Jump to content

Motorola Talkabout T5022 Telsiz


yabik

Recommended Posts

Motorola TalkAbout T5022 Telsiz

motorolatalkaboutt5022tep1.jpg

Motorola Talkabout T5022 PMR telsizlere lisans almaya veya herhangi bir abonelik islemine gerek kalmadan 6 km. içerisindeki kisiler veya gruplar ile iletisim kurabilirsiniz.

Şarj Cihazi dahildir.

Arkadaslarinizla, ailenizle Motorola Talkabout PMR telsizler ile iletisim kurun.

Kullanmasi kolay ve keyifli olan bu renkli, küçük ve ergonomik lisanssiz telsizler, en sevdiginiz aktivitenin en gerekli aksesuari olacaktir.

Sadece kolay Bas-Konus islemi ile dilediginiz kisiyle kontak kurabilir, programlanabilen 10 degisik çagri alarm tonu ile çagriyi yapan kisiyi konusmadan önce kolaylikla anlayabilirsiniz.

Motorola Talkabout PMR telsizlerle lisans almaya ve kontrat yapmaya gerek kalmadan 6 km. içerisindeki kisi veya gruplar ile iletisim kurabilirsiniz.

Motorola Talkabout telsizler, iletisim kurmanin en ideal, en hesapli ve en etkili yoludur.

Aile içi kullanim, kampta, tatilde, alisveriste, yolculukta, evde, birbirini takip eden araçlarda, acil durumlarda kişisel kullanımın yanısıra; güvenlik firmalari, organizasyon firmalari, spor kulüpleri, okullar / üniversite kampüsleri, otoparklar, gece kulüpleri, peyzaj düzenleme firmalari, insaat firmalari, saglik kuruluslari, restoranlar-kafeler, otel-motel-tatil köyleri ve site içi yönetimleri tarafindan kurumsal olarak da kullanilabilir.

Saha kosullarina göre degisebilir.

Önemli özellikler: Ücretsiz kullanim: Lisans veya konusma ücreti ödemeden kullanim.

Sadece pillerini takin ve aninda konusmaya baslayin.

Aninda iletisim: Sadece kolay Bas-Konus islemi ile dilediginiz kisiyle kontak kurun. Eller-serbest kullanim: Favori Motorola aksesuarinizi takarak, ellerinizi kullanmadan ses etkilesimli iletisim.

Tus kilidi: Devamli kontak kurdugunuz kisileri ayni kanalda tutarak nerede olursaniz olun iletisimde olun.

8 kanal ve 38 alt kanal: Konusma trafigini önlemek için 304 tane farkli konusma kombinasyonu Ödül kazanmis yenilikçi tasarim ve Motorola kalitesi.

Kargo İçerigi 2 adet telsiz 2 adet NiCd sarj edilebilir batarya (telsiz basina 3 adet AA kalem pil ile de çalışır.) 1 adet ikili şarj cihazi (Eu adaptörü ile birlikte) 1 çift değiş-tokuş kapak 2 adet bel klipsi 1 adet kullanma kılavuzu 1 adet Garanti Belgesi

Garanti Belgesi 10 Eylül 2009 tarihinde sona ermektedir.

Not: Ürün sadece paketinden çıkarılmış olup, hiç bir şekilde çizik, kırık, bozuk değildir. Aparatları ve orjinal şarj aleti ile birlikte kargoya verilecektir.

Not: Kargo ücreti alıcıya aittir.

Not: Resimde bataryalar görünmemektedir. Çünkü bataryalar telsiz'e takılı olarak bulunmaktadır.

Not: Kargo ücreti alıcıya aittir.

Ürün Fiyatı: 100 YTL'dir. Pazarlık Yapılabilir.

İlgilenenler bana pmden ulaşabilir.

motorolatalkaboutt5022tep1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...