Jump to content

Firefox'un Torunu Yenilendi


apoo

Recommended Posts

20080616105256_flock20.jpg

Bugüne kadar Flock ile tanışmadıysanız, Facebook, YouTube ve daha birçok sitede boş yere zahmet çekiyorsunuz. Üstelik Flock şimdi Firefox 3 tabanlı.

Firefox tabanlı bir web tarayıcısı olan Flock, Facebook, Flickr, YouTube daha birçok servisin kullanımını çok daha kolay hale getiren araçlara sahip.

Bugüne kadar Firefox 2 tabanlı geliştirilen tarayıcı, Firefox 3'ün nimetlerinden faydalanamıyordu. Nihayet Firefox 3 RC sürümlerinin yayınlanmasıyla birlikte, Firefox 3 tabanlı geliştirilen Flock 2.0 beta da hayat buldu.

Ne Yenilikler Var?

Gecko 1.9 motoru ile daha hızlı sayfa görüntüleyen Flock 2.0, Gmail ve Zoho Office gibi web uygulamaları için gelişmiş destek, güvenlik güçlendirmeleri, daha az bellek kullanan parola yöneticisi, yeni indirme ve sık kullanılanlar düzenleyicileri ile web deneyimini bir adım öteye taşıyor.

İnternetle içli dışlıysanız, henüz beta aşamasında olan Flock 2.0 ile tanışmak için vakit kaybetmeyin.

:: Flock 2.0 Beta Windows sürümünü indirmek için tıklayın.

http://www.gtlib.gatech.edu/pub/flock/releases/2.0b1/flock-2.0b1.en-US.win32.exe[/CODE]

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

güzel bir tarayıcı tnctr'ye de özel destek sunsa keşke yeni konuları ömleri felan direk görebilsek :closedeyes: ancak firefox'tan tek farkı facebook gibi sitelere özel destek sunması başka bir farkı yok ayrıca nedense firefox eklenti ve temaları da çalışmıyor

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...