Jump to content

Arkadaşlar Ben Msı Laptop Alacağım Nasıl


serdardum

Recommended Posts

arkadaşlar msı ex610-039amd 2.0ghz işlemcili 2gb ram var 160 hardisk 15.4 ekran var ama internetteki fiyatı 1000ytl ama bizim buuradalarda 1200ytl laptop perforans bakımından çok güzel diyorlar birde sizden yorum alala bilirsem çok güzel olur imdiden herkese tşkler.

Link to comment
Share on other sites

31051011060571667.jpg

TOSHIBA A210-199 AMD X2 1.9 1G 160G VSTP CAM X1200 Notebook (ÇANTA HEDİYELİ) 999YTL

Bu aralar benim dikkatimi bu alet çekti. Onada bak istersen alternatif olarak.

Serviste çalışırken bu aletti sanırım XP driverı bulacam diye nerdeyse 1 günüm gitmişti. eğer XP kullanacaksanız yeni bir laptop almadan önce bi araştırın XP driverları varmı diye. bunun driverlarını başka modelinkileri kullanarak bulmuştuk.

Link to comment
Share on other sites

Evet geçen bir ara arkadaşa ASUS F3SG aldık kaliteli güsel ama Allahtan Xp kurduk Sağolsun(Brightblade'nin paylaşımı) ve bir site notebook.gen.tr ordada driverleri bulduk.Demek istediğim kesinlikle parçalarının XP driverlerinin olup olmadığın araştır tabi XP kullanacaksan öyle Laptop al.MSI o kadar bilmiyorum ama ASUS ve Toshiba laptopta iyi.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar herkese tşklerim ama birde amd işlemciler lapttoplarda hızlı ısınıyordiyorlar bunun böyle bir şey oluyormu gerçekten ben öyle duydum . şimdiden herkese tşkler. olmazsa intel alacağım bana lütfen yardımcı olursanız. sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Valla bilgisayarın özelliğini bilemem ama Ben MSI labtop almıstım s262 model 12.1 lik hdd sinde problem oldu servise gönderdim bi hdd yi 20 günde değişmediler daha sonra araya araya bezdirdim adamları.. Tamir edilemedi raporuyla geri yolladılar.. (ANLAYACAGINIZ SERVİS BERBAT)

İkincisi aldıgım firma www.koysepete.com Buda berbat bir firma.. Arıyorum diyorumki bakın böyle boyle oldu urunu almalısınız.. cevap şu: Yok onu teknik servise iade etmelisiniz...

Teknik servisi arıyorum hayır diyorlar firmadan almalısınız..

Sonunda Datagate firmasını aradım ( dağıtıcı firma ) onlarda alaylı bi cümleyle : Koysepete.com da kiler bu işi bilmiyolarmı diyerek koysepete koma vereceksiniz onlar bize gönderecek dediler.. Tabi bi sürü telefon trafiği..

Neyse en sonunda koysepete.com urunu gönderin dedi.. Gönderdim.. bikaç gun sonra bi kargo geldi sevindim değişip göndermişler diyerek...

Kutuyu bi açtım benım yolladıgım kutu.. içindekini değişmişlerdir dedim yok malesef aynen gelmiş... Hiç bir açıklama felan yok..

Aradım tekrar boyle boyle nıye yolaldınız felan.. gene bi sürü laf anlattım tekrar gönderin dediler...

gönderdim ne arayan var ne soran.. neyse aradım urunun parası iade edilecek dendi.. tamam dedim aradan 1 ay geçti ne arayan var ne soran.. bizim para hala ödenmemiş..

Bukez aradım telefonları bozuk inanırmısınız bu işler bittikten sonra bile telefonları çalışmıyrodu.. 15 gun felan...

neyse telefonla ulasamayınca mail attım.. Agzıma geleni saydım ama (Aklınızda olsun işe yarıyor)

Dedim ben hala para ödüyorum... (bu arada labtopu 1 ay bile kulalnamadım hdd smart hatası verdi)

neyse mail geldi.. (aramıyolar telefonları bozuk ya ondan heralde )

iade edildi diyerek Allahım sana şükürler olsun dedim kurtuldum sıkıntıdan..

sonuç olarak tavsiyem şudur.. Mümkünse Netten almayın aldıgınız firma 15-20 ytl pahalıda olsa tanıdık olsun...

Netten alacaksanız da sağlam firma olsun Koysepete.com dan almayın sepete koyulursunuz.. Ürün tesliminde felan problem yok ama urunun arkasında durmayı öğrenememişler..

Ömer Bilgin

Gerze /Sinop

Bu olaya itiraz edecek biri olursa belgeler hala elimdedir..

www.koysepete.com dan alış veriş yapmayınız... Bu karalama değil gerçek bir olaydır..

Ha gecen gun yine msi labtop aldık modeli aklımda değil ama tanıdıktan aldık... Isınma sorunu yoktu bu yeni aldıgımzıda şu ucuz olan var ya 13.3 lük 80 gb hdd 512 ram vardı 1 gb daha taktık cillop gibi oldu..

s262 de ısınma sorunu vardı.. Bu arada aynı anda 3 tane s262 aldık 1 tanesi böyle çıktı diğerleri devam.. Şans işte

Link to comment
Share on other sites

ben hacı babaya acer 5192ANWLANMİ aldım hergun köyden telefon açıyor nıye acer aldı asus alaydın değiştir yoksa sana kız ıstemeye gıtmem dıyor senınde baban yada yakının varsa böyle marka tepkısı varsa en ıyısı asus f3s serisinden seç bitane

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

msı servisi bimtes bimtes çok kaliteli ve en iyi bga sistemlerle servis veren bir firma kime naıl davranırsanız onlarda size öyle davranır ben bimtesde çalışmıyorum ama bimtese çok mlzeme yolladım msı servisinde asla bir problem yok problem işlemcilerde amd işlemci ısınıyor eğer notebook alacaksanız intele yönelin core 2 lere piyasada intelinde bi ton işlemci modeli var core duo centrino çart çurt intelinde böyle satış stratejisi var core 2l i notebooku alacan kullanacan marka ne diye sorarsan asus dan şaşmıcan nokta

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...