Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Ga-p43t-es3g Drr3 Arıyorum Uygun Fiyata


lamont
 Share

Recommended Posts

Aslında DH forum da bulunabilir sanki o forumda böyle eski donanım satan üyeler çok oluyor işlemci olsun anakart olsun elinde zibilyon tane olan üyeler var. Bence konu açın orada sorun soruşturun mutlaka orada bulursunuz istediğiniz anakartı. Bende yeni anakart aldım Wani iyi biliyor o konuyu benim MSI Gaming 970 anakartım yanınca acilen almak zorunda kaldım 970 cipset anakartlara 300-350 TL fiyat çekiyorlardı öyle alana kadar 990 cipset alırım dedim. DH forumda birinde Asus M5A99X-Evo R2.0 buldum fiyatta anlaştık daha sonra adamdan numarasını istedim mesajı gördüğü halde cevap vermedi daha sonra ürünün detaylı resimlerini varsa videosunu atmasını istedim yine cevap yok bayağı mesaj attım adama cevap yok işin garibi mesajlarımdan sonra hala ikinci el bölümünde fiyatta anlaştığımız anakartın ilanını paylaşıyordu yeni konu açıyordu bende açtığı konuya güvenilmez olduğunu yazdım almadım ondan daha sonra birinden AsRock Fatal1ty Professional 990 anakart buldum onu aldım adam bana sorunsuz sıkıntısız demişti sistemi kurdum anakart aslında çok sağlam ve görüntü olarak çok güzeldi google'dan bakabilirsiniz beğenmiştim açıkçası ama bu anakartta hem ram slotunda sorun çıktı hem de VRM1 sıcaklığı 80-90 derecelerde geziniyordu VRM2 30 dereceydi siz düşünün. Aldığım adama zor bela verebildim yok önce anakartı yolla öyle paranı veririm yok anakartı bana yolla bana sorunsuz ulaşsın öyle havale ederim vs vs en sonunda paramı aldım öyle yolladım anakartını ve o şahıs o anakartı yine sorunsuz diyerek başkasına sattı. Son olarak artık bıktığım için ilk önüme gelen anakartı alacaktım. Şuan Gigabyte 990XA-UD3 rev3.0 ( Nadir Bulunuyor Rev 3.0 ) bu anakartı aldım şuan memnunum. Bu kadar uzun yazdığım diyeceğim o ki aradığın anakart eski bulursan eğer mutlaka detaylıca araştır satıcı kişiden video resim vs iste benim yaşadığım gibi video resim gelmezse satıcı mesajlara cevap vermezse hiç bulaşma engelle geç. İnşallah bulursun ne diyeyim.

Link to comment
Share on other sites

AdnanG252m252351, Bir saat önce yazdı:

bu nasıl aga 

Please register to see this content.

Adam resmen fırsatçılık yapmış o nasıl fiyat aga. Arkadaşım 300 TL'ye Asus M5A99FX Pro R2.0 anakart aldı aynı şekilde ben de 275 TL'ye Gigabyte 990XA-UD3 Rev3.0 anakart aldım. Satıcı eleman çok fırsatçı altın muamelesi yapmış resmen anakarta.

Link to comment
Share on other sites

The_Undertaker, 04.11.2019 - 21:40 yazdı:

Nereden ve nasıl bulduğunuzu ve özel değil ise kaç paraya aldığınızı yazarsanız alacak arkadaşlar için de iyi olur bence. Hayırlı olsun bu arada.

Özel Değil de Bu Detayların Nedeni Nedir Soran Olursa Fiyat Konunda Ben Zaten Söylerim 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...