Jump to content

C4 Robotta Kurulum Hatası


Recommended Posts

.NET Framework 2.0 Kurulumu Sisteminde ? Eğer Kurulu Değilse .NET Framework 2.0 ı Kurduktan Sonra Oyunu Tekrar Yüklemeyi Dene.

1.1 - 2.0 - 3.0 - 3.5 bütün versiyonlar hepsi yüklü bu net framework neye yarıyo ben kafeye kurucam da sadece msn internet ve en çokta oyunlar kullanılıyo programla falan kimsenin işi olmuyo yani birine sormuştum sadece 2.0 yeterli sana demişti diğerlerini kaldırıp tekrar mı denesem?

Link to comment
Share on other sites

.NET Framework nedir?

Microsoft .NET Framework, uygulamaların ve web servislerinin inşa edilebildiği(build), yayımının yapılabildiği(deploy) ve çalıştırılabildiği(run) bir platformdur.

"Build - Deploy - Run" .NET Framework platformu için üç anahtar kelimedir. Verimliliği yüksek, standartlara uygun ve çoklu dil desteği bulunan bir platformdur. Internet ölçekli uygulamaların operasyonu ve yayımlanması için karşımıza çıkan zorluklar .NET Framework'ün sağladığı servisler sayesinde rahatlıkla aşılabilmektedir. .NET Framework iki temel bölümden oluşmaktadır: Common Lanuguage Runtime, Hiyerarşik düzendeki sınıf kütüphanesi.

.NET Framework:

20 den fazla programlama diline destek vermekte

Uygulama geliştiricilerin iş mantığı(business logic) içeren kod kısmına yoğunlaşmalarını sağlamakta

Güvenli, sağlam, yüksek performanslı uygulamaların geliştirilebilmesini sağlamaktadır. Eskiye göre; geliştirme, yayımlama ve yönetimin çok daha kolay olduğu bir platformdur.

Desteklenen Programlama Dilleri

APL Fortran Pascal

C++ Haskell Perl

C# Java Language Python

COBOL Microsoft JScript RPG

Component Pascal Mercury Scheme

Curriculum Mondrian SmallTalk

Eiffel Oberon Standard ML

Forth Oz Microsoft Visual Basic

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...