Jump to content

Klavyeye Dokunduğum Anda Mouse Donuyor.


Ggeforce

Recommended Posts

arkadaşlar bilgisayar acıldığında mouse düzgün çalışıyor fakat klavyede herhangi bir tuşa bastığımda ne klavye nede mouse çalışıyor, ikiside donuyor.hiç birşey yapamıyorum. bi kere daha başıma gelmişti format atarak düzelmişti. şimdi format atmak istemiyorum, bu sorunun neden kaynaklığınıda merak ediyorum ve tabikide çözümünü. oturumda şifre vardı güvenli kipten girerek ekran klavyesiyle yazıyorum :rolleyes2: , inş yardımcı olacak çıkar. şimdiden yardımcı olacaklara çok teşekkürler.

edit:başlangıçta nltide_2 adında birşy var sanırım bundan kaynaklanıyor. hijack this ile temizledim fakat sorun hala devam ediyor.

Link to comment
Share on other sites

sana tavisyem format çek :( :( :D

cevabın için teşekkürler fakat, amacım neyden kaynaklandğını bulmak, bu 3. oldu başıma geleli. format atmak istemiyorum.

Edit: Sonunda oldu buldum sorunun neyden kaynaklandığını. Yüklediğim bir programdan kaynaklanıyormuş onu sildiğimde bu şekilde olmuştu tekrar geri yükleyince sorun kalmadı. Başka bir pc de yüklüydü bu program sildiğimde oda böyle olunca anladım. Bazen sorunların üstüne gitmek en iyisi. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...