Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Format Sonrası Driver


Ghostmlt
 Share

Recommended Posts

herkezse merhaba ben format sonrası pc için sürücüleri kurcak offline olucak yazılım arıyorum driver pack boyutu yüksek olduğu için pek hoşuma gitmiyor sizden ricam orta seviye özellikle teknik serviste kullanacağımız bir yazılım lazım şimdiden destek oan herkeze teşşekürler TNCTR Ailes :)

Link to comment
Share on other sites

Düşük boyutta kapsamlı sürücü yükleme programı olsada iş görmez yetersiz kalacaktır.

Internet bağlantısı olmadan sadece ağ sürücülerinin yüklenebildiği ayrı bir sürücü paketi mevcut boyut olarak uygun.Belki ilave olarak ekran kartı vb.gerekli olanlarda ilave edilerek tasarruf için kullanılabilir.
Driverpack Network

Alternatif sürücü yükleyicileri:


SamDrivers 
Snappy driver 
Please register to see this content.

Online yükleme:

Iobit driver booster | DriverTalent her ikiside internet üzerinden bularak yüklemekte sürücü yedekleme onarım oyun eklentilerini yükleme vb.diğer özellikleri var internte varsa bir kaç dakikada sücüleri sisteme bulup yüklüyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Ben hiç birini önermiyorum. En sorunsuzu kesinlikle bu 

Please register to see this content.
 

Ben genelde sürücülerimi buradan indirir arşivimde tutarım format atacağım zaman arşivdeki sürücüyü kurarım eğer sürümü eski ise yukarıda ki verdiğim linkteki siteden güncel sürücülerimi indirir kullanırım. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Mantığı çok basit. 22 MB boyutunda bir programı var onu indiriyorsunuz sisteminizi taratıyorsunuz ve size varsayılan bir internet tarayıcısından sekme açıyor açılan sekmedeki siteden My Driver seçeneğine tıklıyorsunuz ve bütün sürücüleriniz karşınızda oluyor. Son hızda indirebiliyorsunuz. En kolay ve en güvenilir yöntem bu şuan da. Arkadaşların bahsetmiş olduğu programları bende zamanında kullanıyordum ama hep yanlış sürücü kuruyordu sistemime. Pek güvenilir değiller yani.

Link to comment
Share on other sites

format işlemi en fazla 2 saat sürüyor, diyelim. bu zaman aralığında sistemindeki donanımların üretici firmaları yeni sürücüler yayınlama ihtimali bana göre milyonda birdir. yeni sürücü arayacak programlar yerine senin önceki sistemindeki sürücüleri yedeklemen yeterli.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

hasan835, 5 dakika önce yazdı:

DriverEasy Professional dili ingilizce fakat, programın kullanımı gayet basit, kurulumsuz olup, masaüstüne atıp PC'yi (scan) taratıp anında driverlarını, kurulu ise bile güncel olanlarını hemen önermesi çalışması çok aktif ve sağlam programdır.

ayrıca mevcut driverlarını'da backup yedek alınır, ben bazen bazı PC'lerde kullanmaktayım, 

tercihlerim,

1-snappy driver,

2-DriverEasy Professional,

 

Yazdığın programları daha önce hep kullanıyordum benim sistemim de mutlaka saçma sapan gereksiz güncellemeler kuruyor sistemin daha ilk baştan içine ediyorlardı. Şükür 2 senedir kullanmıyorum sadece DriversCloud'u kullanıyorum sana da öneririm bir dene istersen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

s.a kardeş herkes farklı düşünür eger teknik servislik yapıyorsan driver pack sana her zaman şart yeni ve eski sürücüleri günceller bu gün pc teknik servis arkadaşım flashı kaybetmiş driver pack ve windows 7 10 istedi birazdan çıkıp gideceğim  sabit attıgın 5 pc varsa driverları sitelerden indirip yedeğine alırsın  teknik servissen şart kolay gelsin iyi günler

Link to comment
Share on other sites

hasan835, 6 dakika önce yazdı:

değerli kardeşim,

sürücü programlarından istediklerimiz belli, ihtiyaçlarımızı karşılıyorsa problem yok faydalı ve yararlı olanları bende paylaşmaya çalışıyorum, lakin bazı sürücü programları'da var ki arka planda iş çevirirse bende onları asla tercih ve tavsiye etmem,

bu nedenle tabikii herkesin talebi ve beklentileri farklı olabilir, onuda kullanıcılar takdir eder,

saygılarımla;  

 

Hocam Snapy Driver konusunda bizi bilgilendirebilir misiniz.normalde yüksek boyutludur program.online mi taratacağız?

Link to comment
Share on other sites

Atilla63, 10 dakika önce yazdı:

Hocam Snapy Driver konusunda bizi bilgilendirebilir misiniz.normalde yüksek boyutludur program.online mi taratacağız?

Snapy offline özelliğe sahip bı sürücü paketidir dilenilirse ek olarak üzerine aşılama yöntemi ile sürücü eklenir.Tek bir PC için indirecekseniz gerek yok suruculerinizi aygıt yöneticisi uzerindende güncelleme yöntemi ile kurabilirsiniz

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...