Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Microsoft Desteğe Mesaj Attım Işletim Sistemi Ile Iligili


garb02
 Share

Recommended Posts

Microsoft Destek Forumu'na hoş geldiniz.

Her Windows ürününün bir yaşam döngüsü vardır. Yaşam döngüsü, ürün piyasaya sürüldüğünde başlar ve ürün desteği sona erdiğinde biter. Bu yaşam döngüsündeki önemli tarihleri bilmek, yazılımınızda güncelleştirme, yükseltme işlemlerini veya diğer değişiklikleri ne zaman yapmanız gerektiği konusunda bilinçli kararlar vermenize yardım eder. 

Windows 7 işletim sistemine olan destek 14 Ocak 2020 tarihinde sona erecektir. Bu durumda, Windows 7 yüklü olan bilgisayarlar önemli Windows güncellemelerinigüvenlik ve özellik güncellemelerini ve teknik yardım alamayacaklar. Bu sebepten dolayı kullanıcıların, Windows 10 işletim sistemine yükseltme yapmalarını önermekteyiz. 14 Ocak 2020'den itibaren Windows 7 kullanımına devam eden bir kullanıcı, virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı savunmasız kalarak büyük risk altında olacaktır.

Windows 7'ye olan desteğin sona ermesi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz.

Windows 7 desteği 14 Ocak 2020'de sona erecek

Şimdiye kadarki en iyi Windows deneyimi sunan Windows 10 işletim sistemini öneririz.

Daha fazla bilgi için: Windows Yaşam Döngüsü hakkında genel bilgiler

<Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa “Yanıt olarak işaretle” butonuna tıklayınız.>

 

İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

 

Saygılar,

Cem

 

 

Öncelikle arkadaşlar çok eski laptop kullanıyorum işletim sistemi mac markası apple, sorumu şöyle devam ettim.

Ben mac işletim sistemi kullanıyorum eski sürüm, sizin işletim sistemi gibi windows vista, windows 7 gibi desteği kesiyorsunuz. Mac işletim sistemi  eski sürüm kullandığım için hiç desteğim kesilmedi adamlar update yolluyorlar.

siz işletim sistemi satıyorsunuz dedim, mac yükseltme bedava işletim sistemi sunuyor dedim. ona cevap vermedi....

ben  heralde yabancı dil konuşuyorum. bunlar anlamıyor. Bunların dini imanı para, bak evde işletim sistemi 10 kullanıyorum. mac işletim sistemin de bazı oyunları desteklese onu da değiştiririm.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

bozart, 15 saat önce yazdı:

Resmen Microsoft a laf sokmuşsunuz ??  neyse ben Microsoft olsam derdim işine gelirse, :)))) 

iyi mi böyle kardeşim, desteğin kesilmesi demek lisasn anahtarın iptali demek. siz cracsiniz, crackler virüslü, isteğinde update yaptığında crack bozuluyor.

ben şuna söyledim, bu adamlar korsan kullanmasın devam edin. updatele windows 11 mi çıktı upgrade yapsın bedava. Apple mac sahibi  kendi için kriterler var böyle ayakta tuttu

Link to comment
Share on other sites

Merhaba,

 

Öncelikle Microsoft firmasının Windows 10'a geçiş yapın demesindeki en büyük sebep büyük kurumsal firmalardır. Kurumsal firmalar dediğimiz çağrı merkezi, e-ticaret siteleri, elektrik sektörü gibi aklınıza gelecek bütün firmaların sistemleri ne yazık ki Windows 10 da çalışıyor. İzlediğim kadarıyla sistemlerde yapılan iyileştirmelerin çalışması Windows 10 ile olan stabilliği diyebilirim. Büyük bir kurumsal firmada çalışıyorum. Geçen ayı IT birimi 100 tane Windows 10 lisansı satın aldılar. Bu da ticari yönden otomatik olarak Microsoft'un yararına diyebilirim. Eskiden şirketimizdeki pclerde Windows 8 ile çalışıyorduk. Özellikle nefret ederim. :) Şimdi Windows 8'li pc bulmak ne yazık ki çok zor. Tekil kullanıcı olarak baktığımızda olaylara çok saçma gelebilir ancak Global olarakda Microsoft bu durumu göz önünde bulunduruyor.

Link to comment
Share on other sites

garb02, 7 saat önce yazdı:

iyi mi böyle kardeşim, desteğin kesilmesi demek lisasn anahtarın iptali demek. siz cracsiniz, crackler virüslü, isteğinde update yaptığında crack bozuluyor.

ben şuna söyledim, bu adamlar korsan kullanmasın devam edin. updatele windows 11 mi çıktı upgrade yapsın bedava. Apple mac sahibi  kendi için kriterler var böyle ayakta tuttu

desteğin kesilmesi'nin lisans ile bir alakası yok lisansın iptal olmaz. halen xp kullanan kurumsal cihazlar var xp ninde desteği kesileli çok oldu rtkinleştirmede sorun olmuyor sadece güncelleme çıkmıyor ve bir sorun yaşadğında microsofttan destek alamıyorsun. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

XP ye destek kesileli çok oldu ama geçenlerde bir yama verdiler: malum virüs için. Hala xp kullanan var

Wani, 11 saat önce yazdı:

Hocam sanırım olayı en başından takip etmediğiniz için sizin gözünüzden kaçmış. Windows 10 ilk çıktığı zaman Win7 - Win 8 - Win 8.1 kullanıcıları ( yasal lisansları olanlar ) ücretsiz güncelleme ile Windows 10'a geçiş yaptı. Hatta korsan kullananlar bile bu durumun açıklarından faydalanıp bedavadan lisanslı Win 10'a geçiş yaptılar. Yanlış hatırlamıyorsam bu ücretsiz geçiş 1 yıl kadar sürdü.  Yani öyle direk destek kesilecek lisans patlayacak, para ver yoksa lisansın iptal gibi şeyler söz konusu olmadı. 

Hala ücretsiz geçişin bir yolu var .

https://forums.mydigitallife.net/threads/how-to-upgrade-from-w7-8-1-without-going-through-the-complete-upgrade-process.64770/

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...