Jump to content

Bu Kadar Komik Intihar Girişimi Yok!


CentilBoy

Recommended Posts

118608.jpg

Bursa merkez Yıldırım ilçesinde bir amfi tiyatronun tribününün beton direğine çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, polisin yaklaşık 6 saat süren çabaları sonucu güçlükle ikna edilerek indirildi.

Yıldırım Belediye Binasının önündeki Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'ndaki amfi tiyatronun tribününün beton direğine çıkan bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve 112 Acil Servis ekipleriyle olay yerine gitti.

Adının Orhan Şahin olduğu öğrenilen kişi, evinin önündeki arsaya başka bir ev yapıldığını, bu nedenle evinin güneş görmediğini belirterek, yaşadığı soruna çözüm bulunmasını istedi.

Polislerden, olayı görüntüleyen gazetecilerin yanına gelmesini isteyen Şahin, açıklama yaptıktan sonra ineceğini söyledi. Bunun üzerine gazeteciler Şahin'in yanına gitti.

Devlete ulaşamadığını, bu nedenle intihar girişiminde bulunduğunu belirten Şahin, açıklamanın ardından yine bulunduğu yerden inmedi.

Daha sonra Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in gelmesini isteyen Orhan Şahin'e, ''Keskin'in şehir dışında olduğu ve şu an gelemeyeceği'' bildirildi.

Şahin, polisin yaklaşık 6 saat süren çabaları sonucu güçlükle ikna edildikten sonra itfaiye aracının merdiveniyle bulunduğu yerden indirilerek, Bursa Devlet Hastanesine ******ürüldü. kaynak: haber7.com

3 kıtayı titretmiş Osmanlının torunları bu hale mi düşecekti Allahım...

:D

118608.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...