Jump to content

Windowsblinds Benzeri Bi Program Entegre / İstek


Recommended Posts

http://rapidshare.com/files/124564290/anlat_m.rar

http://rapidshare.com/files/124564258/Xenomorph_slim.exe

üstteki linkte birkaç görüntü var kendi pc me kurdum ve ordan görüntü attım.. ve onun dışında 5-6 tema daha var bi arkadaşın WindowsBlinds li bi çalışması vardı sanırım.. benim isteğimde benzer bişey bunu entegre etmek ve anlatım adlı dosyadaki temayı ilk açılışta gelmesini sağlamak.. nasıl yapılacağını anlatabilecek (mümkünse resimli veya videolu) , dediğim ayarlarla beraber bi addon hazırlayabilecek yada en azından temanın kendiniyapabilecek arkadaş varmı acaba.. yardımlarınızı bekliyorum..

Link to comment
Share on other sites

bunun katılımsızı olduğunu sanmıyorum[varsa da /S parametresidir] yoksa autoit ile yapılabilir.

evet addon maker ile /S parametresi ile oluyor addon olarak yaptım ama kurulumda sadece progrmaın kendisi kuruluyor resimlerde gösterdiğim tema ise sonradan programa girerek seçiliyor.. benim merak ettiğim yada istediğim bununların tamamının kurulumda gerçekleşmesi.. bu mümkünmüdür yoksa benmi hayal kururuyorum :dribble:

Link to comment
Share on other sites

autoit ile katılımsız kurulum yaptım (gerçi sonucu hüsrandı ama :clapping: ) autoit ile katılımsız yaparken sadece program kurulumunu yapabildim program kurulduktan sonra otomatik olarak açılmadığı için tıkandım kaldım :) ... yapabilecek bi arkadaş varmı acaba.. lütfen umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir.. program kurulduktan sonra tema seçimini de yapabilsin istiyorum mavi siyah olan tema.. :clapping:

Link to comment
Share on other sites

programın kısayolunu çağıran bir komut ekleyebilirsin.

şunu sölemek gerekio ben okadar ii bi autoit kullanıcısı diilim.. hatta autoit i az önce konu anlatımları kısmındanokuyarak yaptım.. ilk denemem yani.. ve bi süreliğine pc başından ayrılıyorum.. misafir geldi :clapping:

Link to comment
Share on other sites

ben autoit programlamada tek bir komut bile bilmiyorum.söylediklerimi bat dosyasından rahatça çağırabilirsin.

Örneğin Program Files\falan\filan.exe dosyası tema değiştirme programıysa bunu

%ProgramFiles%\falan\filan.exe diyerek açıp autoit komutunu çağırabilirsin.ama autoit'te boyle bir çağırma komutu olmalı diye düşünüyorum

Link to comment
Share on other sites

evet olmalı ama nerde.. birz baktım ama malesef bulamadım.. bilen arkadaşlar varmı acaba nasıl yapabileceim hakkında bi bilgisi olan..

Edit: http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=37638 adresindeki yöntemle de denedim ama olmalı.. denerken şuan kullandığım sistemde çok şey var diye (c'de) sanal pc ye temiz bi xp kurup orda yaptım.. ama en sonunda hata veriyor.. eğer bi fikri olan varsa yaptıım exeyi upload edeyim ve hatada ne yazdığını yazayım.. şimdi sanala geçip oradan upload edeyim..

Edit2:

Please register to see this content.
bu yaptıım katılımsız ama sorunlu olan şey..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...