pesimistmf Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Dell Inspiron 7577 Kilitlenme Sorunu 1 senelik son model m2 ssd'li dizüstü bilgisayarımda şöyle bir sorun var, Normal PC sürümü pubg oynarken veya büyük programları (catia,solid edge gibi ) çalıştırırken pencere arasında geçiş yaparken donma oluyor ve ctrl+alt+delete yaptığımda ekran karşıma geliyor, görev yöneticisine tıklasam da açılmıyor. Ancak oturumu kapattığımda bilgisayar resetlenince kendine geliyor. Sizce bu gibi donmalar neden oluyor? + olarak Pubg 'de inanılmaz droplar giriyor. Windows 10 enterprise vlsc kullanıyorum. 1809 versiyon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atabey.06 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 aynı sorun benim dell 1545 windows 10 pro ssd li laptopumda da oluyor üstelik ben ctrl+alt+delete yaptığımda görev yöneticisi açılmıyor laptop hiçbir tepki vermiyor tamamen resetleyince kendine geliyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Donanımsal teknik sorunlar,virüs vb. zararlı içeriklerin sistemler üzerinde yarattığı sorunların olmadığı varsayılarak.Cihazın bios,anakart işletim sistemi sınırlamaları yoksa eğer farklı sistemlerde denenebilir.Diğer taraftanda,windows10'nun donma,kasma kitlenme donanım kaynaklarını fazla kullanmasına maruz ve sınırlı kalmamak için.Çoğumuzunda bildiği üzere,bir takım optimizasyon yapılandırma işlemleri yapılarak stable hale getirilebilmekte bu tarz işlemler için,site içerisinde yayımlanmış bir çok tools yapılandırma konuları ayrıca mevcut herhangi birini kullanmanız yaşanılan bir çok benzer sorunların önüne geçmenizde de fayda sağlayabilir.ilgili Konu sayfası'nı inceleyebilirsiniz. Kendim Windows 8.1 Embedded Industry Pro kullanıyorum oldukça memnunum.Windows 10 enterprise ltsb 2019 versiyonuda denenebilir.Metroapp.olmaması,arka plan hizmetlerinin daha az olmasından kaynaklı olarak Ltsb sistemlerin iyi olduğu yönünde yer yer,olumlu yorumlara denk gelmekteyim elbette denemek gerekli önce. Saygılarımla kolay gelsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesimistmf Posted February 23, 2019 Author Share Posted February 23, 2019 Kesinlikle donanımsal sorun olduğunu sanmıyorum. Bunun yanında da virüs temizleme gibi birşey yok yeni sistem kurduğumda da aynı olabiliyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts