Jump to content

Türklük Adına Bi Fikir;


zidanezidan_67

Dünyanın Türkleri Doğru tanıdığına inanıyor musunuz?  

46 members have voted

  1. 1. Dünyanın Türkleri Doğru tanıdığına inanıyor musunuz?

    • Evet inanıyorum tabiki! (Emin misin?)
      11
    • Hayır,ne yazık ki pek sanmıyorum :(
      35


Recommended Posts

Az evvel aklıma bir düşünce yerleşti dünyada binler hatta milyonlarca kişi Türkleri tanımamakta daha doğrusu yanlış ve anlamsız bir ırk olarak tanımakta, gerek dinimiz gereği yaptığımız gerekse günlük hayatta yaptıklarımızla ilgili bizleri aşağılamaktalar.Bizde onlara söwüp duruyoruz işin açıkçası böyle.

Peki onlara kendimizi tanıtmak için bişeler yapsak nasıl olur;gidip tek tek tanışalım kendimizi anlatalım gibi saçma birşey demeyeceğim neyse;

demek istediğim bir programcık yapsak yada bir video yapsak ama mesela bunu açan kişi mecbur izlemeli/okumalı ,ctrl+alt+del veya alt+F4 falan işe yaramayacak bi kere açıldımı bilgisayar kapanmadan veya tamamı okunmadan kapanmayacak bişey olacak bilmem bunun bi yolu warmı büyük bi forumuz war bu tarz ayar çekmekten anlayan kişiler söyler bu kısmını olmazsa sadece video şeklinde birşey yaparız niye kendin yapıp yollamıyorsun derseniz tek başıma bu işte zerre kadar yol alamam.

Benim düşüncem herkesin katılması misal böylelikle büyük torrent sitelerinde yayınlayabiliriz ve seeders & leechers biz olursak torrent sağlam gözükecek ve dikkat çekecektir.bunu Türkler arasında yayabilirsek bu işte büyük yollar alabilirz,kişilere gerçek hayatta anlatamayız bunu ama milyonlarca insan internet kullanırken bunların 1.000 de birine bile bırakın 10.000 de biri olsun erişebilirsek büyük bir kitleye kendimizi açıklamış anlatmış olabiliriz.

Benimki sadece bi fikir ve bilgisayar ortamında olamıycak bir hayal değil,sadece youtube da bile bir video milyonlarca kez izlenebiliyor neden bunu başaramayalım.

Bi Örnek; bize barbar derler ama bizim paralarımızda doğa harikalarımız vs vardır yabancılardaysa generalleri falan misal $ & Benjamin Franklin gibi bu şekil açıklamalar yapabiliriz.(Bu bi Türk Yazarının yabancı bi radyo progmanında yaptığı açıklamadır çoğunuz bilirsiniz zaten..)

Bu sadece bir fikir ben kabaca buraya döktüm,tasarladığım şeyde mesela bi resim ve üzerinde ing+alm+tr açıklama olabilir..

ben açtım konuyu ilgilenirseniz güzel birşeyler çıkabilir ilgilenmezseniz atın çöp kutusuna gitsin...TncTR olarak TR ye sahip çıkmamız lazım diye düşündüm okadar...

Link to comment
Share on other sites

Tabikide yapılabilir zaten buraya bu fikri geliştirmek için açtım yoksa keyfimce bişey yapıp hadi bunu yayalım derdim ama bir elin nesi war birçok elin sesi war hesabına getirmek istedim.Okuyanlardan değişik fikirler alıp kalıbını oturtabilirsek gerisi oldukça kolay.ama emek isteyen bir çalışma olacak.biraz kafa patlatmamız yeterli olur..

Link to comment
Share on other sites

Eğer tanım sadece Türklükse konu biraz genel olmalı.

Biz Türkler daha Türklük kavramını maalesef oturtamadık.

Nüfusa bakalım,

İslamla Türklüğü bağdaştırdık.150 milyonluk diğer dinlerden Türkleri unuttuk.Kendimiz kendimizi dışlar olduk.Türkiye Türkleri sadece Türklere değil dünya müslümanlığına örnek olduğunu bilemedik.

Kültüre bakalım ;

dünya savaşları öncesinde Çanakkeleden vapurla gelen batılı yazarlar Türkleri bizden daha iyi anlatır.Son haberlere baktığımızda da İtalyan gelin tecavüz edilip öldürülüyor.

Eğitime bakalım,

Üniversitelerde Türklük hakkında sağlam tezler yok.Biz ne yapabiliriz ki.Türk Türklük nedemek bilmeden ne yapabilir.Biri bilmediği şeyi nekadar savunabilir.Video yaptık diyelim; ne biliyoruz ki ne anlatcaz.ne savuncaz

peki Cumhuriyet ilanının ilk 30 senesinden sonra ne başardık...ne yaptık...

vidyoda ne anlatcaz.Dünya kupası üçüncülü ? Euro 2008 dördüncülüğü ?

Link to comment
Share on other sites

Bizleri bu sekilde zaten gayet iyi taniyorlar. Acilip kapanmayan seyler kendilerinin kontrol edemedigi hile hurdanin oldugu 3 kagitlar. Daha fazla hile ile tanitmaya gerek yok sanmiyorum. Bilimsel calismalarimizla icatlarimizla tanitmaya calisacagimiza yine bizlere "yakisir" bir sekilde ornek vermissiniz.

Link to comment
Share on other sites

haklısın Toprak altında yatan atalarımız bügünkü Türkiye'yi bugünkü Türklüğü görseler utanırlar ama bununla Dünya2ya açılmayı planlıyorken neden sadece yabancılara anlatalım,dediğim video için ing+alm+Tr ibaresini kullandım neden Türklerede bunu Yeni baştan öğretemeyelim neden imzana

Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak için doğan bu

kahraman milletin tarihi eski ışığını bulacaktır.

inanmayalım?? Dünyaya Türklüğü anlatalım diye yola çıktık bugünkü Türkiyeyi anlatmak gibi bir ibare geçmiyor sanırım yazdığım yazıda.Yine haklısın Peygamberimiz dahi Dünyaya Örnek Timsali olarak Anadoluyu işaret etmiştir ve bir çok İslam profesörünüde göre Ahir Zaman ÜMMETİ bizleriz.Madem Omuzlarımızda bukadar BÜYÜK,ağır belki ama ÖNEMLİ bir görev varken,üzerimize devredilmiş bir tebliğ görevi varken neden bunu bir nebzede olsa yerine getirmeye çalışmayalım.

Fransız geline tecavüz ettiyse ve nüfus cüzdanında Türk yazıyorsa bu suç Türklüğün değildir,bu bir insanlık ayıbıdır.Peki buna ne diyeceksin;

Bir ineğe tecavüz ederken yakalanan Brezilyalı'nın itirafı şoke etti: Bugüne kadar 400 ineğe tecavüz ettim ve öldürdüm..

şimdi bizde brezilyalıların hepsi sapık insanlık dışı warlıklar mı diyelim?

Demek istediğim neden Gerçek Olan BİZİ tarihimizdende olsa söküp alıp Dünyaya anlatmayalım?

Link to comment
Share on other sites

Türklüğün temeli orta asyaya dayanır biliriz. doğrudur... Ancak yine biz türkler bilirizki doğduğun yetiştiğin toprak vatanındır! Dünyanın her ülkesinde ülke çoğunluğun adıyla anılır. ve o toprakta yaşayanlar çoğunluğun adıyla hitap olunur. Almanyada yaşayan 2milyon türk var diye almanyaya türkiye derlermi? 2 milyon türk peki almanyayı yıkmaya ve insanları katletmeye çalışırmı yada çalıştımı?? neyse gönderme ile konumu değiştiriyorum... Arkadaşın duyarlılığı yüzünden tebrik ediyorum. çok süper bir fikir! duymak istemedikleri modern türkiyeyi gözlerine sokarak anlatmak.. :D bu aralar iyilik ve kötülük kavramı üzerinde düşünüyorumda, acaba türkiye olarak (bu topraklara yaşayan her ırktan insandan bahsediyorum) ne kadar iyiyiz? Dün şehrin en işlek caddesinde evde otururken kapı önündeki ayakkabılarımın çalınması bir daha düşündürdü! karamsar, kötümser, pessimist olmak istemezdim ama tanıtacak güzel bişeyler yapsak diorum :lol:

Link to comment
Share on other sites

herhangi bir yalan düzen olmayacak yaptığımız video yada programı Türklerin&Türklüğün Gerçek Yüzü//The Infact sides Of Turkish People diye dağıtacağız yalan dolan bunun neresinde?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Güzel birşeyler yapsak diyoruzda herkes sadece kendi hayatını gelişigüzel yaşamaya bakıyor,neden BİZ onlara ilham kaynağı olmayalım? yaptığımız çalışmayı okuyan kişiye gerektiği gibi anlatabildiysek gerçekleri ve bir kişi dahi olsa kendinden Türklüğünden utansa ve gerçekleri yeniden yaşamaya başlasa bu bile kafi değilmi?Muhakkakki o kişinin bir ailesi bir çoluğu çocuğu olacak ve bu yeni neslin üyeleri olarak onu örnek alsalar 1-2 derken onlara yüzlere ulaşsa ve buna sebebiyet verende biz olsak olmazmı?

Link to comment
Share on other sites

Çok güzel kardeşim doğru söylüyosun olur.. düzelmeye kendi içimizden başlayalım. gün içinde yaptığımız yardımları iyilikleri yazalım bu forumda.. ilk başta belki herkes zoraki bir iyilik veya ülkeye vatana yararlı bir iş yapacak ama sonra verdiği hazla gerçekten içten yapacak.. ama toplum olarak buna hazır olmak zor. bizler ne derseniz deyin kaba insanlarız.. ince işlerden küçük şeylerden anlamayız.. çünkü binyılların verdiği kanımıza işlemiş zor şartlarda hayatta kalabilme yetisine sahip bir ırkız. bu da doğal olarak sert ve kaba bir yapıyı oluşturuyo. bunu bir kerede atmak imkansız.. kendimizide çok güzel egale ederiz mesela birazcık kibar olsak aynaya bakar ve derizki: lan topmusun ne yapıyosun bea. yuhh

hanginiz demezki?

en basit örnek tabi. anlatmak istediğimi anladınız.. haa kendini modern sanan ve uşaklığa ******üren zayıf ve ezik bir ırk olalım demiyorum. herşeyin bir ayarı var. kanımıza işleyen bir şey daha var fazla akıllı değiliz ama zekilik ve kurnazlık diz boyu maşallah..:D

Link to comment
Share on other sites

Haklısın zort şartlar yüzünden belimiz iki büklüm yarını çıkarabilmek için gün boyu çalışan uğraşıp didinen insanlarız ama bu neye engel olabilir?Türk olmamıza engel mi yada insan olmamıza,peki osmanlı zamanında kıtlıkta boğuştuğumuz dönemlerde esnafların yaptığına ne diyebiliriz;ne mi antacağız alın bir örnek daha;

(Yaşanmış bir hikayedir yalnız ezberimde tam değildir aklımda kaldığı gibi aktarıyorum)

>>Osmanlı zamanında esnaflar arasında okadar sıkı bir dayanışma vardıki günün birinde birisi birkaç çeşit erzak almak üzere alışverişe çıkar.Bi dükkana girer 1 kilo pirinç,yarım kilo bakla,2 kilo bulgur, vs ister esnaf pirinci tartar ve müşteriye uzatır müşteri diğerlerini istediğinde esnafın cevabı; karşımdaki esnaf daha siftah yapmadı ben siftahımı yaptım geri kalanlarını ondan alınız diyerek karşıdaki esnafa yönlenderir oda gerekli fasulyeyi tartar ve başka bir esnafa yönlendirir geri kalanı için.Müşteri alacaklarının her birini farklı bi yerden temin eder ve her esnafta payına düşen geliri elde etmiş olurdu.

Please register to see this content.
buda örnek bir hikaye deminki hikayenin aslını aradım ama bulamadım bu çıktı karşıma.

Bunu yüzlerce yıl önce bizim atalarımız yapıyordu ve onlar kıtlıkta olsa savaşta olsa bu huylarından vazgeçmiyolardı,şimdiki hayat mı zor ozamanki hayat mı?

Evet kaba insanlarız belki ama Türklerin içindeki insanlık kibar yabancılardaki insansılıktan çok daha anlamlıdır.Ne derseniz deyin Anadolu insanı hâlen daha birçok toplumdan daha insandır.

Evet biz kabayız ama Dünyanın önde gelen o koskoca ülkesi hatta dünyanın yarısı olan Abd gibi 21.yüzyılda gidip bir ülkede Katliam yapmıyoruz,bana bir Türk askeri gösterinki anne karnındaki bebeğin cinsiyeti üzerine bahis oynasın para yatırsın.PEki biz kötüyüzde iyi olan bir ülke bir toplum warmı dünyada?bana örnek gösterin madem;abd uzaya çıktıda teknolojide adını duyurduda neoldu bütün insanlık ayıplarını işleyen onlar değilmi?bana çini mi örnek göstereceksiniz peki çok çalıştılar abd ye kafa tutar oldular teknolojide sanayide diye mi, hollandayımı göstereceksiniz,iranımı,bir afrika ülkesini mi?

Atatürk değilmiydi 1 Türk Dünyaya bedeldir diyen,buyüzden kendi askerine fırça atan?

Kim ne kaybeder böyle bir çalışma üzerine vakit harcamaktan,emek sarfetmekten.Hergün yığınla zamanımızı boşa harcıyoruz zaten zamanım yok demesin kimse bana diyen olursa sadece martavaldır.Şuan bunu okuyabiliyosa bile demekki yeterli vakti vardır.

Msn den kim engellemiş öğren muhabbeti war nekadar yayıldılar farkındamısınız bukadar saçma birşey bukadar çabuk yayılırken onlarca gereksiz haber dünyayı 7 kere dolaşırken biraz emekle neden bunu dünyaya yayamayalım?

şu forumda 50.000 kişi bu uygulamayı dağıtsa sadece msn üzerinden herkesin msn ninde en az 200-300 kişi wardır biraz vakit harcasa onlara gönderse gönderdiği kişilerin olmayacakmı yüzlerce faklı kişi msn ninde,

torrent sitelerine hergün yüzbinlerce kişi girip çıkmıyormu? ve film izlemek için multimedya bölümüne girmiyorlarmı o bölümde parlak bir başlık war ve diyorki İşte Türklerin Gerçek Yüzü! merak edip binlerce kişi bakmazmı ona,1milyardan fazla internet kullanıcı varken dünyada bunu yaymak nekadar kolay olur düşünsenize?

Neden işin olumsuz tarafına bakıp duruyoruz,neyimizi anlatacağız diye bir soru bunu bir Türk nasıl söyleyebilir,çinde ilkokul çağındaki her çocuk vatandaş Hiroşimaya,Nagazakiye ******ürülür ve bakın bizim tarihimizde böyle bir olay yaşandı biz 0 idik şimdi bu yere geldik sizede bu ülkeyi yükseltmek yaraşır diye anlatılırken ey Türk Dön bak Tarihine iyi dinle bak nasılda Şahlanmış Anadolum ;nasılda ŞAhlanmış Anlatıyor sana onlarca Şey,bak dinle ÇAnakka'le nasılda çığlık çığlığa BEN BURDAYIM DİYOR; BEN BURDAYIM! anlatacak birşeyin yoksa sen sadece beni anlat,Bak dünya nasılda Utanıyor diyor.Sarıkamışa bak şehitlerimiz nasılda CAn atıyorlar yerlerinden kalkıp bugün yine o soğukta donmak pahasına düşmana saldırmak için.Susta dinle İSTİKLAL MARŞINI anlatacak daha ne arıyoruz.

Ben daha 18 imi bu ay dolduruyorum daha birçoğunuzun yanında çocuk sayılırım ben bu saatte bunca çirkinliğin üzerine Hala TÜRKLÜĞÜ savunuyorsam siz Büyüklerime boşver bırak hayat böyle gider sen hiçşey yapamazsın demek düşüyorsa kalkın oturduğunuz yerden,kalkın sıcacık yatağınızdan ÇAnakkaleye bir gidip gelin oranın havasını soluyun,Rüzgarına izin verinde içinizi titretsin..

Link to comment
Share on other sites

Az evvelki hikayenin aslı;

Osmanlı zamanında esnaflık

Fatih, Edirne'de bir gün kıyafetini değiştirip çarşıda gezmeye başlamış.Bir ara bir bakkala uğrayıp yağ istemiş. Yağı aldıktan sonra da bal istemiş. Bakkal balı vermeyip şöyle demiş:

"Bal var, yalnız onu da şu karşı ki bakkaldan alın efendim!"

Padişah şaşkınlık içerisinde sormuş: "Niye sen vermiyorsun?"

Bakkal, yalnızca ben kazanırsam öteki bakkallar açlıktan ölürler. Onların da çocukları var, onlar da kazansınlar" demiş.

Padişah hayretler içerisinde diğer bakkallara uğramış ve ikinci mal almaya kalktığında hep aynı cevabı almış: "Sadece ben kazanmayayım, onlar da kazansın" demiş her biri.

Bunun üzerine Fatih Sultan Mehmet , " Birbirine bu derece bağlı, birbirini bu kadar düşünen bir halkım olduktan sonra, ben değil İstanbul'u, bütün dünyayı bile alırım" diyerek Allah'a şükretmiş.

hepinize hayırlı geceler,yarın dewam etmek ümidiyle..

Link to comment
Share on other sites

Az evvelki hikayenin aslı;

Osmanlı zamanında esnaflık

Fatih, Edirne'de bir gün kıyafetini değiştirip çarşıda gezmeye başlamış.Bir ara bir bakkala uğrayıp yağ istemiş. Yağı aldıktan sonra da bal istemiş. Bakkal balı vermeyip şöyle demiş:

"Bal var, yalnız onu da şu karşı ki bakkaldan alın efendim!"

Padişah şaşkınlık içerisinde sormuş: "Niye sen vermiyorsun?"

Bakkal, yalnızca ben kazanırsam öteki bakkallar açlıktan ölürler. Onların da çocukları var, onlar da kazansınlar" demiş.

Padişah hayretler içerisinde diğer bakkallara uğramış ve ikinci mal almaya kalktığında hep aynı cevabı almış: "Sadece ben kazanmayayım, onlar da kazansın" demiş her biri.

Bunun üzerine Fatih Sultan Mehmet , " Birbirine bu derece bağlı, birbirini bu kadar düşünen bir halkım olduktan sonra, ben değil İstanbul'u, bütün dünyayı bile alırım" diyerek Allah'a şükretmiş.

hepinize hayırlı geceler,yarın dewam etmek ümidiyle..

çok güzel bi yazıymış çok hoşuma gitti yanlız üstteki yazında da internette ctrl+alt+del veya alt+F4 falan işe yaramayacak bi kere açıldımı bilgisayar kapanmadan veya tamamı okunmadan kapanmayacak bişey yaparsak ters tepme ihtimali de olabilir onu da düşünmek lazım çünkü nasıl bizde bilgisayar alt+f4 ya da ctrl+alt+del çalışmadıgında bocalayan kulllancılar warsa avrupa ya da kendimizi tanıtmak istedigimiz kişilerin bir çoğununda böle olma ihtimali war kendimizi tanıtıcaz derken elimizdekinden olmayalım

Link to comment
Share on other sites

Benim söylemek istediğim kişilerin sonuna kadar okumasını sağlamakta ayrıca yani birşey yapmayacağızki bocalamasına sebep bir durum ortaya çıkmayacak sadece hepsini okuyacak yani en son sayfaya bir buton koyup çıkış yapmasını sağlayabiliriz,ayrıca belirtiriz şuanda alt+f4 veya ctrl+alt+del tuşlarınız çalışmamaktadır sizden ricamız bu yazıyı sonuna kadar getirmenizdir ordaki buton ile çıkış yapıp pc nizi kullanmaya dewam edebilirsiniz diye belirtebiliriz.

Yinede bu özelliğinden vazgeçelim diyenler olursa senin gibi ozaman kapatırız mühim olan hem fikir olmamız.

Link to comment
Share on other sites

haklısın Toprak altında yatan atalarımız bügünkü Türkiye'yi bugünkü Türklüğü görseler utanırlar ama bununla Dünya2ya açılmayı planlıyorken neden sadece yabancılara anlatalım,dediğim video için ing+alm+Tr ibaresini kullandım neden Türklerede bunu Yeni baştan öğretemeyelim neden imzana

Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak için doğan bu

kahraman milletin tarihi eski ışığını bulacaktır.

inanmayalım?? Dünyaya Türklüğü anlatalım diye yola çıktık bugünkü Türkiyeyi anlatmak gibi bir ibare geçmiyor sanırım yazdığım yazıda.Yine haklısın Peygamberimiz dahi Dünyaya Örnek Timsali olarak Anadoluyu işaret etmiştir ve bir çok İslam profesörünüde göre Ahir Zaman ÜMMETİ bizleriz.Madem Omuzlarımızda bukadar BÜYÜK,ağır belki ama ÖNEMLİ bir görev varken,üzerimize devredilmiş bir tebliğ görevi varken neden bunu bir nebzede olsa yerine getirmeye çalışmayalım.

Fransız geline tecavüz ettiyse ve nüfus cüzdanında Türk yazıyorsa bu suç Türklüğün değildir,bu bir insanlık ayıbıdır.Peki buna ne diyeceksin;

Bir ineğe tecavüz ederken yakalanan Brezilyalı'nın itirafı şoke etti: Bugüne kadar 400 ineğe tecavüz ettim ve öldürdüm..

şimdi bizde brezilyalıların hepsi sapık insanlık dışı warlıklar mı diyelim?

Demek istediğim neden Gerçek Olan BİZİ tarihimizdende olsa söküp alıp Dünyaya anlatmayalım?

Kardeşim eğer Türksen damarlarında Türk kanı taşıyosan her Türkten sorumlusundur.Hz. Ömer gibi düşüneceksin.Tanımadığın birinden sende sorumlusun demektir.Senin görüşün adamsendeciliktir.

Türklük iki temel noktada incelenmelidir.Ortaasya ve Anadolu

Ortaasya;

Türklere Ortaasyadan bakarsak cesareti,savaşçılığı,bağımsızlığı,devleti görürüz.

Anadolu ;

bilgeliği,bilimi,aklı görebiliriz.Bankacılık-Para-Yazı-Tekstil-Demokrasi-Cumhuriyet-Kobicilik-Matematik-Felsefe bunların hepsi Anadoludan çıkmıştır.Ve Türk menşeilidir.

Ve kimse Türk bilim adına hiçbirşey yapmamıştır diyemez.Türk ün tek eksiği hedefi olmamasıdır.Eğer amaç bilimse Anadolu Türk tarihi,savaş ve askerlikse ortaasya Türk tarihi incelenelip bakılması yeterlidir.

Türkler 300 asırdır uyutuluyor.Elin avusturyalısı gelip Türklerin vatanı ortaasyadır diyor.Milliyetçilerimiz buna inanıyor.Atatürk Sümer,Hitit bunların bizden olduğunu biliyordu ama hiçbir akademisyen bunla ilgili birşey söylemiyor.

Türklerde Kürşatı arayacaksan doğuya,Sümeri arayacaksan Anadoluya bakacaksın.Ama hep biz Kürşatı aradık.Bilim adına hiçbişey yapamadık.Siyonistlerin Malkaçoğlu,Battalgazisiyle doğulaştırıldık..Çok yazık..Bilimde geriye kaldık.çünkü yönümüzü avrupalılar doğuya çevirdi.

Bilinmesi gereken şey;Türk bilimin atasıdır.Anavatan Ortaasya değildir.Zonguldaklı arkadaşımın önerisine bi önerim var :pardon: önce bu Türkler Anadoluludur bunu bi anlatalım.Görecekler ki şimdiki herşey Türklerin sayesindedir.

Yukardaki yazımda da bunları kimse bilmiyor demek istemiştim.

Link to comment
Share on other sites

Dediklerin konusunda haklısın bizim atalarımızın neler yaptığını nelerin asıl öncesi olduğunu biz bilmiyoruz.öyleki doğduğumuz andan itibaren uğraştığımız matematikte liseye geldiğimizde verilen ödevler araştırmalar yada başkalarında duyma şeklinde anca öğreniyoruz matematik asıl üstadlarının Türk olduğunu öyleki bilgisayarın bile ilk temelinin Türkler tarafından atıldığını kaçtane Türk biliyodurki.ama Bizim ne olduğumuzu Dış devletler yani Dünya üzerindeki rakiplerimiz(aslında rakip değil düşmanlarımız*) çok iyi bilmekte ve bizi Benliğimizden uzaklaştırmaya çalışmakta ve bunuda gayet iyi başarmaktalar.bu yüzden yeniden biz olmalıyız işte hiçbişey için olmasa bile sırf bunlara inat olmalıyız!

Rabb'ime binlerce kez şükürler olsunki aciz damarlarımda Muhakkak ki en ASiL KANI taşıyorum öyleki bunun bilincinde ve layığında olmaya çalışıyorum.Peygamberimizin bir sözü war " Dünyada bir insan olacağıma cansız bir taş olmayı yeğlerdim" bunu söylüyor çünkü o omuzlarındaki yükün farkında o Dünya'ya değil kainata yol göstermeye,unuttukları yahut yanlış hatırladıkları ALLAH(c.c)'ı hatırlatmaya bilmeyenede öğretmeye geldi bu dünyaya.ozamanın şartlarında tek başına bir adam insanların dinini değiştirebiliyorda BİZ bukadar imkan dahilinde İnsanların rüzgarla değişen fikirlerini mi değiştiremeyeceğiz?Türklüğün de Allah(c.c.) katındaki değeri bellidir.

(Not: Burda kendimizi asla ve asla Efendimizle bir tutmuyorum!.Bizim onun yanındaki acizliğim tartışılamaz bile).

Evet Türkler Anadoluludur,öyleki bir söz vardır; "İnsanın memleketi karnının doyduğu yerdir." .Türkler Malazgirt zaferiyle birlikte resmen Anadolu ludur.YAlnız şunuda unutmamalıyız bizler neolursa olsun Ortaasyada çin gibi bir devlete Korkularından çinseddini yaptırma mecburiyetinde bırakın İnsanların torunlarıyız,Osmanlı gibi gibi Cihan-a hoşgörü ile nam salmış insanların torunlarıyız,bunuda resmi olarak kabul ediyoruz kanıtı ise TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ kurulduğunda Osmanlı Devletinin borçlarını ödemiştir.

" byramm " abim Türklerin yaptıkları ve geçmiş yaşantısı ile ilgili benden daha çok şey biliyorsun ve bilmek sorumluluğu beraberinde getirir.biliyorsan bildirmelisinde.bu herşeyden önce insanlık görevimizdir.

==> Bilinmesi gereken şey;Türk bilimin atasıdır.Anavatan Ortaasya değildir.Zonguldaklı arkadaşımın önerisine bi önerim var rolleyes.gif önce bu Türkler Anadoluludur bunu bi anlatalım.Görecekler ki şimdiki herşey Türklerin sayesindedir.

benim belirtmek istediğim bu tarz şeylerin hepsini olmasada büyük kısmını insanlara aktarabilmek, biraz hayal kuralım mesela yapacağımız şeyle ilgili;

bir resim var misal insanlığın çok fazla kullandığı birşey Bilgisayar ile ilgili olsun,resmin üzerinede yazmışız Türklerle alay mı ediyorsunuz peki neden bunu kullanıyorsunuz,bunun temelini atan bizleriz! yada bunlardan daha keskin sözler.

uzattım biraz dağınıkta oldu ama yorgunluktan olsa gerek kbakmayın; yapamayacağımız birşey değil ve byramm abim seninle pek farklı şeyler düşünüyor değiliz.bildiklerini eğer bu işi pratiğe dökebilme şansımız olursa bizede anlatırsan minnettar olurum ayrıca bunun mükafatını elbet alacaksındır bundan şüphen olmasın.

Doğacaktır sana vadettiği günler Hakk'ın

Kim bilir belki yarın;belki yarından da yakın!

morning arkadaşımız haklı zaman+adam+emek sadece bunlar gerekli 3 tane şeymi yıldıracak bizleri.küçük kendi çapında bir forum değiliz koskocaman bir forumuz dahada öte Tnc-TR ailesiyiz ben bu aileye yeni yeni dahil oluyorum ama bu ailenin neler yapabildiğini iyi biliyorum,bu aile için çok zor olmasa gerek bunu yapmak?yaymak zaten işin en basit kısmı

Link to comment
Share on other sites

zidanezidan_67 istersen ilk önce forumdan başlayalım... Bi Konu açıp, Türklük Hakkında Bilgi Paylaşalım SOnrası Allah Kerim... Allah (C.C) Yürü Kulum Der Belki Dünyaya Duyururuz Sesimizi...

Link to comment
Share on other sites

OLabilir aslında bi başlık açalım Türklükle ilgili tüm bildiğimiz bulduğumuz hikayeleri paylaşabiliriz hatta iyi olabilir forumdaki arkadaşlarımızında yardımlarını esirgeyeceklerini sanmıyorum,ayrıca açtığımız konu ve hikayeler bu yapacağımız çalışmaya hammadde kaynağıda olabilir.

benim amacım doğrudan dünyaya açılmaktı ama buna katılmam diyemem:)

shadoww buaralar gördüğüm kadarıyla zaten sen başladın buna:)çalışmalarının devamını diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

OLabilir aslında bi başlık açalım Türklükle ilgili tüm bildiğimiz bulduğumuz hikayeleri paylaşabiliriz hatta iyi olabilir forumdaki arkadaşlarımızında yardımlarını esirgeyeceklerini sanmıyorum,ayrıca açtığımız konu ve hikayeler bu yapacağımız çalışmaya hammadde kaynağıda olabilir.

benim amacım doğrudan dünyaya açılmaktı ama buna katılmam diyemem:)

shadoww buaralar gördüğüm kadarıyla zaten sen başladın buna:)çalışmalarının devamını diliyorum.

direk dünyaya açılmak olmaz önce kendi çvrenden başlayacaksın :clapping: sonra dünyaya açılacaksın bunu başarmak içinde düşmanımızı ii tanımamız gerekiyor ki onun açıkları bulup ordan zedelememiz gerekiyor. Düşmanlarımızın BİZDEN EKSİKLERİNİ Bilmemiz Gerekiyor Ve O eksikleri gösterip TÜRKLÜĞÜN Daha iyi oldugunu kanıtlamalıyız...

''Teşekkürler Allahtan Bişey Olmazsa Çalışmam Devam Edecektir...''

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...