Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Bursa Ev Veya Arsa Hakkında


Mehmet
 Share

Recommended Posts

2005 te yıldırım\bursa'dan istanbul'a taşınmış biri olarak bazen gitsem'de  özlüyorum,istanbul'a göre bursa'nın yeşili daha fazla,son gittiğimda trafik artmış,mudanya veya gemlik'te oturmadım.

Edited by gangstarap
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Benim yaşadığım yeri Akp iktidarından önce kimse bilmiyordu. gerçi ben İstanbulda büyüdüm. ama bizim zamanımız sanırım zaman içinde bir daha gelmez. yani istanbul için diyorum. sahiller hep plaj hatta tarlalar vardı. gebzeden ta kadıköye kadar. Şimdi ise banliyö treni kalktı galiba aynı yoldan denizin dahi görebileceğini sanmıyorum artık. neyse işte çok değil 10 yıl bile olmamıştır, yaşadığım yerde en işlek caddesinde en fazla bir kaç araba, 10- 15 kişi insan görürdün. valla şu anda ise şehir gelişmeye pek müsait olmamasına rağmen ve genişlemesine rağmen adım atacak yer kalmadı desem yeri var.

Olmasın ya bence bu kadar gelişme! herkes üç çocuk yapacakmış bilmem neymiş oldu yavrum senimi kırıcaz.. bence tam tersine sıkı bir milli nüfus politikası olmalı. Dündü galiba istanbulmuydu tam hatırlamıyorum televizyonda gördüm tramvay a resmen saldırıyorlar ne olduğu belli olmayan kişiler. Bu ne rezalet yav. nerdeyse bangladeş gibi trenlere üst kat yapıp öyle gidicez.

Bursa, İstanbul un yanına fazla yaklaşamaz. Ama pek geride kalmaz. diyebilirimki İstanbul dan sonraki şehir olarak ikinci aşkımdır.  ama tabi akp den önceki Bursa. :) ( başka türlü isim vermeden nasıl açıklayayım?) bu gelişme değil karmaşa bence..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...