]

Addon / Info[/b]

[CODE]http://www.midload.com/en/file/30883/OrgBusiness-OrgScheduler-Pro-v4-0-WinAll-Cracked-CRD-zip.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years yıl...

OrgScheduler Pro v5.8

[img]http://2baksa.net/download/images/~off/images2011/89dd822aca40d8a8bc3246375c3e2d349eb1b48e.jpg[/img]

Takvim ve zamanlama için eksiksiz bir sistem. Tarz ve tip programı çeşitli seçenekleri ile OrgScheduler Pro garantili piyasada hiç eşit rakip vardır. OrgScheduler Pro, tek ya da ofis yeri olarak her kayıt için birden fazla plan, vb görüntülemenizi sağlar aynı anda. Her kaynak benzersiz bir etiket ve takvimde görüntülemek için bir başlık vardır. Ayrıca, görüntülenebilir ne tür kaynakları ne olursa olsun - insan gücü, kaynakları, bölümler, vs Bu program Microsoft Outlook sunulan arayüz seçenekleri için tasarlanmıştır. Bu Outlook, Metin HTML, XML ve Excel formatlarına dışa aktarmanın, Outlook ithal içerir.

Tam bir takvim / zamanlama sistemi. Birden fazla görünüm ve seçenekleri ve düzenleri ile OrgScheduler Pro garantili, pazarda bir eşi daha yoktur. OrgScheduler Pro, bir kişi veya aynı anda ofis yeri, vb gibi herhangi bir kuruluş için çeşitli planlar göz sağlar. Her kaynak benzersiz bir etiket ve takvim içinde görüntülemek için bir başlık vardır. Insan kaynakları, bölüm kaynaklar vs - Bunun gibi, görüntülemek için gereksinim duyduğunuz kaynak türleri önemli değil Program Microsoft Outlook tanıtıldı arayüz seçenekleri üzerine inşa edilmiştir. Bu Outlook, metin, HTML, XML ve Excel formatları ihracat, Outlook ithal içerir.

Bu bir etkinlik tür ve önemi, başlığı ile birlikte bir olay başlangıç ​​ve bitiş saatini ekran otomatik ipuçları, çoklu görünüm ve his stilleri, olay nüks kontrolü göstermek için gün görünümünde farklı zaman ekran seçenekleri, 149 olay boyama türleri bulunmaktadır. Pro-sürümü bir özelleştirilebilir Kaynak Navigator, new Date Navigator, kapsamlı bir hatırlatma, üst üste gelen olaylar üzerinde kontrol ve farklı kaynakların keyfi sayısı arasında etkinlik paylaşımı için bir mekanizma sağlar. OrgScheduler ile, iş arkadaşları, arkadaşlar ve aile üyeleri için randevular, hatırlatıcı ve davetiye göndermek için e-posta veya SMS kullanabilirsiniz. Kendi bölgesel ayarlarına göre takvim biçiminde olabilir. Gün, Hafta, Ay, Mahallesi, Yıl, sadece ve dikey Tüm Gün veya İş Günleri, yatay zaman çizgisi görünümleri: Bu kez çok çeşitli sağlar. Ayrıca Print Designer sistem zarif raporları tasarımı ve yazdırmanızı sağlar. Tüm veri erişim iyi şifreli parola aracılığıyla sağlanır.

Bu program günlük şeklinde çeşitli ekran seçenekleri, seçim olay 149 tür olay, başlık, farklı tip ve olayları kontrol olaylar ve dağıtım mekanizmasının dayatılması tekrar kontrol stilleri ile birlikte olayın başında ve sonunda ekran otomatik ipuçları türü ve önemini belirlemek tarafından sunulmaktadır farklı kaynaklar ilk sayıları arasında.

OrgScheduler Pro ile, iş arkadaşları, arkadaşlar ve aile üyeleri için randevular, hatırlatıcı ve davetiye göndermek için e-posta veya SMS kullanabilirsiniz. Kendi bölgesel ayarlarına göre takvim biçiminde olabilir. Gün, hafta, ay, üç ay, yıl, her gün ya da dikey veya yatay zaman çizgisi sadece iş günü: Bu program birçok çeşit yorum sağlar. Ayrıca, sistem tasarımı baskı hızlı bir şekilde geliştirmek ve zarif raporları yazdırabilirsiniz.

Ana Sayfa - http://www.orgbusiness.com
Boyut: 37,19 MB

[img]http://www.katilimsiz.com/engine/data/emoticons/indir.gif[/img]

http://www.megaupload.com/?d=NMJS1G5U

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...