Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Tncxp Sp3 çikti!


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

TNCXP Yİ İLK GÜNDEN BERİ DEVAMLI TAKİP EDEN BİRİSİYİM VE İNTERNET CAFEMDEKİ BÜTÜN SİSTEMLERDE ŞU AN YÜKLE VE SORUNSUZ KULLANIYORUM.

ANCAK SP3 YÜKLEDİM TNCXP YE PC Yİ AÇIP KAPATINCA (SİSTEM TAMAMEN YÜKLENMEMİŞ) HATA İLETİSİ ALDIM VE 5 ADET PC YE TEKRAR FORMAT ATTIM VE BUNLAR TAM 2 GÜNÜMÜ ALDI.

ŞİMDİ BENİM SORMAK İSTEDİĞİM BU SERVİCE PACK 3 TEKRAR PC LERE YÜKLESEM ACABA AYNI HATAYI ALIRMIYIM.

EMEĞİN İÇİN ÇOK SAĞOL .

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar beğenmiyorsanız indirmeyin kimse size zorla indirin demiyor.sk8er_boi kardeşimiz uğraşıyor yapıyor sanki zorunlu yaptığı bir işmiş gibi adama bin türlü laf söylüyorsunuz.Beğenmiyorsanız,diğer indirecek arkadaşları etkilememek açısından lütfen olumsuz yorum yapmayın.Eleştiri yapabilirsiniz elbet ancak karşılık saygı ve sevgi çerçevesinde olsun.

sk8er_boi kardeşim ellerine sağlık,bugüne kadar ki tüm çalışmalarını indirdim,kurdum gayet de iyi kullandım.Çalışmalarının devamını bekliyoruz.

Link to comment
Share on other sites

sk8er_boi üstada çok teşekkür ediyorum..Teşekkür etmek az kalır.Çok güzel, özenli, beklediğim bir çalışma idi.SP3 ün getirisi nedir bilemiyorum ama üstadın emeği çok güzel.Çok beğendim, TncXP gibi SP3 lüsünü de zevkle kullanıyorum..

İyi günler.

Link to comment
Share on other sites

vistanında sp1 eklenmiş lite versiyonunuda bekliorum.. :D

Vista ultimate yada başka sürümde sp1 li halini 900 mb ın altına indiremedim tahminimce de inmez .. Çünkü vista ultimate lite düzgün çalışması için 650 mb dın altına indrimemek lazım .. eee üstünede sp1 koyarsan malesef 900 mb civarı oluyor ...

Link to comment
Share on other sites

TncXpSp3ü daha önce Güncel Norton ile taratmıstım. Bu aksam da 27 dk.da hic sorunsuz kuruldu. 15 dk.da kurulanlara göre fark, DotNet setinin kurulumu elbette. Ekran Kartı, Tv Kartı, yeni bicok uygulamalar icin artık olmazsa olmaz hale geldi framework uygulamaları. Kalan 13. dk.da cok bekledigi icin sistemin dondugunu sanmayın.

Modifiyede ince ayrıntılara yer verilmis: Masaüstü ikonları, menushowdelay, Flash-Java ekleri, cerceve sürükleme; ayrıca .Net Full Set, winrar, vs..

Artık harcıalem serial ise yaramıyor, dogrulama icin ms, yerel konum önlemi almıs. Kullanıcının ip adresine bakıp toplu kullanım serialinin gecerli oldugu sirketle bagdastırmıyor ve güncellemeyi iptal ediyor. Kurulumdan ve sürücü yüklemelerinden sonra ilk islem, l e g a l x p uygulaması olmalı. Bunun sonucu sp3 sonrası 3-4 güncelleme de cabucak tamamlandı.

27dk kurulum, 5-10dk sürücüler, 3-10dk güncelleme ardından (dxsdk mart sürümü) aklıma geldi. Multimedia uygulamaları ve özellikle oyun performansı icin. Benim yogun ilgi alanım donanım oldugu icin, sdk neden 849 MB yer kaplıyor, uzmanı olan bir arkadas izah ederse sevinirim. Belki de gelistiriclere yönelik ve redist sürümü yeterli.. Acıklayacak arkadas, help->about olur ya programlarda, DirectX teki yerini tarif eder mi? En basit programda bile üretim tarihi oluyorsa, bunda da vardır elbet.

Virüs ve trojanlar icin gerekli ek yazılımları kolayca TncXpSp3ün üzerine kurdum ve güncelledim. (NAV - Spybot). Office2k3SP3, Firefox, KLMCodec390, WLMessenger9.0, CCleaner2.07, Foxit2.3, Winamp5.531, LimeWire4.16.6, Mtu, Redhouse1.6 da aklıma gelen vazgecemedigim ve sorunsuz üzerine kurdugum super programlarım.. (Bu arada, Limewire in yeni sürümlerini kurarken dikkat edin: Belgelerinizi, resim, ses, video klasörlerinizi paylasıma acıyor. Bilincsizce kurarsanız en mahrem belge ve bilgileriniz paylasılabilir.)

Programların kurulumlarında da ve pc nin acılıs kapanısında hic bir soruna rastlamadım. En kücük bir sorun cıksa, hic cekinmem yazarım bilirsiniz : )

Sonuc : Umdugumun cok fevkinde is cıkartmıs sk8er arkadasımız. Özellikle baska dillerde microsoft programları mutlaka hep pürüz cıkartırken.. Basarı ekip isidir. Microsoft bir toplu yamanın entegresini aylarca geciktirirken, 4 saatte kusursuz bir modifiye hazırlanması, basit bir calısma degil; sk8er arkadasımızın koordineli ugrasının yanısıra, yogun bilgi ve emek birikiminin de oldugunu gösteriyor.

Bu xp yi özellikle zamanı altın degerinde olan ögrenci, ögretmen arkadaslara bireysel kullanım icin tavsiye ediyorum. Oldukca fazla zaman tasarrufu saglar. Arkadaslarına da tavsiye ederlerse forumun reklamı olacaktır. Adı üstünde, ögrenmek, ögretmek ve denemek icin modifiye kullanımına kim karısabilir. 5-6 saatlik testle bu kanaate sahip oldum, bikac tane pcde farklı modifiyeler de oldugundan bunu da ayrıca kullanmaya devam edecegim. Ancak, resmi-özel, isyeri niteligindeki bir yerde modifiye kurmak sakıncalı da, öyle acil durumlar oluyor ki, lisans da varsa, nadiren kurmak gerekebiliyor. Bu durumda isimsiz modifiyeler birinci tercihim. Forumdaki sp3 lü (perfectxp) ile bu konuda cok iyi is cıkarılmıs.

Sistem kurulumu bitip de nete baglanınca forumu giris sayfası yapmıs sk8er : ) Eh, günümüzde rekabet yogun, ayakta kalmak icin reklam ön planda.. Bence makul. Sadece copy programı bana yabancı geldi.Nette arastırdım. Kopyalamayı durdurma, sistem kaynagını kontrol gibi özellikleri varmıs, silmekten vazgectim. Bi ara incelerim.

Tesekkürler sk8er boi, senin ve tüm programcı arkadasların emegine saglık. 10/10

resim1gw4.jpg

resim2dd7.jpg

Edited by qwerty333
Link to comment
Share on other sites

TnC eMule Download
664.62MB
Hepsini seç
664.62MB
| |
Please register to see this content.
|

Buyrun bu da benden size destek bende 1 ay kadar dağıtımda tutacağım tncxp yi

Moderator arkadaşlar eğer bu linki en başa alırlarsa sevinirim

Link to comment
Share on other sites

bu internet expolar7 de . internet expolartemprorisi nerde buluyor acaba gezdiğim sayfalarda izlediğim filimleri oradan buluyordum expolar altıda ama bu surumde yerini bir turlu bulamadım lokal settingte yok baya aradaım ama bulamadım siz biliyorsanız bizahmet burda yazsanız bu sorundan dolayı bu expolar 7 yi pek kullanmak istemiyorum

Link to comment
Share on other sites

bu internet expolar7 de . internet expolartemprorisi nerde buluyor acaba gezdiğim sayfalarda izlediğim filimleri oradan buluyordum expolar altıda ama bu surumde yerini bir turlu bulamadım lokal settingte yok baya aradaım ama bulamadım siz biliyorsanız bizahmet burda yazsanız bu sorundan dolayı bu expolar 7 yi pek kullanmak istemiyorum

Bilgisayarım->Document and Settings->Kullanıcı Adı dizinini ac.

Üst sekmelerden Araclar->Klasor Secenekleri->Gorunum ac:

*Gizli dosya ve klasörleri goster isaretle

*Korunan isletim sistemi dosyaları gizle(onerilen) isaretini kaldır. cıkan uyarıya evet de. Klasor seceneklerini kapat.

Local Settings->Temporary Internet Files

Yukarıdaki tarifim ileri düzey kullanıcılar icindi. Acemiler Klasor Secenekleri ile fazla oynamamalı. Onun yerine temporary ye erisim icin basit yöntem gösteriyim:

IE7->Araclar->Internet Secenekleri ac. Ortada saat simgesi yanında "Gecici dosyaları, gecmisi..." ifadesi yeralıyor. Altındaki iki sekme Sil ve Ayarlar:

Ayarlar->Dosyaları görüntüle

Gecici internet dosyalarına rahatca erisebilirsiniz..

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle emeğine sağlık :) Torrent den az önce indirme tamamlandı.

Benim merak ettiğim performans açısından normal tncxp ile arasında bir fark varmı. yani reg ayarları aynen tncxp de olduğu gibi mi acaba. Eğer öyleyse bunu kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

Her ne kadar kuramasamda güzel sistem oldugu kanaatindeyim...

Daha önce Perfect Xp 2008 Full Driver Edition indirmiştim fakat hardiskimi görmedi ve bir türlü kuramamıştım:S Aynı sorunu tncxp sp3'de de yaşadım. Donanımda ne tür problem var anlamış değilim inan... Normal xp kurdugumda hiç bir sorunla karşılaşmıyorum ama gerçekten şaştım kaldım...

Anakartım şu Özellikte:

Yonga VIA P4M900+VT8237A

İşlemci Desteği Intel® Pentium® 4 / Celeron,Prescott işlemci ve HT desteği

Bellek Desteği 2x DIMM DDR2 533/667

IDE Sürücü 4 x ATA133,

SATA Sürücü 2 x Serial ATA

Tümleşik Ekran Kartı Entegre VIA ekran kartı maks. 256 MB

Tümleşik Ses Kartı 6 kanal

Tümleşik Ağ Kartı Realtek RTL8201CL 10/100

Tümleşik Çıkışlar 6 x USB2.0, 1 x seri , 1 x paralel

PCI Kart Yuvası 2 x PCI, 1 x PCI Express 1x

Ekran Kartı Yuvası 1 x PCI Express 16x

Yapı Standartı mATX

üzerinde 512 ram takılı 250 gb sata hardisk..

Hata veren kısım ise; C: işlemini silmeden önce siyah bir ekran geliyor bir süre bekliyor sonra C: sil yükle vs diye bir kısım geliyor heh işte o 3 seçenekli mavi ekran gelmeden hardiskinizi dogru bağlayın vs diye bir yazı çıkıyor.. Fikri olan arkadaşlar var mı?

aynen sorun bendede mevcut on yukleme yapıp ilk resete gecerken bir bilindik mavi ekran hatası verior ancak bu hata hdd ile ilgili arkadasın dedigi gibi hdd yi dogru takın vs. gbi bi hata veriyor bunu cozmemde bana yardım edebilecek arkadaslara sımdıden tsk ederim..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...