Jump to content

Ulead Cool 3d Production Studio 1.0.1


HoT_JaZz

Recommended Posts

Ulead COOL 3D Production Studio 1.0.1

1715c1655cproductpagemawl6.jpg

Açıklama:

Ulead COOL 3D Production Studio, 3D animasyonlar, başlıklar (banner), 3D modellemeler yapabileceğiniz başarılı bir yazılım. Programda aynen Macromedia Flash programında olduğu gibi frame (sahne) bazında çalışarak hareketli animasyonlar hazırlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz 3D modelleri çeşitli resim formatlarında kaydedebilirsiniz. Web siteniz için animasyonlar oluşturabilirsiniz.

Ulead COOL 3D Production Studio, yüksek kalitede 3D Animasyon oluşturma ürünlerinin en yenisi ve en kolay olanıdır. Profesyonel bir bakış açısı ile gerek 3D animasyon gerekse 3D animasyon yazı oluşturmada çok başarılıdır.

Akıllı olarak tasarlanmış araçları ile 3D metin ve nesneler tasarlanabilir. Sizlerin yapması gereken, önceden olan şablonları kullanabilirsiniz yâda kendiniz sıfırdan çizebilirsiniz. Ulead COOL 3D Production Studio 1.0.1, en popüler 2D ve 3D dosya biçimlerini tanımaktadır

Özelleştirebilir arka plan resimleri ve animasyon etkilerinin ile daha basit ve kolay anımsayın videolar hazırlanabilir. Kopyala bırak yöntemi dahi size başarılı bir animasyon oluştumanızı sağlayacaktır. Dinamik, doğal ve gerçekçi animasyon yapmak istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Ulead COOL 3D Production Studio ile birçok formatta video ve anımsayan çıktısı alınabilir, ayrıca program bütün Ulead programları tarafından oluşturulan anımsayın formatlarını tanımaktadır.

Editör Notu [TDM] : Ulead COOL 3D Production Studio; ilk bakışta biraz zor gelse de birkaç gün içerisinde öğrenilebilecek bir animasyon programı, gerek hazır şablonları gerekse tası-bırak ve yapıştırma yöntemleri ile çok basit ve aynı zamanda profesyonel cıktılar almanızı sağlıyor. İlk defa kullanacaklar için önerim, programı biraz fazlaca karıştırmanız gerekiyor. .

Sistem Gereksinimleri ;

* Intel® Pentium™ II compatible processors or above (Intel® Pentium™ III 800MHz recommended)

* Microsoft® Windows® 98, 2000, Me and XP

* 64MB RAM (256MB RAM recommended)

* 128MB available hard disk space (250MB recommended)

* DirectX® 8.1 driver or above

* Display card with 4MB display memory (32MB recommended) which supports DirectX®7 or above

* Hi Color or True Color display adapter and monitor

* CD-ROM Drive

* Windows compatible pointing device

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/115976537/U.C.3D.P.S.1.0.1-TDM.7z[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:37.61 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...