Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Recommended Posts

google crome brovserde  şu eklenti >>>  adguard  <<<<  sayesinde  ağız tadıyla  internette gezinmeye başladım  .önceleri reklamları kapatmaktan sayfalardaki asıl ulaşmam gereken bilgilere ulaşmakta güçlük çekiyordum hatta bazı reklamlar haberin verinin  üstüne  adeta bir perde  gibi iniyordu  . şimdi   bu   adguard  sayesinde kurtulduk .bu  adguard  eklentinin proğramın kıreklenmiş  sürümünü bulma şansımız varmıdır    çok harika bir eklenti   addblock denen bir eklentiyi kullanıyordum ama oda son zamanlarda işe yaramaz olmuştu   şimdi  bu  adguard eklenti hızır gibi yetişti  ..tam sürüm olanını arıyorum mükemmel iş görüyor hiç reklam bırakmıyor sayfada

 

sayfanın sağ alt köşesinde işte böyle bir işaret cıkıyor ve sayfaya saldırmak isteyen reklamları anında bertaraf ediyor inanıın çok rahatladım özellikle sayfaları ziyaret  ederken  sitelerde bu site size bildirim göndermek istiyor uyarılarına hep engelle diyordum sırf reklam eklentisini brovserime eklemesin diye ama genede bir şekilde bulaşıyorlardı.  yeni vin kurduktan sonrada gmail hesabına senkrazasyonla yedekledikleri için hiç kurtulamıyorduk .  bu proğram sayesinde kurtulduk 

Please register to see this content.

Edited by tahsin4345
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ersan7474, 12.02.2020 - 22:13 yazdı:

@forjest Hocam merhaba. Katılımsız idm nasıl full yapıyorsun acaba? Hani şu güncelleme butonları bile çalışmıyor. Sadece ilgili Crack yada patch dosyasını paylaşır mısın?

internet download manager'ın ana dosyası olan "IDMan.exe" dosyasını hex editor ile açıp,ilgili bölgeleri açarak orijinal dosya düzenlemesini yapıyorum uzun süre patch kullanıyordum sonra bir kaç sürüm artık kullanmadan kendim yapıyorum hem temiz hemde güvenlik bakımından bu yöntem mantıklı olmakta.

Güncelleme,lisans vb.ekranları kaldıran ya da diğer tabirle donduran lisans patch dosyası var bunlar stable ve uzun vadeli olmamakla beraber her yeni ya da, bir kaç idm sürümü ve versiyonlarında etkisiz işlevselsiz kalmakta.Buradan bakıldığında uzun vadeli olmamasından dolayı sürüme has olan bir lisans dosyası uzun süre kullanılamayacaksa ne anlamı kalıyoru aklıllara getiriyor.Diğer taraftan güncelleme,buton vb.özellikleri dondurup çalışmaz duruma_getirsede "fake lisans'a düşmesi" online olunduğunda,yine bu köprüyü kullanıcının "mac ip bağlantı kontrolüyle" <-> tekrar'dan aşmakta! | ondandırki, Lisans dosyalarının belli bir süre sonra işlevsiz olarak kalması "dead konuma" düşmekte.Böyle durumlarda da ilave bilgi olarak en azından kendim_"Free Download Manager,Xtreme download manager" alternatiflerini kullanmakta mümkün tabii benzerlilikleri bakımından!

İstenilen Lisans dosyası (Update) kapatır otomatik pc adına kayıt işlemini yapar! Bilgi: (idm versiyonlarının yükselmesiyle lisans dosyalarının işlevsiz kalacağınız unutmayınız.)

 Nasıl lisans yaparım? ilgili dosya idm kapatılarak,(Görev çubuğu,altından çıkış verin) daha sonra,dosyayı idm'nin kurulu olduğu ProgFiles dizinine copy/past edip,"yönetici olarak çalıştırın" Defender,uac,smartscreen vb.ant.programları kapalı olsun sonra aktif edebilirsiniz.

 

Please register to see this content.
 <+> 7z ile sıkıştırılmış dosyadır,winrar,7zip programları ile çıkartma işlemini yapabilirsiniz değerli Arkadaşlar.

Lisans dosyası copy/past edilecek,IDM'nin kurulu olduğu dizin yolları:

 

64 bit kullanıcılar: C:\Program Files (x86)\Internet Download Manager

32 bit kullanıcıları: C:\Program Files\Internet Download Manager

Kolay gelsin saygılarımla

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Güncellendi! 15 Şubat 2020 

YandexDisk 3.1.14.3230 Final Türkçe dosya yükleyicisi / indiricisi

YandexDisk 3.1.14.3230 Final Türkçe

YandexDisk uygulaması masaüstünden tüm dosyalarınızı yönetmenizi yükleme indirme link alma verme paylaşım vb.işlemlerle işleri kolaylaştıran bir arayüze sahip uploader downloader uygulaması.İçeriğindeki sağa sola gelen kısayollar,anasayfa değiştirici,güncelleme fonksiyonları ekran görüntüsü vb.kaldırılmıştır.Boyut 3'de1 boyuta düşürüldü sadece dosya işlemlerine yönelik özellikler bırakılmıştır.Evvelin'den ücretsiz yandex hesaba sahip olmak gereklidir alınan hesap ile bu uygulamadan giriş yaparak dosyalarınızı hızlı şekilde yüklemeye başlayabilirsiniz.Application dizinine yandex klasörüne extract eder masaüstü başlata kısayolları gelir"Prog/ekle" kaldırada görünmez arka planda_güncelleme yapmaz!

Please register to see this content.
 32mb sfx şifresiz win3264bit katılımsız

Oa24L4.png

Page1

Ademuzun

Java uygulamaları hariç güncelleme ile ilgili bir işlem yok kapatılmadı,gelmesi normal yoksa web ve flash tabanlı olan uygulamaların son sürümlerine ihtiyaçları halinde bu ileti ve güncelemelerin kullanıcıya yarar sağlayacağı bakımından son çalışmalarımda java hariç diğerlerine ilişilmemiştir istek üzerine oldu birazda.Açıkcası Flash vb.paketleri kurmuyorum bile artık desem yeridir opera chrome tek başına yeterli geliyor bir bakıma.Ancak gerekli olduğu durumlarda uygulamaların kullandığı alt yapı bileşenleri olarakda ihtiyaç olabilir oda ayrı bir konu tabii.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

ugura09

Program  ekle kaldırda görünmez zaten dizinde ufak boyuta indirgenmiş bir program dolayısıyla bazı çalışmalarda gereksiz bulunan ekle kaldır adı görünmesi çok bir anlam ifade etmemekte kaldırma işlemi dışında ne varki bilmeyen değerli arkadaşlarımız olabilmekte.Çalışan utorrent uygulaması varsa,veya dizine dosya yazma administrator izinlerinin bulunmaması yani "yönetici olarak işlem yapma izni" olmamasıda bazen bu iletilere neden olur özetle başlat çalıştıra %appdata% yazım,utorrent dizinini shift delete yapıp  silin gitsin,yerine yeni indirmediğiniz ya da normal kurulum yapacağınız setup'ı kurabilirsiniz. Alttaki resimde silme işlemi eklendi lütfen_inceleyiniz.

Eski utorrent dosyalarını Manuel olarak elle _ Nasıl silerim Ekran görüntüsü:

Spoiler

17nN3D.png

"Kurulum  genel bilgiler vs.."

Ben genellikle 7zip sfx ile hem hızlı hemde yeni versiyonlarında,yine 7zip uygulamasıyla bunu herkez yapabilir ayrıca,yeni dosyaların değişimine olanak vermesi süreci zamandan tasarruf edilmesi hasebiyle bu yöntemi benimsediğimden değişim işlemleriyle yenilenen setupları konuya ekliyorum.Katılımsız kurulum adıylada olsa bu yöntem çoğu zaman bizlerin işlerini görmesinde upload ,indirme dosyanın sıkıştırma oranının gereksiz dosyalardan arınmış olması 1 veya 2 mb bile bazen eksik olması dahi işleri bu kapsamda kolaylaştırmakta belki yazdıklarımı bilmeyen arkadaşlar aşina olmadıklarından kısmen anlayacaklardır sizi temin ederimki,inanın normal setupların yazdığı registry ve dizinlerde bulunan içerikler ve bilgilerin olmaması kendi extract modeli re-pack setuplar sistem için çok daha elverişli ve hızlı işlem ve değişim yapmada etkili olabilmekteler.

saygılarımla kolay gelsin.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cankusa, Şimdi yazdı:

Microsoft Edge Türkçe Tarayıcı katılımsız yapabilirmisiniz.

Şu anda 1 mb bile yükleyemem ne yazıkki upload yapıyorum ancak ileri zamanda değerlendirebilirim,belki diğer arkadaşlardan yapan olursa şayet işiniz görülebilir şuan için yüklemeye bağlı net hızı vs.sorun benim için..Dün mesajınızı gördüm download ettim edgeleri birleştirip eklerim şu upload bir bitse cankusa üstad archlinux :) 

Edited by forjest
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Update 25 Şubat 2020

Güncellenen + Yeni uygulama:

Opera 67.0 Build 3575.31 – Final Multilang/Türkçe
Xtreme Download Manager 7.2.8 Final 2020 Latest Multilang/Türkçe [Yeni!] IDMan alternatifi
FLASH AllinOne (x32x64) upd2020.2 | Update: Adobe Flash Player 32.0.0.330 Stable IE,Opera,FireFox 
Microsoft Edge 80.0.361.57 Stable Türkçe [Yeni!]

Page1

Edited by forjest
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Forjest üsdat  mıcrosoft Edge tarayıcı sizden ricamın sebebi  bir sistem hazırlarken bütün ince ayarları ve gereksiz uygulamaları kaldırıp kendiniz kullacakmışınız gibi hasasiyet göstermeniz.

Sizin Windows 10 işletim sistemi paylaşımında  ki  mıcrosoft Edge  katılımsız tarayıcıyı kurdum  hoşuma gitmedi.

Emeginiz ve çalışmanızdan dolayı teşekür ederim.

Link to comment
Share on other sites

cankusa, 3 dakika önce yazdı:

izin Windows 10 işletim sistemi paylaşımında  ki  mıcrosoft Edge  katılımsız tarayıcıyı kurdum  hoşuma gitmedi.

Neden hoşunuza gitmedi.. 

 

Üstad Edge nin x64 harici olarak katilimsiz yapabilirmisiniz 

Link to comment
Share on other sites

cankusa

Uygulama gayet hızlı ve akıcı ince ayar chrome  ve türevlerinde belli olmuyor diğerleri gibi değil.Bilmediğimiz birşey varsa döküman bilgi belge ilave ederseniz eğer bir sonraki çalışmaya ekleriz sorun değil ben opera,chrome dışında şu an kullanmıyorum ancak edge cpu ve ram açılış kullanımıda hatırı sayılır şekilde iyi ilerisi için ne olur bilinmez ms daha kullanıma yeni açtı.Temelide bilindiği üzere chromium open source taban main_prefences.cfg dosyasına özelleştirmeler yapıp eklenince istenildiği kıvamda yüklenme olabilmekte ben sadece google ansayfa,ana giriş butonu ve yer imleri açık şekilde kod ekledim bunun dışında herhangi bir işlem yapmadım zaten.Belki reklam engelleme vpn olabilir tabii.

bozart

Çalışmadaki setup 32 bit ancak 64 bit sistemlerde rahat çalışıyor bendeki donanım kaldırmadı ne yazıkki bir sonraki çalışmada opsiyonel olarak ekleme yaparız inş.install cmd ekleyip setup64 bit ilavesiyle arzu eden ekler.7ziple açarak.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

forjest, 52 dakika önce yazdı:

 bir sonraki çalışmada opsiyonel olarak ekleme yaparız inş.install cmd ekleyip setup64 bit ilavesiyle arzu eden ekler.7ziple açarak.

Bana uyar üstad 7zip da işimi görür.. Aynı şekilde crome ve mozilla Edge üçünu yapsanız 

 x 64-bit ile ilgili 7zip çalışma işimi görür.. Güncelledikce bende oynama yaparım 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

forjest, 14 saat önce yazdı:

Update 25 Şubat 2020

Güncellenen + Yeni uygulama:

Opera 67.0 Build 3575.31 – Final Multilang/Türkçe
Xtreme Download Manager 7.2.8 Final 2020 Latest Multilang/Türkçe [Yeni!] IDMan alternatifi
FLASH AllinOne (x32x64) upd2020.2 | Update: Adobe Flash Player 32.0.0.330 Stable IE,Opera,FireFox 
Microsoft Edge 80.0.361.57 Stable Türkçe [Yeni!]

Page1

Üstad ellerine sağlık Emek vermişsin Dikkatimi çekti Flash paktinde Javaları eklemeyi atlamışsın.

Link to comment
Share on other sites

Ademuzun

Flash paketindeki boyutu arttırma nedeniyle,ve javanın geçmişteki istenilmemesi yorumlarına binaen java paketleri devredışı bırakıldı ancak opsiyon ekledim nedir bu? eğerki indirdiğiniz java setup paketlerini eklerseniz otomatik kurulur.

Eklenecekse şayet adları şu şekilde olması: 32 bit java için: java32  | 64 bit için: java64 olmalı.

Final stable  java indirme linkleri spoiler içerisinden download edebilirsiniz eklemek içinse evvelinde sisteminizde sağtık yaparak flash paketine üstteki şekilde entegre kendiniz yapabilirsiniz.

Java setupları | 32/64 bit.

Spoiler

64bit

32bit

Please register to see this content.

Nasıl eklerim? "ekran görüntüsü" Gif Videosu:

Spoiler

Java-Eklenme-GiF-Videosu.gif

Saygılarımla.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Forjest üsdadım kullanıcı olarak sizin hazırlamış oldugunuz katılımsız programları kullanıyorum şimdiye kadar problem yaşamadım sağolun var olun sağlıklar dilerim harikasınız.

Kullanmış oldugum cihaz mısı laptop  modife edilmiş sistemleri  kurdugum zaman birçok hatalarla karşılaşıyorum tecrübe ile sabit.

Cihaza Wındows 7  bile yükleme yapamıyorum sistem kabul etmiyor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cankusa, Şimdi yazdı:

Forjest üsdadım kullanıcı olarak sizin hazırlamış oldugunuz katılımsız programları kullanıyorum şimdiye kadar problem yaşamadım sağolun var olun sağlıklar dilerim harikasınız.

Kullanmış oldugum cihaz mısı laptop  modife edilmiş sistemleri  kurdugum zaman birçok hatalarla karşılaşıyorum tecrübe ile sabit.

Cihaza Wındows 7  bile yükleme yapamıyorum sistem kabul etmiyor.

Bios'u güncellemenin vakti gelmiş olabilir.Eski model msi bios'lar biraz karmaşık ancak update edilirse bir kaç versiyon üste rahatlama sağlanabilir.Windows 7 'mi yapalım msi'a şimdi anlamadım soruyu üstadım :) Windows 10'u kurun ya da winbuntu linux sistemleriyle deneyin çok fazla işlem yapmıyorsanız eğer bence denemeye değer sistemler. :) 

Link to comment
Share on other sites

Hell25

Sanıyorum daha geliştirme aşamasında ondan olabilir,yerinizde olsam chromium'un kendisini kurardım edge'de zaten,chromium tabanlı tarayıcı saf olanını kurmak daha akıllıca olacaktır kendim linux'Te chromium,windows'ta chrome/opere kullanıyorum arada IE vs.hepsindende memnunum.Windows 8.1 'e has bir şey olacağını sanmam isterseniz sitesinden online kurucu setup'ı ile sıfırdan kurulum yaparak yüklemeyi ayrıca deneyebilirsiniz sonuç ne olur fikrim yok microsoft daha yeni kullanıma açtı edge'yi.

Kaynaklar: |

Please register to see this content.

Kolay gelsin.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • forjest changed the title to Katılımsız Program Arşivim 2024 (forjest)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...