Jump to content

Mac Os X 10.5.3 Türkçe


Kaizen07

Recommended Posts

Mac OS X 10.5.3 Türkçe

41ypwb1xsfl_ss500_.jpg

Öyle anlaşılıyor ki, Apple Mac OS X 10.5.4 güncellemesi üzerinde çalışırken, bizim İmece de 10.5.3’ü yerelleştirmekle uğraşıyormuş. 1 Temmuz’da 10.5.4, 2 Temmuz’da 10.5.3 Türkçe yayımlanınca, çıkan sonuç bu oluyor. Her neyse. İmece, Türkçe sistem kullananlar için hazırladığı yeni yerelleştirmeyi indirmeye açmış durumda. Mac OS X kullanıcıları, güncellemeyi indirip 10.5.3 sistemlerini Türkçeleştirebilirler. Böylece tam 4 ay sonra, 10.5.2 ile 10.5.3 arasındaki 5-10 satırlık farkı Türkçeleştirmiş oldular. Buna da şükür.

Sistemlerini çoktan 10.5.4’e yükseltmiş olan Mac OS X kullanıcıları bu yerelleştirmeyi yüklerse ne olur, hiç bilemiyorum. Kullanıcıları böyle fantastik, marjinal, psikoanalitik ve de metroseksüel (!) işlerle karşı karşıya bırakan İmece’yi sevgiyle selamlıyoruz.

11lm0hu.gif

downloadmn2.png

http://destek.apple.com.tr/dosyalar/TurkishMacOSX10.5.3.dmg[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Hep Kullanmak İstedim Ama Bunları Kullanmak İçin Pc Ayrı Oluyor Sanırım..

Microsoft kurulu pc ye kurmak için 240 Mb lık bir yazılım gereksinimine ihtiyaç duyuyor.Apple firmasının kendi bilgisayaraları için üretmişl olduğu bir işletim sistemi.Çoğunlukla Grafiker ve reklamcıların tercihidir.Windows vista temasının esinleme kaynağıdır.(Aslında vista Temayı burdan çaldı).Uzun adı Macintosh kısaltması ise Mac Os X dir.Windowsdan ayrı bir işletim sistemi olduğu için ona özel programlar üretilmektedir.Exe uzantısının karşılığı Mac de Dmg dir.Sanırım bu programı denemek isteyenler için bu kadar bilgi yeterli.

Link to comment
Share on other sites

pclerinize mac kurmanızı tavsiye etmem bir çok sorunla karşılaşırsınız..gerçi bilmeyen biri kurmaya çalışsada kuramaz orası ayrı bir mesele..

ama 3000 küsür euro'nuz varsa gidip imec alın tavsiye ederim fevkeladenin fevkinde birşeydir :D

Link to comment
Share on other sites

Mesele ben kendi pc me bunun son verisiyonunun türkçesini kurmak istiyorum.Nasıl yapabilirim ??

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=63721&hl=[/CODE]

Kurmak istersen burdaki programı indir sonra Mac osx indir aynı işlem tersi için geçerli Xp yerine Mac Mac yerine Xp kurabilirsin bu programla bilmiyorsanız fazla uğraşmayın teknik servise kurdurun yoksa elinizdeki xp den de olabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...