Administrator sk8er_boi Posted May 4, 2008 Administrator Share Posted May 4, 2008 (edited) TnCXP Sp3 için 4 saat uğraştım. Sadece temel şeyler var. Program Cd'si yok bu sefer. Onu bir daha ki sürümde koyacağım. Şimdilik sadece temel ihtiyaclar. TNCXP SP3 İle ilgili tüm sorularınızı Yeni açılan TncXP SP3 Sorunları forumuna sorunuz. Bu başlığa sorulan sorular silinecektir. Windows Media Player 11 Internet Explorer 7 Java 6.0.6 Winrar 3.71 Flash Player .Net 1,2,3,3.5 Unlocker 1.85a TeraCopy 2beta3 Ayrıca RAID Sürücüleri, registry düzenlemeleri ekli. Ayrıca Windows Orjinallik Engeline takılmaz. Update yapabilirsiniz. Normal Sürücüler eklenmemiştir.(ekran,ses kartı vs) Silinenler: Out of Box Experience (Windows Aktivasyon, zaten aktif) MSN Explorer Tour (İlk kurulumda çıkan saçma tanıtım ) Search Assistant ( Arama köpeği ) Security Center Bu sürümde direk iso dosyası olarak vermedim. Çünkü bir çok kişi winrar ile extract ediyor veya farklı hatalar yapıyor. ISO'yu direk exe içine gömdüm. Exe'yi açtığınız zaman iso'yu geçici klasöre çıkarıp özel cd yazma programı geliyor. Bu programla direk cd'ye yazdırabilirsiniz. Eğer iso dosyasını almak istiyorsanız, cd yazdırma programı çıkınca %temp% klasörüne giderek tncxpsp3.iso dosyasını alabilirsiniz. Çıkarma işlemi bilgisayarınızın hızına göre uzayabilir. Lütfen alttaki autoit programını kapatmayınız. CD Yazdırma programı gelecektir. Bekleyiniz. Toplam 650 MB Torrent http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1464487/27768867 Şu an için sadece ben upload ediyorum. Eğer rapidden indirdiyseniz, bu torrenti ekleyin, sonra indirme klasörünün içine TNCXPSP3.exe dosyasını atınız. Sonra uTorrent'te eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp Force Recheck diyin.Bu şekilde dosya daha hızlı yayılacaktır. Yoksa benim hızımla bitmez.Edit: Kimse seedlemiyor arkadaşlar. 10 kişi kadar var. İndirmesi biten silmese ne güzel olacak.Bultar: Edit 2: Seede Casus2716 arkadaşımız 1MB/sn lik destek vermektedir. Kendisine teşekkürü borç biliriz.Not: TNCXP'nin herkese erişebilmesi için, diğer forumlarda da paylaşınız. Semsibey upload - 2023 November | "TNCXPSP3.iso" CRC32: 0E8F5157 https://www.mirrored.to/files/LDTOQDSE/TNCXPSP3.rar_links Ad: TNCXPSP3.rar Boyut: 627203413 bayt (598 MiB) CRC32: B1D603FB CRC64: 81E128120C6D7CAF SHA256: 158587846AEC2BEDB48B1524BCF50FAC935C0A55A3297B87229B6871D8FFBDD2 SHA1: B0F8A885863288C446F3BF88F8AE5DB7F6605267 BLAKE2sp: DF0CC7760800A3E03F54B444867E9152CBABDA8450CB634069C2B01BA00301FB RoyalCrown_SeRCaN, 01.05.2014 - 10:22 yazdı: biraz uğraştırdı ama sonunda çalışan linkleri buldum. Arkadaşlardan ricam bu dosyaları tek link şeklinde upload ederlerse herkes kolaylıkla indirebilir. Öte yandan linklerin 1. mesaja eklenmesi dileğiyle: Spoiler http://www.mediafire.com/file/qm7cid2umagsy84/TNCXPSP3.rar Edited November 16 by semsibey mir.cr multilink eklendi 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asas67 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 sen uploada devam et üstadım ben downloada perfect 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrightBlade Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 İşte muhteşem dönüş 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ellerinize sağlık, harika görünüyor. Aklıma takıldı, unlocker 1.85a özel bir sürüm müdür? Neden 1.87'yi eklemediniz acaba? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiinbunk59 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 MAŞAALLAH tosun yine bekleneni yaptın helal olsun... yenilenemeycek diyenler kısa bi cevaptır herhalde... konuya ilk sayfada yorum yapanlardan olmak ta güzel bu arada... BAŞARILAR... SELAMETLE.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denef67 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 teşekkür ederim süper hız AHH birde şu ASUS P526 romunu da kendime göre güncelleye bilsem NEYSE TEŞEKKÜRLER TEKRAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_ugr Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 dönüşün muhteşem oldu hocam ... emeğine sağlık .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 Ellerinize sağlık, harika görünüyor.Aklıma takıldı, unlocker 1.85a özel bir sürüm müdür? Neden 1.87'yi eklemediniz acaba? Yeni sürümün çıktığından haberim yoktu gerçekten. Elimde unlocker addonu vardı. Onu kullandım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfighter9 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Çok teşekkürler eline koluna sağlık. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elturkmanıy Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ellerıne sağlık mukemmel gorunuyo bakalım bakalım nasıl selametle saygıllar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmetsimsek Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Güvenlik merkezini neden kaldırdınız.Sebebini ögrenirsem bende kendi katılımsız cd lerimde kaldırayım veya kalsın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 Güvenlik merkezini neden kaldırdınız.Sebebini ögrenirsem bende kendi katılımsız cd lerimde kaldırayım veya kalsın. Gereksiz ve sistem kaynaklarını tüketen bir uygulama olduğu için. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samet Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 teşekkürler emeğine sağlık yaklaşık 2 aydır vista kullanıyorum ama Xp nin yerini tutmuyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capon Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 abi cok tesekkurler emegine saglik süpersin basarilar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavara Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 gözüme birşey çarptı sanırım oem xp proya crack yapıldı bu cracki paylaşırmısın Not:start menüde windows etkinleştirme duruyor o yüzden sordum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 gözüme birşey çarptı sanırım oem xp proya crack yapıldı bu cracki paylaşırmısınNot:start menüde windows etkinleştirme duruyor o yüzden sordum Hmm şöyle söyleyeyim. Bu hala katılımsız bölümünde paylaştığım sp2. Üstüne sadece sp3 ekledim. OOBE'yi silmeden önce çekmiştim o screeni. Tıklayınca windows zaten etkinleştirilmiş diyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnahit Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Abi kafama takıldı da, şimdi bu "tncxp sp3" microsoft'un yeni çıkardığı SP3'ü içeriyor mu içermiyor mu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 Abi kafama takıldı da, şimdi bu "tncxp sp3" microsoft'un yeni çıkardığı SP3'ü içeriyor mu içermiyor mu? İçeriyor tabiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikailcoban Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 hocam allah razı olsun ne diyim .. kime kurduysam Tnc Sevdalısı oldu ... Tnc Xp ye devam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 hocam allah razı olsun ne diyim .. kime kurduysam Tnc Sevdalısı oldu ...Tnc Xp ye devam teşekkürler indiriyorum hemenbakalım nasıl bir şey ama ben pek fark bilmiyorum sp2 ve sp3 arasında sanki sadece bilgisayarım sağ tık özelliklere girince belli gibi sp3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123murtaza123 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 günlerdir forumun açılmasını bekliyordum arkadaşım beklediğime değmiş paylaşımın için çok teşekkürler emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 Torrent bilgisi eklendi. Lütfen katılalım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavuzccn Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Forumun kapalı kalmasının peşine güzel bir dönüş olmuş ellerine sağlık lakin bu bir sonraki sürümün çıkması ne kadar sürer acaba onuda öğrenebilirmiyiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator sk8er_boi Posted May 5, 2008 Author Administrator Share Posted May 5, 2008 Forumun kapalı kalmasının peşine güzel bir dönüş olmuş ellerine sağlık lakin bu bir sonraki sürümün çıkması ne kadar sürer acaba onuda öğrenebilirmiyiz Bir süre ve söz veremiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmensuper Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Hocam Ellerine sağlık Çok teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts